Na chuj? Mam kilka kolezanek co dodaja losowe osoby do znajomych i nawet nie wrzucaj tak czesto fotek swojej mordy. Jak juz wrzuca to 250 lajk minimum ale kurwa chociaz 10% tych znajomych powie im czesc na ulicy? Discuss
Wersja do druku
Na chuj? Mam kilka kolezanek co dodaja losowe osoby do znajomych i nawet nie wrzucaj tak czesto fotek swojej mordy. Jak juz wrzuca to 250 lajk minimum ale kurwa chociaz 10% tych znajomych powie im czesc na ulicy? Discuss
attention whores
jak mnie strasznie denerwuja takie suczki, ale wiekszosc jest ruchable niestety wiec daje lajk i slinie sie jak debil
ja mam 314 skad ja kurwa znam tyle osob:hmm
30 z podstawowki, 30 z gimbazy, 30 z licbazy, 30 ze studbazy, 30 z roznych pracbaz, z 50 rodzina blizsza lub dalsza i reszta w roznych okolicznosciach przez te 20-kilka lat sie uzbierala, tez mam cos 300+, nie wiem jak mozna miec 1000+ i rzeczywiscie w miare dobrze kazdego znac
ja mam 220 hehehehheeh
jebie mnie to
Najbardziej mnie rozpierdalaja takie szmule co zamieniłem z nimi dwa słowa na jakiś imprezach rano zap na fb A jak mówię siemano na miescie to zdziwienie , kurwy
polecam odobserwowanie wszystkich znajomych na fb, komfort korzystania wzrasta o 300%
no chyba że ktoś lubi oglądać co inni ludzie robią sobie to ok
mam max do 150 znajomych
więcej nie bo cyklicznie wypierdalam jakiś typów z roboty byłem czy ze studiów itp.
> 2020
na chuj wam to jeszcze kurwa, jak teraz to nawet sie nie uzywa messangera
2k20 rok kto korzysta wgl z fejsa? fejs nie ma niczego do zaoferowania oprócz mesendżera. A tak poza tym szmule co mają 1000+ znajomych to dodają kogo popadnie wystarczy że kojarzą z twarzy i już cyk zapro powiesz siema na mieście to wtedy kto to kurwa jest. Na dodatek pełno różnego spermiarstwa im wysyła zaproszenia, bo faceci jak widzą świnie powyżej 2/10 to zaczynają odstawiać tańce godowe. To one se potem kolekcjonują takich jak naklejki w klaserze.
grupy
należę do +/- 5 grup z mojej branży, na których codziennie można znalezc ciekawe dyskusje, głównie w wykonaniu ludzi bardziej doświadczonych (sam się nie udzielam za bardzo) i moge powiedziec że skorzystałem na tym w chuj
do tego kilkanaście/kilkadziesiąt innych różnych grup (naukowe / gry / zwierzęta domowe / fitness / jak urządzić mieszkanie itd.) których może nie przeglądam codziennie, ale zawsze jak potrzebuję moge o coś spytać i dostać odpowiedź w 30 sekund, a jeśli trafi się jakiś ciekawy temat rozmowy z dużą ilością komentarzy to zwykle widzę to na tablicy
o kurwa jakie piwniczaki po 300 znajomych xD na insta pewnie 25 obserwujących co
Ja mam około 900 znajomych chyba Elo