czesc
natknalem sie na taki artykul:
Powiększanie penisa za pomocą ćwiczeń | MedMe.pl
stosowal to ktos i moze sie wypowiedziec czy sa jakies efekty?
Wersja do druku
czesc
natknalem sie na taki artykul:
Powiększanie penisa za pomocą ćwiczeń | MedMe.pl
stosowal to ktos i moze sie wypowiedziec czy sa jakies efekty?
wajcha wisi po kolana i sie potykam po godzinie tych cwiczen nie polecam
Nie ma natutralnych sposóbów, za młodu mogłeś go smarować maśćmi sterydowymi, ja tak miałem bo mi nie schodziła skórka jak miałem chyba 6 lat i chuj z tego ze mam bydlaka jak caly nie wchodzi tak czy siak. Czasem chodze do mojego sekusologa po tabsy na opozniony wystrzał. Podaj wymiary bydalaka na priw to zapytam go czy sie kwalifikuje na jakas terapie czy cos, akurat ide do niego w czwartek. Tylko same wymiary podaj nie wysylaj mi całego chuja, bo cie rozjebie.
obwód i długosc
obwód mierz w połowie długosci
a dlugosc mierz od nasady po czubek
elo
I nie kupuj zadnych cudownych srodków na allegro czy cos bo chuja ci to da
tzn własnie nie da ci chuja hehe
wiem ze nic nie dadza
A wymiar mojego chuja to 13-14cm ruznie
obwód dej
Jakies 12cm
upomnij sie w czwartek po 17 napisz mi, albo mnie gdzies zmentionuj
poka zdjencie rotworma
nie martw sie jak kocha to zaakceptuje zawsze mozecie sie wspomagac sa rozne sposoby XD
WYSTSRCZY 4CM NAGANIACZA BY ZADOWOLIĆ KOBIETE(nie polkę)
Rok 2020 a ci dalej pp
Na chuj ci powiększanie penysa jak i tak cie żadna nie chce nawet kurwa z roksy pieniędzy odmawia
kurwa wstyd się przyznać ale jak miałem nwm z 11-12 lat to przez jakieś 3 msc, codziennie wieczorem sobie naciagalem kutasa żeby urus pzdr
Jedynie ja cię kocham ale to bez sxu
bez zartow muwie wam duza knaga to przekleństwo i nikomu nie zalecam. jak mam 20cm to bym z 5 oddał i z obwodu tez zeby mogly typki brac do dzioba
ja polecam włozyc beniz do blendera
@danjelek ;
Nie martw się, jest ok. Jestem seksuologiem z 17 letnim stażem.
Penis w sam raz pasujący do większości cip i dziobów. Jest ok
Dla potwierdzenia możesz przesłać zdjęcie, ocenie czy nie ma żadnych problemów lub zbyt dużego skrzywienia.
Pzdr
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje takiej pomocy, to śmiało proszę pisać.
Moth dobrze mowi, przejebane troche z takim kutangiem jak hujakinte
Ciezko go gdzies zapakowac wiec zostaje czesto klasyczne klaskanie
nagle na torgu wszyscy mają kutasy kaliber 20,dziwna sprawa
Ja tylko kaliber44 mordeczko
.Cytuj:
Jelqing
The latinized name "jelqing" is the corrupt form derived from the Persian jalq zadan (جلق زدن), jalq meaning "to masturbate" followed by an auxiliary verb zadan meaning "to strike, hit or throb". Performed on the halfway tumescent penis, jelqing is a manual manipulation of simultaneous squeezing and stroking the shaft from base to corona. Also called "milking",[22] the technique has ancient Arab origins.[23] Despite many anecdotal reports of success, medical evidence is absent.[24] Journalists have dismissed the method as biologically implausible,[25] or even impossible, albeit unlikely to seriously damage the penis.[26] Still, if done excessively or harshly, jelqing could conceivably cause ruptures, scarring, disfigurement, and desensitization.[24][25]
Samotna matka potrzebuje kutasa
krasnale 22cm i 150cm wzrostu typowy torgowy dobry chlopak z carlin abdenriel op
Danielek zrób temat „pokazujemy kutasy” każdy pokazuje swojego chuja ale obok musi być karteczka z data i nickiem. Temat roku murowany, tego jeszcze na torgu nie było
Niech spróbują nam wpierdolic Warna to zgłoszę ze czuje się transem i KE się wpierdoli admina na hate
dobra zeszlo cd chyba, komu powiekszyc penisa?
powiem tak, wyjebane w te zycie kurwa i w te repy, chce tylko ruchac dupeczki i pic shoty z torgowymi kumplami w jakims pubie pozdrawiam
@cowboy ;
Dawaj, miałem kółko różańcowe odpalić bo Master nie daje contentu
dodalem wam po 19 cm bawcie sie dobrze
stosuje od wczoraj ten 1 sposob z 3 palcami na flaku, fajnie sie wydluza a ciekawe jak bedzie wygladal gdy stanie na bacznosc, ale to dopiero sprawdze za 2 tyg jak se zwale
Naciagam go wszedzie, w pracy w kiblu, pod prysznicem, na kiblu jak sram
Kali ustnie
A jak za długi i za chudy to złóż na pół
Zrób zdjęcia przed i po, aby torgowi przyjaciel i eksperci mieli porównanie
Przecieraj szlaki mordo