Elo
Tne wydatki i place miesiecznie za spotify 20 pln a widze na allegro jakis cebularz oferuje spotify za 15 zeta za rok
Mozna zmienic maila i haslo itd w tym koncie podobno jest ono osobiste. Gdzie jest haczyk? co tu sie odkurwia
Wersja do druku
Elo
Tne wydatki i place miesiecznie za spotify 20 pln a widze na allegro jakis cebularz oferuje spotify za 15 zeta za rok
Mozna zmienic maila i haslo itd w tym koncie podobno jest ono osobiste. Gdzie jest haczyk? co tu sie odkurwia
mmm big wydatki to kurwo sluchaj reklam
odpowied na pytanie ruska onuco a nie pierdolisz bo Ci ta kawe w avatarze za chwile na ryj wyjebie
to sa na bank konta z wyjebanych kredytowek wiec nie radze xd
zreszta nie wiem jak prawo w Polsce ale w Niemczech to jest 100% przypal na psach po paru miechach
anyway placenie za spotify jak jest tidal masters za 20euro i masz 1411kb/s bitrate a na spotify na telefonie chyba 96 xD
listonosz tnie koszta?
:kappa
ja korzystam z tego jak don cebulion od dobrych pol roku i gra i trombi zespol kombi
Korzystam z 2 lata, śmiało brać, tylko wole nie odrazu na rok, bo jak raz wziąłem na rok to problemy miałem i musiałem pisać po nowe konto co 3~ Miesiące.
Jak konta premium to tylko od urlaka
same here, jak widze januszow co kupuja gry na 50 osob na playstation albo wlasnie spotify netflixy to smiech na sali, do roboty kurwa a nie krasc polaczki
na chuj płacić jak takie rzeczy znajdziesz w
wysłałem ci PW biedaku z kontem. możesz sobie zjeść.
a macie biedaki też :D
Cytuj:
o kurwa xd
i cyk idziesz siedziec za udostępnianie danych osobowych danjelka
ta raz kupiłem na allegro za 2 złote konto na "3 miesiące" i to był jakieś hacked konta do których dostęp miał pierwotny, niemiecki właściciel i jak se słuchałem peji na pełnej kurwie i ten sie zalogował to mi przełączał na nutke o tytule "Fuck You"
reklamowałem to gówno codziennie żeby mi typ nowe konto dał ale po 3 dniach odpuściłem i mam własny patent na free co 3 miesiące bez jebania się z januszami po allegro
leć sobie na free trailach z wirutalna karta revolut jak mozna xd
i jak wy se zarzadzacie playlistami na takich kontach co po 3 miesiacach nowe trzeba. tak samo algorytmy ichniejsze od zera uczyc za kazdym razem jak nowe konto sie zaklada? na chuj jak mozna te pare cbl zaplacic
jak premium to tylko na torgu