discuss
Wersja do druku
Jak nieoddzis wiadomo wysoki? Wzrost wiaze sie z wieloma motywami: wlosy rosna nie na tej wysokosci(glowy), potykaniee sie o wlasne penciny I w dodatku nadmierne niekontrolowane wyroznianie sie z tlumu, pierwszenstwo w dostaniu po lbie piorunem w trakcie sztormu,.tak moznaby wymieniac w.nieskonczonosc.
1,50 for life.
Mając 180 miałbym depresję a przy 170 bym się zajebał. Przy 200 ruchalbym wasze matki a przy 210 bym ruchał murzynki i popijał szampana za 400$ kieliszek.
Wybór jest prosty
Wiadomo, że lepi być wyższym, ale jak to ma być kosztem odstraszającej gęby to 1,6m nagle zaczyna się uśmiechać.
wiadomix 220, wole napierdalać czołem o każdy sufit niż być karłem
chociaż przy 160 zmieszczę się do lodówki turystycznej
jednak trudne, nwm
do 2m gościu ma przewage nad karłem 1,60, ale potem wysoki gościu tylko przegrywa
motoryka level 0, typ jak się obróci wokół własnej osi to mija 5 minut
a taki mały mongoł wali go po jajcach, a ten zanim się zamachnie na kopa to już hammerfisty w jaja załatwiają sprawe
ES
SA
mam 223, niedługo jak mnie zgarną z pierwszej 5 draftu do nba to wam pokażę mukę na wizji jak będę grał mecz, pozdrawiam
1,6m i praca jako górnik z pumami na rzepy i wcześniejsza emerytura robaki
Dałem 220 bo mam bliżej
Takie jebane cyklopy pewnie dłużej żyją ale co tam
Czyli pytanko jest czy wolisz byc podludziem czy nadludziem hmm
197 cm here
Uważam że wzrost 220 cm to jednak już wynika z jakiejś choroby, jest to wzrost graniczny (gigantyzm, acromegalia). Poza tym, jak piszą na wikipedii umieralność u takich osób jest ponad dwukrotnie większa, głównie z powodu powikłań sercowych (kardiomegalia, niedomykalność zastawek) i chorób mózgowonaczyniowych.
mam 160 i sobie chwale ama
160 juz mialem i nic specjalnego
takie 220 to nieznane tereny
a zdechnijcie kurwa wszyscy wielkoludy jebane
tfu na was
Krócej żyją bo patrzcie jak serce musi nakurwiac żeby do gury krew doplynela. A u takiego karła jeb i w całym ciele gotowe
A widzieliście kiedyś starego karła? Ciśnienie jest za duże i ich rozkurwia od środka i taki Paweł pluton ma maksymalnie jeszcze 5 meetingów w Chodzieży a potem do piachu
Facet poniżej 180 to karzeł i było to wałkowane 100x w osobnym temacie, także wybór jest oczywisty
Kurwa ale to jest ciezkie pytanie w chuj
ale jednak chyba 160...
bo przy 220 sa juz zaburzenia koordynacji ruchowej,
ale z drugiej strony...Na rolkach pod szafe wjezdzac....
nie wiem
160cm wzbudza politowanie, w chuj wysocy tez są nienaturalni, ale wzbudzają raczej ciekawość, hehe grasz w nba? Nikogo nie interesuje jak sie czuje ktos kto ma 160cm bo każdy kiedyś miał tyle wzrostu zanim urósł
dlatego, że każdy kiedyś tyle miał, taki wzrost nie wzbudza sensacji, w odróżnieniu od 220, na które wszyscy patrzą jak na kalectwo
rachunek jest prosty, 160 jest znacznie bliżej idealnego wzrostu (który obiektywnie został ustalony na poziomie 180 cm) więc lepiej jest mieć 160 niż 220
w sumie to, co napisał orion, tak do 200 cm to dużo lepiej jest być wyższym, ale powyżej 200 to już przewagę uzyskuje karzeł
argument o śmiertelności też nie jest bez znaczenia
w ogóle 160 to tylko 10 mniej od ala pacyna i toma kruza, a kto ma wzrost zbliżony do 220? tylko jakieś bamba w ameryce, co kozłują i rzucają do śmietnika balonem
Nie wzbudza sensacji, bo nie wzbudza żadnych emocji, żadna kobieta nie popatrzy z podziwem, facet z szacunkiem, dziecko z poczuciem bezpieczeństwa
Faceci 2m+ gdy są dojebani wyglądają jak potomkowie herkulesa, niscy jak upchane karykatury człowieka
Najgorszy ten aspekt zdrowotny, tu sie zgadzam
no, na pewno
pierwsze wyniki na google po wpisaniu "wzrost 220"
Życie z takim wzrostem jak moj (219cm here) to w... - DamianRuchenstein - Wykop.pl
WIELKOLUDY - Tygodnik Zamojski, Zamość, Biłgoraj, Tomaszow
https://i.imgur.com/p8RtU7q.png
boży gen, jak nic
pierwszy wynik z google po wpisaniu wzrost 160
https://torg.pl/avatars/pluton?dateline=1486828949
drugi to był niejaki boryna w spodniach 3/4 ale to chyba szorty normalnego człowieka
karłowatośc to wada genetyczna a niski wzrost to niski wzrost karły żyja krótko bo są zmutowane a chłop 160cm który się normalnie rozwija będzie żył normalnie popatrzcie na naszego ukochanego pana prezesa
220 to tak większość z takim wzrostem to gowno ale 160 to życie śmiecia wolałbym zdechnac na szczęście 188 here
mam 220 i nie polecam serio same minusy
tez mam 220
milimetrow na dole
Kurwa ja mam 165 mm
tyyyy masz cipke jak rozetke
a ja chuja mam jak źwierz!
otworz gembe i go zjesz
mam 194 i chetnie bym oddal kilka cm:
nie da sie kupic butow jakie sie chce tylko jakie są - 47~48nr buta
napierdalam glowa w futryny w starych domach itp
nie da sie kupic ciuchów normalnych tylko wory chociaz sie to troche zmienia od paru lat
z dwojga zlego chyba 160
zamknac ryyje wy kurwyu POLSKIE JEBAC WAS ESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSA
Ja mam 185 ale bym chcial tak z 190+
wtedy bym sie ostro nasterydowal i zostal nastepcom lysego z brazzers
W gimnazjum byl taki okres ze wszystkich wyjebalo w górę, a ja dalej w miejscu na 155cm stałem i czulem sie jak śmieć, jeszcze mialem kumpla w klasie co jest siatkarzem i 190+ wtedy miał to płakać mi sie chciało ze mnie pan bug tak pokaral, ale pomodlilem sie do szatana i 30 cm w wakacje urosłem