Macie lenie
Załącznik 369548
Załącznik 369549
Załącznik 369550
Załącznik 369551
Wersja do druku
tenks fader
jebac jakies unity dla cwelow. dawac mi tibianitisa
jaki raz jak ja zawsze racyje mam. co ty mnie tu gadasz
Ale 3 zdjecia na start tematu albo wyjazd :kappa
tematem unity bedzie ten temat w ktorym bede postowac gify i opowiesci zaraz w tinderze bede to wrzucac i bedzie to official unity thread essa
Nie wiem co to medivia
Ama
@Adposatnr ; zagłosowałem na ciebie wariacie, wrzucaj tutaj
dajcie coś na start
Dobra macie screeny zeby bylo zgodnie z regulaminem @Koczek ; dzieki
Szybko te huntery demca złożyły
el0 warjacie dla Cb wszystko demonek to bestia będzie składał ludzi jak zapałki @LordCompi
@Koczek ; kasuj to kurwa chłopie xD
Tibiarz nas zje
dawac jakies filmiki kurwa profesorek opierdalasz sie. dajcie cos ciekawego
11:32 You advanced from Level 49 to Level 50.
11:32 You advanced to magic level 39.
Robie knicza teraz :o
orjan dawaj jakies filmiki z pk zebym se poogladal a nie jakies advensy. na chuj komu twoj lvl wiedziec
warto se tu pograc czy nie?
Pierwszy raz się zgodzę z profesorkiem, że warto grać kniczem.
Zawsze źle wybieram profesje i teraz też się tak stało. Za to, że magowie mają 100% expa z summonami to knight napierdala z halabardy papieskiej za miliard.
jest jakaś polecana kolejność tasków?
noob here
ale czym ty grasz gangusie?
za dużo przebywasz w damskim towarzystwie, że mamy się domyślać o czym ty mówisz?
poważny druid na ósmym poziomie doświadczenia tibijskiego
https://www.youtube.com/watch?v=2PoPNJ-FnHg
włączyłem sobie to i jedziemy
rob rycerza gosciu pierdol jakis druid. no chyba ze do robienia uhow
21 lvl wbijasz i masz summona crystal buga co się leczy nim wbijasz 27 i potem monk
ja do 50 nawet z monkami biegałem
tylko zjebany huj gra na deduwie zwanej mediwjom
Musisz rozdać trochę punktów reputacji innym forumowiczom zanim będziesz mógł przyznać je użytkownikowi Koczek ponownie.
dobrze prawisz. jak mozna na tym gownie grac. gralem 30 minut (no moze przesadzam - z 2 godzinki) i zrezygnowalem
ale gangbangi to se poogladac moge na innych graczach tak z nudy wiec wrzucajcie to dam grinbaga
serwer jeszcze dycha, czy już szykowany do scalenia z Legacy/Destiny/Prophecy?
Żadnych raportów z walk, gifów, filmików, nawet punio poszedł na retrogówno powalczyć z botami jak równy z równym :klaun
dycha i to dobrze, o dziwo lepiej grac tu niż na grobicy offline
Korinek idz na torgotsa i tam pisz swoje mądrości
już otsik zdedał, grają ciągle Ci sami ludzie
Nie ma w ogóle makerów w miastach. Nikt mnie nawet nie gania.
Jest w chuj marko farm czyli "dwa venezuelskie 20 sorce" stojące koło siebie
500/2=250 osób, a czuje się jakby grało z 10?
Serio dosyć szybko to zdechłol, chyba przejdę na retrocores ;/
I jeszcze ta zasada na mc którą można interpretować jak chcą, jebać bolka szczyny, tylko Doyle by się przydał
na tym ots zeby ktos cie podhaczyl jak biegasz z pk to musisz sie wpieprzyc 80lvlowi na tombe i go napierdalac wtedy koles oczywiscie nie bedzie cie zaznaczal tylko uciekal i wolal team ale jak juz sie w 10 zbiora to hohohohoho wszystko w tego twojego 30 warriora bedzie leciec fire bomby mwalle sdki na full hp oczywiscie nie na raz dwa trzy tylko na odpal byle jak zebys przypadkiem nie padl z uhami w plecaku a nawet jak rozpieprzysz tych 10 80lvli na uh trapie to sie okaze ze akat aol i blessy zestawik za 25k wykupiony a bolek +10$ w kieszeni za kazdego targeta ubitego
kurwa nudny server w chuj nic z ludzi nie leci jeszcze nikt sie nie broni same obsrane gownem fraglesy ide na retrocores xD
jebac ten ots. elo smiecie
powaznie da sie aola za dolany kupic?xD
jak tutaj wlasciciel to ci nawet matke wypozyczy do ruchania jak dobrze zaplacisz (dobrze czyli 10 usd)
wiec na chuj pytanie takie zadajesz
OCZY ZJADŁEŚ PUJU W WIGILIE?????????????? PUJU @Genway ; @Gejway;\
Załącznik 369594
jebac to gowno ale dobije se 50 lvl skile 80 zlapie kilka huntow jeszcze wiecej niz mam i potem na stronce fejsbuka wystawie oferte ze neutral character no hunted na sprzedaz i elegancko
najgorszy rak serverow to 3 killer i rs. kurwa co to sa 3 kille tyle to sie w 1 godzine robi na 1 respie
będzie mysterybox otwierany z widzami? czy na 15 subów dopiero?
o kurwa mystery box no niezle
To tak chciałem zabić skorpionem 40 eda, ale się obudził i mnie podpalił. Zebrało się 5 osób(50-70 pale i knicze). Wszystkie już kiedyś spotkałem i okradłem z lootbaga czy tam wziąłem przysłowiowe udko. Pouciekałem troche i straciłem pz w garrogat zamku. Straciłem te pz zamykając za sobą drzwi i też miałem farta bo peleton po dwóch przepłynięciach statkiem zabłądził. Goście którzy dobiegli do mnie zamiast bić mnie na kurwe to mnie grzecznie odprowadzili do depo i zasugerowali, że scorpionem to ja już nie moge podchaczać ludzi.
o chuj chodzi z tym serwerem, czemu małpy w ogóle nie walczą
jakie tu jest exp i skill ratio ?
2x exp 2x skill 2x regen 1x loot 1x mlvl
13:54 Brickan: ugly monkey
13:54 Brickan: i could probably buy youre mother
13:54 Brickan: in real life
13:54 Brickan: u know that
Zlurowałem mu guarda i padł jego drugi maker bo nie dał rady operować na 2 postacie.
Dzienniczek lurowania 29.12.2019
Wspomniany kolega zrzucił 2 bp GFB na zamku w garrogat. Za murami 17 kleryk zrzucił 3 bp uhów.
Opisując chronologicznie powinienem zaznaczyć, że po zabijaniu na fieldach w thais zyskałem/odrobiłem pieniądze na statki.
poza straszeniem
14:22 Kryu Legitny: rozejbac
14:22 Kryu Legitny: iu
14:22 Kryu Legitny: starweog
14:22 Kryu Legitny: cwelu
14:22 Kryu Legitny: ?
14:23 Kryu Legitny: wypiuredalj
14:23 Kryu Legitny: brudzie
14:23 Kryu Legitny: bo ci
14:23 Kryu Legitny: matke
14:23 Kryu Legitny: zrucham]
to gówna na tym serwerze sie nie odpalają
Widze tu duży potencjał do lurowania na park lane 80 eków. Mamy park lane, knighty już mają dobre eq. Można mordować.
Essa jebać retrochujez
Tibia Punio + Profesorek TRAP OF THE YEAR - YouTube
ZROBIMY MU PACZKOMAT XD
o kurwa xD
kurwa jednak ten profesorek to jest pro
17:07 Chwilento: daj te blanki to runki dla profesorka byly ..
17:07 Chwilento: nie gra ale na random akcje wchodzi
Kurde profesorek, ale masz kolegów. Chłopy zagryzane są przez wilki i się powołują na ciebie.