ja osobiscie robie 2x11 druidy do lozek niech spio i produkujo uhy a do tego glowna postac magiczna o nazwie sorkerer na salony wbija i was rozpierdala na bocie sd f5
przedstawiajcie swe plany. nwm np. warhammera i mlotkowanie na kopach
discuss
Wersja do druku
ja osobiscie robie 2x11 druidy do lozek niech spio i produkujo uhy a do tego glowna postac magiczna o nazwie sorkerer na salony wbija i was rozpierdala na bocie sd f5
przedstawiajcie swe plany. nwm np. warhammera i mlotkowanie na kopach
discuss
24/7 wahadlo robic skurwysynowi przy ancient temple
szanuje motzno
Sell bp od uh 3k
Będę robił uhy i expił na trollach pod ab i za sprzedane runy kupie c-set, skull staff, demon shield i wtedy pojde na kopalnie bic po glowach karly i wsadzać berlo w twarze rotwormow w akompaniamencie muzyki z roku 2004.
nie grac, nie miec czasu na gre
Ja podobnie kolego, tylko po zrobieniu drutów robie najta i skiluje do 100/100 a potem na dwarfy do 100 lvla, dalej to nie wiem jeszcze.
>wychodzę z rooka na darashie, robie msa
>ide na minosy robić lootbaga
>za zarobiony hajs kupuje 5bp mf i robie z nich giefbe
>penisula
>wynoszę 2 vampirki,za zarobiony hajs wracam znowu na tomby
>wbijam 100+
>spamuje ueki na open battle
>xlog z otsa
byle kurwa dostep do yalahar ogarnac a potem to jakos pojdzie
Ta później zao i lizardy z drill boltów tak na 70 levelku
skilling na dwarfach w kazoo jak za dawnych czasów.
ja ciagle rozkmina czy mag czy ek wiec gameplana nie ma zadnego póki co
jak juz ktos ma zamiar magiem grac to i tak polecilbym zrobic maga i go wpierdolic do lozka robiac se jakies fireballe i wbic pokazny mlvl a expic normalnie palkiem i zbierac kasiutke na waste dla maga cwela zeby wbic level na summony eSSSa
aha no cuz myslalem ze wiecej, ale imo i tak lepiej zrobic palka i pierdolnac nawet tego maga do wyra i porobic troche kasiuty na palku zeby ten mag se normalnie na pierscionkach zycia popierdalal i z maczuga kozacka a nie sie meczyc tym magiem pierdolonym od poczaktu, ale nie wiem moze da sie lepiej to ogarnac chuj wie, rzucam tylko moje przemyslenia
Kurła 15 lat temu siedem cztery stało, od tego czasu ta gra została przeruchana ma wszystkich strony i ekspienie maga to nie jest jakaś tajemna wiedza jak skład panierki keefce więc nie widzę sensu robienia jakichś paladynów czy knajtow żeby się dorobić. I ofc, będziesz expił wolniej ale w zamian na MID levelu będziesz kosiorem
od poczatku magiem kurwa dont be pussy. kazda godzinka expiona paladynem = strata 10-15k expa ktore mogles na magu zrobic.
przelicz przez np. 50 godzin ktore bys palkiem expil to masz 750k expa juz
a o biciu mintwallin z gfb na dwóch magów i postman quescie słyszeli?
ziomek, nie mamy 10 latek zeby bic jakies mintwalin co ty z chuja spadles
No ale o to chodzi żeby sie poczuć jakby sie miało 10 lat, ile razy Ci to powtarzać koleżko.
robie knajta wale scieche metaamfetaminy i nadupiam 48h bez snu i jedzenia na lanie z ziomeczkami
pierdolona padlino, imbecylu jebany, czego nie rozumiesz w taktyce ze do 30 lvla i tak masz chuja w dupie i co bys nie wykombinowal to podhaczasz jebane roty albo dwarfy i zbierasz w ten czas hajs na gfb, ktory potem wystrzeliwujesz na mintwallin, ale krecisz takiego lootbaga ze potem od razu masz hajs na kolejne gfb i interes od tego 30 lvla juz sie moze krecic po ludzku jak pierdolony profesorek obracajacy w kolko rozpedzajac tylko jedno koło? a drugi mag jest ci potrzebny zebys sie kurwa nie wyjebal bo za wolno podhaczasz te gfb a i mimo archery i mino magi musza sie wypierdalac wyjatkowo szybko i sprawnie. ale ty tej taktyki nie ogarniesz ograniczony jednoreki chuju
ty tam matuli pilnuj żebym ja jej nie podchaczył karabinem
obydwoje sie kurwa leczcie
powstanie kurwo chyba zapomniales ze my kumple. kazdego jebany juz atakuje. jak nie powiem kto
w ogole nie pierdolcie ze macie tego samego rudego cwela w awatarach xD
@@edit
dostalem puce kto to jest, ja pierdole ze chlopie masz jeszcze czelnosc tu siedziec to przeciez chuj
Swego czasu drzewiej większość knightów miała suplementację ze źródła którym był.. drugi char uh maker
I wcale nie żartuję, stało się pod domkiem i robiło uhy aby potem mieć je dla knighta, pozdrawiam
No ja myśle że właśnie o to chodzi w graniu najtem, cały urok tej postaci to taka symbioza z drutem xD
Chyba właśnie o to chodzi w druidzie że jesteś takim śmieciem którego istnienie ma sens tylko gdy masz dla kogo robić uhy ew. grasz sam i sprzedajesz uhy co porównać można do zapierdalania za najniższą bo raczej się niczego nie drobisz robiąc runy na jednym charze
To nie druid jest za słaby, to inne klasy są zbyt silne.
jak dla mnie w ogole nie powinno byc klas w tej grze. wychodzisz na maina i dalej jest no vocation. wbijasz 30 lvl i zbierasz ekipe 20 osob zeby dragona ubic.
po czym wszyscy padacie
ale bym se w taka no vocation tibijke pogral. wszystkie questy i wszystko jak jest tylko no vocation na mainie sie jest ehhh to by bylo.
albo questy bym wyjebal tak zeby ludzie musieli huntowac po itemki mmm nom
gosciu ale wiesz, że możesz grać na rooku. pisiąt razy padasz ale masz full eq i lecisz z expem 5k na poisonach. i może Ci taki Complit zrespi ferumbrasa na wolfach pacc
Rzondam custom kontentu na rooku.
Żadna klasa nie jest lepsza do innej
Wszystkie są równe
Jebani klasiści!!!!!!!!!!
Jak że jestem newbie na 7.4 idę po najniższej linii oporu, liczę sobie że może po 6 h wyjdę z rooka i odpalam się na palladyna albo najta. Moje miasto to oczywiście Venore, lece na trolle zbieram z nich wszystko i podskillować się w mma fightach na młotek jak prawdziwy kibol(słyszałem że tanie a ja jestem cebulakiem). Potem jakiś lootbagi o 5 nad ranem aby nikt mnie nie wyhaczył by kupić sobie pacca za hajs z gry bo jestem Pierdolony Biedakiem i te 10 zł albo ile sobie życzy Państwo Administracja wole przeznaczyć na 4 harnasie. - Tyle z moich planów.
Ps.
Zróbcie jakiś poradniki dla newbie. :isaac
Ale brak tolerancji na newbie ze strony Evidence no cóż, nawet i bez info od niego o forum i tak bym się odpalił na tym ots. Grałem z dwa miechy na irl ale jakoś nie kręci mnie bieganie w koło i tłuczenie mobów by mieć większy tylko lvl i robienie hajsu przy botach na pacca.
"przecież to korineq" - Wypraszam sobie, to jakieś pomówienia nawet tego człowieka nie znam. Jestem z gierek całkowicie innej bajki większość swojego życia grałem w wowa, na officjalach i na privach. Dłużej również zawitałem na scenie Gothica Online ale to jest gierka czysto Role Play.
przecież to korineq
To se troche pozbierasz, bopacc ma 90zl kosztowac
Pozbieram puste viale po śmietnikach na osiedlu to może dozbieram.