jest ktoś tutaj swiadkiem jehowy? Przed chwilą mi do chaty dzwonili i tak se kminie co oni tak wlasciwie robia
Wersja do druku
jest ktoś tutaj swiadkiem jehowy? Przed chwilą mi do chaty dzwonili i tak se kminie co oni tak wlasciwie robia
ja jestem. pytaj o co chcesz
Co sie robi na spotkaniach sekty, jakieś rytualy?
liza sobie fiut nawzajem
jak na pewnym forum
na takich zwyklych cotygodniowkach to tylko mamy zdawac raport ile niewiernych nawrocilismy. Ale pod koniec roku jest spotkanie koncowe wtedy osoba powyzej 20r.ż ktora najmniej niewiernych do sb przekonala jest poswiecana i palona na stosie.
a tak juz teraz na serio to nasza organizacja to 1 wielki troll. Naszym celem jest chodzenie po domach i wkurwianie ludzi przewaznie w porze obiadu lub jak jeszcze wszyscy spia i spotkanka sa potajemnie nagrywane i potem puszczamy to sobie razem w grupce i sie smiejemy z lamusow ktorych trolujemy :)
Ja jestem i mam zakaz w religii uczestniczenia w wojnie więc jak takowa wybuchnie to jestem zwolniony z jej uczestnictwa el0 m0rdy walczta dla karakana
Czy to prawda, że kobieta jehowa ma zablokowaną możliwość założenia na nogi czegoś innego niż spódnica?
21 i takie dałny chodzą to jest niesamowite
mama mi mówiła jak u nich w szpitalu była laska 30+ która potrzebowała transfuzji krwi z jakiegoś tam powodu, a te skurwysyny jehowi na transfuzje się nie zgadzają, cały oddział, pielęgniarki i lekarze wręcz ją błagali by podpisała te papiery, ale się nie zgodziła, a jej mąż i rodzina jej kibicowali w tym wyborze i cyk kobieta umarła zostawiając męża i małe dziecko bez matki w imię zapisków z jakiejś książki science fiction
jakby mi ktoś powiedział że to się stało w ugandzie to bym był to w stanie zrozumieć, ale że rozumni ludzie z dostępem do edukacji się na takie rzeczy godzą to nie polecam
Magnez maja w sobie szczepionki przez co przyciągają do sb metale typu widelec i potem se bombelek idzie i jeb mu wszystkie wielce i noże w czoło. Nie polecam
co innego wierzyć w jakieś nieszkodliwe teorie jak yeti, potwór z loch ness czy to że tibiantis to nie prank i rzeczywiście wystartuje, a co innego wierzyć w takie szkodliwe rzeczy mające realny, negatywny wpływ na zdrowie i życie
no faktycznie straszne w huj to jest
powiedzcie mi lepiej czy ci co stoją z gazetkami obrazkami i rozmawiają o bogu całymi dniami pod przystankiem mają za to płacone czy nie
Nie
Nie mają płacone bo robią to w charakterze dobrego uczynku
https://www.youtube.com/watch?v=p_rTD01tObg