https://www.youtube.com/watch?v=TtPCdQhY1DI
Nie mogem sie doczekać
@Xioniz ; z needlesoftu pomagał przy produkcji
Ciekawe czy na końcu odstrzelą maurera czy będą kręcić czwórke, choć to nie w stylu Pasikowskiego
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?v=TtPCdQhY1DI
Nie mogem sie doczekać
@Xioniz ; z needlesoftu pomagał przy produkcji
Ciekawe czy na końcu odstrzelą maurera czy będą kręcić czwórke, choć to nie w stylu Pasikowskiego
linde powinni razem z marylą rodowicz uśmiercić gdzieś koło 1999.
twojom starom powini usmiercic w 2015 to bys sie nie urodzil
Psy dzisiaj beda ogladane
kto nie lubi psów ten z policji
pierdope tez zostaje Jokerem
jaram się tym filmem, uwielbiam pana Linde który dla mnie jest kozakiem w roli Franza :D
Przechuj a nie kozak
Obejrze, uwielbiam Linde juz od Sary
Reich najgorszy film z lina a ogladalem z nim 4 filmu (psy, psy 2, pitbull NP i ten nieszczesny reich)
wgl psy 1 a 2 to dwie różne historie. Ten pierwszy ma jakąś głębie, opowiada o tym że milicjanci w zasadzie nie potrafili sobie poradzić z zorganizowaną przestępczością i do tej pory walczyli z działaczami politycznymi. Film miał jakiś sens, przedstawiał brzydką brudną prawdę (pozdro wjtk sokół) mówił o ludziach z charakterem.
Za to dwójka nie przez przypadek nazywała się dwójka - było to po prostu gówno (dla tych którzy nie czają żartu - ide zrobić dwójke = ide zrobić kupe. jak idziesz siku to mówisz ide zrobić jedynke. jak jesteś glupi to mówisz ze jak wymiotowałeś na imprezie to robiłeś trójkę ale jedyną trójkąt jaki ja znam to ten z dwoma laseczkami).
Fabuła z dupy, co chwile wspominanie o dzionym łokerze, sceny walki jak z 13 posterunku
Jeszcze trzy dni
1 część psów pokazywała brudnom prawde o przemianach ustrojowych i miała świetny klimat, taki polski noir w czasach transformacji
jeden z najlepszych polskich filmów ever
a 2 część to taki zwykły film gangsterski, jak na polskie kino to nadal bardzo dobrze nakręcony i zagrany, ale nic więcej
co do trzeciej części to mam niestety obawę, że będzie jak te wszystkie pitbulle i inne dupy mafii, co się tak namnożyło tego w ostatnich latach,
z gagami w stylu "kurwa ale śmieszny gołomp" i zjebanym dźwiękiem
ofc nie obrażając @Xioniz ; :]
a reich to faktycznie był gniot
Reich to był tak fatalny, że ojezu. Myślę, że Pazura ma okazję pokazać się pierwszy raz od ostatniego dobrego filmu(chyba nikoś, nie?), że ma dalej potencjał aktorski.
jak to nudne gówno bez humoru było
Dobra to juz dzis
Raz dwa trzy
Jebac psy
I jak fajne?
@Pies ;
I jego 2 ziomków
pies ty chory na łeb skurwolu
Kupa straszna
Dorocinski kupa, Pazura dziad
Żeby nie Linda, to byłby jakiś sequel M jak Miłość czy innego Na Wspólnej
te psy od tamtych psow vegi odbywaja sie w innym A parallel universe, also known as a parallel dimension, alternate universe or alternate reality, is a hypothetical self-contained plane of existence, co-existing with one's own. The sum of all potential parallel universes that constitute reality is often called a “multiverse". While the three terms are generally synonymous and can be used interchangeably in most cases, there is sometimes an additional connotation implied with the term "alternate universe/reality" that implies that the reality is a variant of our own, with some overlap with the similarly-named alternate history. The term "parallel universe" is more general, without implying a relationship, or lack of relationship, with our own universe. A universe where the very laws of nature are different – for example, one in which there are no Laws of Motion – would in general count as a parallel universe but not an alternative reality and a concept between both fantasy world and earth.?
A tam pierdolicie troche, Reich sie skonczyl tragicznie, w sensie tragedii jako gatunku, ale film jest dobrze zrobiony
Tak samo demony wojny wg goi, do dzis mam te trumny w glowie
Pasikowski ma rękę do filmów, nawet jeśli to nie będzię Billboard top #10, ani torgowski oskar, to nadal ten film bedzie warty obejrzenia
Pozdrawiam, to mówiłem ja, Jarząbek
Nie był zły, trochę przesadzony, ale psy 1 i 2 miały elementy kina klasy B, tutaj jest już gubo. Mimo wszystko film nadaje się do obejrzenia
https://i.imgur.com/AGbNRtp.png
Ok lecimy z tematem
Kurwa najlepszy film jaki widziałem w tym roku, daje8/10, chuja tam 10/10
Żałuje, że nie byłem w kinie
skad masz lord tych psów. gdzie to sie oglada
Na VOD już jest, ale jeśli nie wiesz czy kupić to proponuje pierw obejrzeć a potem kupić. Info masz w PW
Ja kupiłem
Obejrzane, no może w porównaniu do dwóch pierwszych czesci to mu sporo brakuje, ale porównując go do tego co sie ostatnio w tym kraju kreci to 10/10.
I jak zwykle gdyby nie Linda to by była chujnia. Mimo tego, ze dziadek to potrafi zagrać tego samego mafioze co przed laty. Dorocinski lipa, Pazury to mogło by w ogóle w tym filmie nie być i może by nawet na plus wyszło, ten młody haker/snajper tez bardzo średnio.
Ehh.. w tym kraju po prostu nie ma kim grac mam wrażenie. Wszyscy co sie jeszcze do czegoś nadawali to nagle maja po 60+ lat a młodzi sa jacyś tacy sztuczni, bez wyrazu, tragedia.
Linda to najbardziej przereklamowany polski aktor. Ksiadz robak tylko byl spoko.
Film obejrzany przed chwila. Mieszane uczucia. Poprawny, zrobiony schludnie, nawet dzwiek nie jest typowo polski tylko da sie zrozumiec co mowia. Wkurwia tylko w sumie brak scenariusza. Wszystko dzieje sie troche z pizdy, sam dorocinski juz pod koniec nie wie jakiego ma grać. Gdyby byla lepsza historia do opowiedzenia zrobiona z tym animudzem to byloby bardzo dobrze. A tak to jest znosnie.
Scenariusz nie był igłą, ale braków nie ma moim zdaniem. Pomijając wątki hakiera snajpera i Andżeli nie mam się do czego doczepić.
Ciekawi mnie czy Maurer zdycha na końcu w tej wannie czy nie
Z logicznego pkt umarł, jeśli natomiast zostawią go przy życiu w psach 4 (o ile zrobią), to bedzie straszne faus pax polskiej kinematografii.Cytuj:
Polon jest silnie toksyczny. LD50 dla polonu wynosi ok. 1 mikrograma, co czyni go około 50 000 razy bardziej trującym niż cyjanowodór. Emitowane cząstki alfa z łatwością niszczą strukturę tkanek, jeśli tylko dostanie się on tam poprzez inhalację, połknięcie lub absorpcję. Polon nie przenika przez skórę, toteż znajdując się na zewnątrz ciała nie stanowi tak wielkiego zagrożenia.
No ale na koncu dostaje smsa ze Morales plul krwia tydzien i sie przekrecil, wiec moze nie bylo LD50 bo pazera wypil wiecej tej kawy.
Moze byc ze Pasikowski zostawil otwarte zakonczenie
no przeciez zaczal pluc krwia xD zreszta on mial jeszcze 4 albo 5 dni jak po niego przyjechali
Nie i ch*j
<faza wyparcia>
krwią pluł jak był ranny, a wcześniej tylko rzygał
reżyser i scenarzyści pewnie sami nie wiedzą, czy umar, celowo podsunęli elementy mające świadczyć że umar i nie umar, żeby zostawić sobie furtkę, gdyby za 25 lat zachciało im się nagrać kolejną część xD
przecież tam wcale nie było powiedziane, że w kawie był polon, to tylko franz tak pomyślał jak wygooglał sprawę litwinienki, zresztą kondycja franza w wannie wcale nie wskazywała na polon (zobaczcie sobie jakie objawy miał litwinienko)
równie dobrze mogło być coś innego, dlatego rzygał, a przeżył, bo mało wypił (większość kawy wylał) + zrobił toksykologię (pytał o to tę babkę w ZMS) i się jakoś wyleczył, albo po prostu zatruta była tylko jedna kawka i wypił ją ten drugi z celi
jeżeli franz miałby wypić ten "polon" i na 100% dednąć, to po chuj te chłopy z GRU po niego wjechały gdzie jeszcze teoretycznie miał czas na oddanie hajsu? może po prostu się dowiedzieli, że dednął kumpel franza i skumali, że musiał wypić jego kawkę
ten sms na końcu celowo nasuwa taką wersję, właśnie żeby była ewentualna furtka, poza tym tak na dobrą sprawę to morawiec też nie wiadomo czy dednął xD w części 4 mogłoby się nagle okazać, że był w stanie krytycznym, ale przeżył i go osadzili w choroszczy, nie takie rzeczy kino widziało
w 4 częsci syn ola będzie się mścił, to też franc i morawiec muszą żyć