Witam Szanowe Grono Togrowe, ktoś coś poleci ? Myśle nad czymś takim De'Longhi ECAM 350.55.B - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Wersja do druku
Witam Szanowe Grono Togrowe, ktoś coś poleci ? Myśle nad czymś takim De'Longhi ECAM 350.55.B - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Zamówienie tego ekspresu to trafiony zakup, gdyż ma wszystko co trzeba, aby zrobić wspaniałe kawy. Młynek jest naprawdę cichy. Kawę można pić już dosłownie po 3 minutach, gdyż tak szybko jest gotowy d o użytku. Bardzo polecam!
Nie pije kawy w ogole ale wydaje sie zajebisty. W agry birds sie chyba da zagrac
A ja byłem żeby cię odbanowali:zaba skopiować opinie z ceneo co z tym torgiem, poncjuszek chociaż uczciwie z serduszka
mam identyczny, jak nie pijesz jakichs 200 kaw dziennie, to spoko opcja
jak pijesz to nie polecam, zbiornik na fusy mały w chuj (co chwile piszczy gowno zeby go wyjac i oproznic)
zbiornik na mleko latwo sie wyciaga i jest dosc kompaktowy przez co mozna go trzymac na drzwiach w lodowce co jest sporym plusem
dosc logiczne drink menu, latwy panelek wiec polecam generalnie, dosc drogi ale sensowny zakup na chate
^ o to to to
taki w sam raz jak solo masz zamiar korzystac zeby se wypic jedna-dwie kawusie dziennie
ale mielismy tu na forumku jeszcze jakiegos eksperta cos kojarze to bym poczekal moze sie zjawi. nie wiem czy to jakis vadim nie byl ale moge sie mylic wiec nie taguje
Dzięki za odp. Panowie, jutro pojadę i zobaczę ile w sklepie stacjonarny będą chcieli za coś takiego.
tylko się nie bohatyrnij na black friday przypadkiem xDD
Już od kilku lat myśleliśmy nad zakupem ekspresu
Co to za kurwa ekspres do kawy na ktorego nie trzeba leasingu brac
Ja pierdole 2k za ekspress do kawy XDDD
przeciez kawa z takiego czegos smakuje jak gowno
Min. 10k do 15k za porzadny ekspresik i wtedy mozna sie delektowac kawuniom
Kupiłem taki bratu na parapetowke oststnio. Jest konkretny.
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
to nie rób wstydu małżonce, wsyp jej kawe prosto do gardłazamieszaj kutasem, dodaj śmietanki i wlej wrzątek a potem jeszcze raz pomieszaj ze spustem żeby się spieniło.
Zastanów się kolego, czy pijesz kawy z mlekiem. Jak nie to lepiej kupić ekspres w tej samej cenie tylko bez spieniacza. Nie dość, że lepsze espresso może wyjść to jeszcze masz mniej zbędnym elementów do popsucia.
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B - Opinie i ceny na Ceneo.pl jednak wybor padl na ten, polowa taniej a ma te funkcje ktore faktycznie sa potrzebne u mnie w domu.
Przelewowa rzeczywiście bardzo dobra, ale dla mnie do picia sporadycznego. Jak pije podwójne espresso to wiem jakie ma to jebnięcie. Analogicznie wieczorem lutnę pojedyńcze, a jak padam na ryj to potrójne. Przy przelewowym nie mam totalnie odniesienia i można lać i lać, aż powieka zacznie tańczyć dżajfa.
Złoty wybór, przynajmniej nic Ci nie będzie gniło w ekspresie od jebanego mleka i spieniacza, którego nie da się domyć w żaden sposób.
Ogólnie nie szanuję spieniaczy innych niż ma LatteGo, bo to syf i dżuma i nie da się tego nijak domyć.
Więc albo LatteGo albo inny ze spieniaczem jak wyżej.
Ja mam takiego od trzech lat i zero problemów.
Saeco Incanto HD8918/41 Srebrny Pantera - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Minus posiadania ekpresu jest taki ze pozniej nie smakuje już zwykła sypana.
Jeżeli to ja bym miał sobie kupić ekspress to wybór padłby na:
DeLonghi DL Dedica EC685M - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
i do tego młynek osobno.
Jak coś więcej informacji pw