wczoraj rdr2 na pc wyszła, czy ta gra jest fajna? takie jest moje pytanie
Wersja do druku
wczoraj rdr2 na pc wyszła, czy ta gra jest fajna? takie jest moje pytanie
Jest fajna taka jest moja odpowiedz
fajna odpowiedź, szkoda że taka droga, kiedys to gry po 100 złotych chodziły a nie 250:nosaczhmm
Gra fajowa, grałem u ziomka na konsoli, ale kurwy jebane nie wypuszczą pudełkowej wersji:nosaczco
za miesiac dopiero wychodzi
Nie wiem czy wiesz, ale ta gra ma 150GB danych. Ciężko byłoby to wydać na płytach DVD. ;)
Podobno jak wyjdzie nawet pudełkowa wersja, to w środku będzie klucz do pobrania gry z jakiejś platformy.
@Crus ;
Ja wiem, że ona tyle waży i że wydawanie tego z płytami to jest bezsens, bo 500 płyt trzeba będzie, ale support Rockstara mówi, że w ogóle nie mają w planach pudełka wydawać, nawet z samym kluczem i do tego piję @Wind ;
przeszedlem na plejce i bylo fajnie, na kompa pewnie jest jeszcze fajniejsza
dlaczego ten temat ma oznaczenie cs go?
bo tu tez sie szczela
a tak brak prefiksu moze dac? :hmm
nie wyszlo
matełusz.....
Red Dead Redemption 2: dziś premiera na PC
mati ma racje, nie wyszlo
to w koncu jest czy nie ma bo się gubie
jeden rabin powie tak inny powie nie
o kurwa to na pc wydali dzięki byq za temacik, ostatnio sobie 1 na x360 przeszedłem po raz kolejny i tak sb myślałem czy PS4 nie kupić tylko dla tej gierki ale supcio dziękuję pan rockstar pzdr
Pzdr, ale nie kupuj jeszcze bo podobno chujowo zoptymalizowana i sie nie da grac, ja tez planuje przejść, bo podobno zajebista pzdr x2
Panowie, zajebałem rdr2 z torrentów zaledwie 100gb pf
Problem polega na tym, że nie mogę uruchomić bo wyskakuje błąd 'uruchom RDR2 poprzed rockstar games launcher'
No i tu mam problem, do launchera nie mogę dodać gry spiraconej, nie znajduje jej w ogóle na dysku
Jak mogę odpalić grę bez launchera, ew jak dodać do launchera tą gre?
Dodam, że gtaV też spiracone i napierdala pięknie. Pozdro
kraka nie ma jeszcze zajebanego
cie jebał w tom zabiom dupe frajerze
@up
no ta a skąd go zajebać? :D
edit
ach coś tam już poczytałem, że jebanego kraka jeszcze nie ma :D
znalazłem coś, że da się uruchomić gre z epic games launchera, którego wczoraj wyjebałem, żeby zrobić miejsca na dysku
no więc ściągnąłem raz jeszcze, ale próbując się zalogować wyskakuje błąd 'twoje konto zostało tymczasowo zablokowane, spróbuj później' WTF
Ręce opadają :D
bo kurwa nie ma kraka, wiec jezeli nie masz 200 jebanych zlotych, zeby kupic kozak gierke, to utkaj pizde i czekaj az skidrow czy inne fitgirl cracka ogarnie, ja pierdole
ale co wwy go wyzywacie bo sobie piratka chce zagrac a sami piraciliscie jeszcze kilka lat temu wszystko co sie dalo szuje
sam jestem twórcą, więc proszę nie pisać o piractwie w moim temacie
rucham was pedały i wasze pedalskie gry, mama ci dawała dwie stówki na 13 urodziny flecie, żeby mi pierdolić takie rzeczy? będziesz miał troje dzieci na utrzymaniu to zobaczymy gdzie kurwo zęby w ściane wpierdolisz a nie gierki za 2 stówki będziesz kupował kupo szitu. Nie masz podjazdu nawet do pięt człeczku mały także utkaj pizde swojej starej.
mam na co pieniążki wydawać i chuj każdemu w starą kto się tym zbytnio interesuje, a to że każdy piraci to wiadomo nie od dziś, a na dodatek napisałeś spierdolonego posta po tym jak ja swojego zedytowałem ślepy chuju do szczania pyto męczona w hyde parku
czekamy na cracka zatem i katujemy pozdro dla roman ziomeczku
wsadziłem kutasa w pizdę i mam dziecko jestem kurwa kimś xD
to do roboty kurwa lepszej a nie zarabiasz 1600zl i narzekasz ze na gry nie masz xD
zajebalbym sie chyba jakbym nie mogl sobie kupic kup na steamie gierki jakiej chce, w koncu do pracy chodze wiec rozrywka sie nalezy xD
nigdy nie narzekałem, że nie mam na gry, tylko że mam na co wydawać i nie pojebało mnie, żeby wydawać hajs na coś, co mogę w łatwy sposób mieć za frytki, pełen nielegal sebix mode wiesz o co chodzi ziomeczku, a jak podrośniesz to rozrywki na które wydajesz pieniążki też się zmienią, zapewniam
a do tego łebka dwa wyżej,
wsadzić chuja w pizdę to jedno, ale utrzymać towarzystwo, siebie, mieszkanie, nierzadko kredyt, psa, kota, rybki, auto albo i dwa, zajarać kilo zioła miesięcznie, to wtedy będziesz gość i będę cię szanował, na razie, jak wspomniałem, jesteś chuj do szczania
na takich ludzi właśnie składamy się na 500+, chłop zamiast dać zarobić uczciwym programistom czy grafikom poprzez zapłatę za ich wysiłek woli kilo ziułka se kupić xD
no i gitara, a ty głosuj na pis xd
ja pierdole to musi być troll xD typ się czuje lepszy bo się wpierdolil w 3 guwniakow na ktoe nie ma hajsu xD
gościu chyba jest jakimś inżynierem środowiska nie ma co podskakiwać
pitki was bolą bo życie ułożone a wy dalej marszczycie kroste do bongacams ja pierdole kiedy mam rodzinę zakładać, jak będę miał 40 lat? xD żeby wołały w przedszkolu do mnie dziadku xD
ps. gdzie się żaliłem, że nie mam hajsu lol czekam tylko na cracka do obszczanej gry
tez mam dziewczyne, ale po prostu nie zamierzamy miec dzieci xD dobrze ze aborcja w niemczech jest legalna bo juz bym jednego gowniaka dawno musial przewijac, a nie chce mi sie zmieniac moich rozrywkowych nawykow
druga sprawa, musisz miec chujowa robote skoro musisz krasc zamiast wydawac pieniadze na rozrywke
mamchorom curketrujke dzieci
otusz to, narkotyki kosztujom, nie stać mnie na gry, a guwniaki terz swoje zerzrom jebanego kracka chciałem tylko kierwa jego mać
jaki instynkt samozachowawczy ^^ za daleko pojechałem to teraz pokaże jaki to ja troll i ironista jestem
szkoda mi Ciebie "ziomeczku" z pod bloku. jesteś młodym, "wykształconym" polaczkiem a nie potrafisz sobie z crackiem poradzić, z którym jak się sam chwalisz masz do czynienia nie od dziś. chyba to te narkotyki co? poukładane życie zaspanego tatusia - hobby: forumowe spinki
@topic
gierka spoko, fajny pomysł na wiedźmaka z zachodu.
spod bloku jak już coś, całe to forum to jeden wielki troll, każdy tylko się wyzywa i spina o nic, więc staram się wtopić w tłum a narkotyki to ty zostaw w spokoju bo cie kurwa zmioto z planszy
beka z was ja tez na cracka czekam i chuj was to obchodzi hejterzy
Kurrrrrwwwwaaaaa
tu ludzie z forum som pilkarzami bramkarzami co wszystkie gole broniom bo na pilke patrzom a nie zgadujom i majom 170 wzrostu i majom rzony modelki 190cm +
a wy mi tu pierdolicie jakies kocopoly o zakladaniu rodziny krakach i narkotykach
Jest juz pirat?
Red Dead Redemption 2 Crack
STATUS
54 DAYS AND COUNTING
UNCRACKED
Jest juz czy nie?