No elo, moja wspaniała bródka zaczeła siwieć, lvl 24 here. I to kurwa nie jeden siwy czy tam dwa, a caly pukiel
Ktoś z was też zaczął już umierać?
Wersja do druku
No elo, moja wspaniała bródka zaczeła siwieć, lvl 24 here. I to kurwa nie jeden siwy czy tam dwa, a caly pukiel
Ktoś z was też zaczął już umierać?
nie jestem pedałem więc nie noszę brody ale mam od huja pojedynczych siwych włosów na głowie
ruwniez 24lvl
:zaba
goodbye cruel world
Zostaw pasy na tibie
zdychaj:kappa
amputacja
dx2 w czarnym opakowaniu pzdr
nie jestem pedałem, więc nie noszę brody, ale pierwsze siwe włosy to fryzjerka zauważyła, jak byłem w liceum
teraz już mam całkiem sporo, ofc nie biały jak gołąbek xD ale jak się przyjrzeć z bliska, to widać
ogólnie to 100x lepiej jest siwieć niż łysieć, więc essa
współczuję tym, co w wieku 20 lat mają zakola na pół głowy
dziekuje skorzystam - teraz mozesz juz isc skakac. A ten tibia to nie ma ani krzty wstydu, zapowiedz nie gotowa a ten se jakby nigdy nic postuje. tak byc nie moze wzywam reinforcements
Ale ja sie nie wybieram na zadne skakanie a nic z tych rzeczy
moderatorzy torg.pl doprowadzają mnie do siwienia
Widzisz tadek, borówa wpadł i pobanował
o kurwa ty masz 24lata??
myslalem ze 40 xD
myślał zodiakk o torgerze aż mu siusiaka amputowali:kappa
boguś linda w avatarze go postarza
23 lat here i ostatnio ktos mi mowil, ze na glowie siwieje. Teraz zobaczylem i na brodzie ten mam kilka wiec elo pewnie z 2-3 lata i do utylizacji.
takie geny polacksowe
60 letni amerykaniec:
https://nyppagesix.files.wordpress.c...8&h=410&crop=1
40 letni polak:
https://www.radiomaryja.pl/wp-conten...prof-polak.jpg
Tyle masz na ile sie czujesz, niedawno mialem 40 dzis mam 77
typ co ma powazna prace zone guwniaka robi otsy w wieku 24 lat
ja 25lat
mam 4 puszki monsterkow przy pc i boje sie adoptowac kota
jeden głupieje szybciej inny wolniej, nie bierz sierściucha w oczekiwaniu na tibiantis możesz nie doczekać i cię skurwysyn napocznie:kappa
myślę że programiści raczej nie mają problemu ze znalezieniem pracy czy utrzymaniem rodziny pzdr
ale mogą mieć problem ze znalezieniem rodziny czy utrzymaniem pracy
no zalezy od wielu czynników m.in
- miejsce zamieszkania - ciezko mu bedzie zmienic na prace w innym miescie, a miasto w ktorym mieszka moze miec malo ofert. chociaz praca zdalna staje z dnia na dzien bardziej popularna to i tak wiecej jest ofert stacjonarnych
- doswiadczenie - tez zalezy co robi, jak webowka to latwo znajdzie jak jakies programownie niskopoziomowe no to moze nie byc ciekawe jak mieszka w malym miescie. jak ma malo doswiadczenia to wbrew pozorom nie jest tak rozchwytywany (no chyba ze pisza boty na link o ofertach, czy jakies hr ktore mimo ze robi w webie to proponuja mu programowanie sterownikow czy cos xD
ja sie za bardzo nie znam, po prostu chcialem napisac ze cos za cos xD
chociaz sam mu bardzo zazdroszcze bo z checia byl zaplodnil samice w celu reprodukucji
pozdro
ja narazie nie mam siwych wlosow. :) 3 more posty
U mnie 27 lvl i w sumie też siwizna wyłazi :( W zaroście ostatnio też się zaczęły pojawiać pojedyncze (zarost < 1cm).
28lvl i jakies 60% siwych moze i wiecej ale jebac to za 2 lata ostatni raz bede mial 20 lat
Wszyscy zdechniemy
kup sobie szapon koloryzujacy jak CI przeszkadza albo gol sie na lyso essa
Chuj z tą siwizną, ty też zdechniesz. Nie będę sobie włosów kolorował jak jakaś pizda.
Moja rozterka polega na tym, że młodość się kończy amigo
abyś dożył wystartowania tibiantusia:pepehands a potem możesz zdechnąć:feelsokayman
@Koczek ; Obyśmy wszyscy dożyli wystartowania Tibiantisa :feelsokayman
27lvl here i też mam sporo siwych włosów, ciężko się było z tym pogodzić, no ale nic nie zrobisz. A te szampony to chyba chuja dają, ale sam nie używałem
Format c i chuj
jednak głupota polaków a zarazem torgów mnie przytłacza > oola booga siwiejom mi włosy to se zapierdole jakiś drogi szamponik z apteki, takie to teraz modne i na czasie.
kupujesz se farbe do włosów i se lekko przyciemniasz tak żeby siwe włosy zniknęły i essa
co ci te siwe włosy przeszkadzają, to raczej kwestia genów i nic na to nie poradzisz,
chyba ze powiesz ze masz uber stersujaca prace, ale ja tam nwm czy to prada ze to ma wplyw