:monkas
https://www.youtube.com/watch?v=9bRWIdOMfro
gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=7RdDpqCmjb4
Wersja do druku
no zobaczymy jak to będzie wygląda tak 6/10 imo, ale tak czy siak kupie jako wielki fan diablo i h&s
spoko, że będzie można sobie druidem pyknąć, ale druid jako kurwa krasnal z rogami na głowie no to pzdr
jak bedzie jak diablo 2 to wyciagam kutasa a jesli jak diablo 3 to tez ale zeby obsikac
powrut druida powrut duriela powurt pvp
:pogchamp dawac mi to remake d2
szkoda ze blizzard to chinski agent na rynku gier
bedzie grane, a stare dziadki co lubia odgrzewac homm3 dupa cicho xD
Jaram się wręcz o niczym innym nie myślę.
a jak dla mnie wyglada dobrze w chuj, kupie na bank
zeby nie bylo jak to poe zajebane ze biegniesz i walisz jakies ue wszystko deda na hita i biegniesz dalej
nic nie widac, jedyne co widac to jak dedasz na hita niewiadomo od czego
super gra dla dzieci xD
dlaczego diablo 4 wygląda gorzej niż diablo 3
śmiechłem troche z tego czarnego jak to ktoś ujął w komentarzu 'wygląda jak denzel z bricklebery'
pzdro
Nie no może i bym se kupił, ale grafika wygląda jak gra na telefon.
Nie żeby grafika była najważniejsza, bo jeszcze z pół roku temu sobie 2 odpalałem i było git, no ale coś tu jest nie halo
bendom koniki :poggers
kooperowalbym
wezcie pod uwage ze za nim ta gierka wyjdzie to kturys z was moze zdedac
znajdzcie jakiegos fila na wszelki wypadek za mnie
ja będę grał bombiarzem
ja jescze dwójki nie przeszezdłęm a tu już czwarta część :psyduck
poe lepsze :polak
Odgrzany kotlet z 3. Miałem nadzieję, bo tak pisali - że będzie zbliżona do 2jki. Ale widzę , że uj Wielki. Znowu wbiegasz, bijesz głową po klawiaturze, lecą combosy, 1025,415,523523 dmg i chuj. Biegniesz dalej. Więcej sensu ma rl Tibia ( TFU ) niż te diablo4. Ale co by nie było można zagrać, ale nie bedzie to wyzwanie i tyle frajdy jak w d2.
Ja tam się jakoś nie jaram i podchodzę do tego Diablo bardzo sceptycznie, jak się dowiedziałem, że w grze nie będzie aktów czy też będzie to gra tylko i wyłącznie online bez możliwości gry single player to jakoś średnio mi to podchodzi. Nigdy się nie jarałem grą online w diablo, wole sobie przejść offline na wszystkie możliwe sposoby i tak się dobrze bawić. Jak HnS w wersji online to jest przecież POE, które raczej tak czy siak Diablo nie przebije xd
przeciez bd se musial grac sam
z tego co ogladalem jakies filmiki to typiarz mowil ze przechodzac kampanie wszystko musisz najpierw odkryc solo, dopiero potem bedzie mozliwosc ze na tych odkrytych juz terenach spotkasz innych graczy
sam blizzard mowil chyba ze chce zeby spotkanie gracz-gracz byly stosunkowo rzadkie i glownie ma to sie krecic wokol eventow
dobra dwujeczka z nerko i idziesz jak w tym filmiku
a diabolo na telefony juz wyszlo?