https://nexus.leagueoflegends.com/wp...x2q7mf53lw.png
Harmonogram meczy - LoL Esports
Teamy, zasady i reszta informacji - Worlds 2019 Schedule, Teams, Players, Date and Location - LoL Esportspedia Wiki
Wersja do druku
https://nexus.leagueoflegends.com/wp...x2q7mf53lw.png
Harmonogram meczy - LoL Esports
Teamy, zasady i reszta informacji - Worlds 2019 Schedule, Teams, Players, Date and Location - LoL Esportspedia Wiki
Go DFM Go!
No i liczę że NA szybki wpierdol i do domu
Final G2-FNC
NA:
xD
tsm wygra
Jak worldsy to chciałbym żeby g2 wygrało bo wiadomo, że Polak rodak, to głównie mam nadzieję, że drużyny z Europy długo się utrzymają, bo będzie się chciało oglądać. jak jest jakaś drużyna w grze z którą się w jakiś sposób utozsamiasz to lepiej się ogląda
Play in raczej nie obejrzę
oby piotek peng kompromitacja jak co roku
hype na g2 a zwłaszcza na tego polaka obrzydliwego to coś pięknego nie mogę się doczekać aż europejscy fani plat 2 zostaną sprowadzeni na ziemię
Wyobraźcie sobie jak Krasule co roku musi boleć dupa jak za każdym razem EU zachodzi dalej niż NA i znów się okazuje że jego wysrywy są warte mniej niż 0 xd
pierwsza gra i juz ameryka jest jebana w dupe przez europe mmmm
Pięknie przejebali
Oby tak dalej NA
Ameryka nie zawodzi xDD
Ustalmy czy europejczykow grających w amerykańskich timkach traktujemy jako przerzuty trollujące gierki, czy przesiąknięci tamtejszą kulturą, jedzący hamburgery są traktowani jako pełnoprawni gracze NA, zapraszam do dyskusji
Cytując Krasule sprzed roku kiedy NA przegrywało
"Europejczycy trolluja amerykańskie zespoły żeby nie było że NA>EU"
Chuj tam że ci Europejczycy grali bez teamku zazwyczaj bo hamerykance nic nie robili xd
https://i.kym-cdn.com/photos/images/...90/138/df4.jpg
jakis rycekrox wyszedl z jaskini i cos o mnie pisze ocb
nie ma jeszcze co pisac nawet tego nie ogladam ale doskonale rozumiem ze tyle tu widzuw playinuw w koncu poziom do eulcs bardzo porownywalny wiec wam nie przeszkadza haha :pp
Ale serduszko boli po tym 0:2 DFM :/
Czemu oni grają tego ekko jak ewidentnie nie wychodzi...
No chuj może w piątek pokażą playsy Boga i zrobią 2:2 i uda się wyjsc z 2 miejsca
@up
Ja fan
no rzeczywiscie niezle zatostowal mati ziom zdecydowanie zaslugiwal na tyle 'D' w 'xD' co masz iq ;D
also quality post przypomne tylko ze potega europy 0-2 w grupach vs wildcardy na msi xD czy to worldsy byly nie pameitam
https://www.youtube.com/watch?v=SHI6heJBzMc
ovilee>>>>>>>sjokz nawet tutaj eu nie dorasta do piet na xD
gdzie jest hymn worldsow, riot sie opierdala
jankesi jebani ponownie mmmm oby trafili na splyce i niech wypierdalaja stad
Kurwa brawo DFM! Jeszcze 1
I żeby ISG przejebalo i jestem w niebie
ja pierdole, przeciez to jest jakas totalna kompromitacja XD chcialbym cofnac czas i nie widziec tego meczu, moje oczy
team z major regionu przepierdala z kretesem kontra DETONATION FOCUS ME XD jeszcze wunder ostatnio w wywiadzie mowil, ze splyce to mocna druzyna i ciezko im sie na nich gra xDDD to to g2 tez musi byc udane.
ogolnoprzyjety podzial na western/eastern teamy powinien zostac kurwa zakazany, bo zestawianie tej zalosnej europy z ameryka to najwieksza obelga jaka mozna sobie wyobrazic. tfu, paskudztwo
Przypominam że G2 przejachwlo się jak walec po każdym amerykańskim teamku w tym roku z którym grało.
Pytanie brzmi czy to EU takie słabe że przegrywa na Azję czy to NA tak chujowa że nie powinna wgle dostawać slotów na worldsy bo tylko wstyd przynosi skoro EUntak słabe a wciąż z NA zawsze wygrywa xd
PS przypominam że godzinę temu ruscy drugi raz wjebali CG xd
Przypominam że ilość graczy którą NA ściągnęło do siebie z EU i Azji>ilość graczy którą EU ściągnęło spoza EU
Wniosek prosty
Hameryka can't into ligo lego
no niezle rycek sie w piateczek naejbal xD tl w tym roku prowadzi z g2 4-3
msi 2-0 w grupach i 0-3 w finale, rift rivals 2-0
jeszcez warto dodac ze wszystkie przegrane tl mialy miejsce jedna po drugiej, czyli mozliwe ze akurat mieli jeden gorszy dzien i przegraliby nawet vs tsm. kazdy w miare ogarniety gracz (czyli nie ty) doskonale rozumie, ze po prostu czasem idzie, a czasem nie i ciezko to jakkolwiek inaczej wytlumaczyc. liquid natomiast wygralo 4 razy w 4 rozne dni, czyli excuse ze akurat nie mialo sie formy jest absolutnie wykluczony.
2k19 nadal daja jebanie o jakies msi i rift rivalsy i jakies losowe bo1 XD
dobra pierdolić ta ameryke i tak zaraz pojadą do domu ale tak realnie nie uwzględniając NA który z teamów faworyt? IMHO historia pokazuje ze jak skt jest na worldsach to nie przegrywa i chyba bym na nich stawiał.
Imo Chiny wygrają, więc stawiam na FPX
Obstawiam Chiny znowu, ewentualnie Europa może po tylu latach jak G2 nie strolluje
wyszły wszystkie teamki z #1 seedu
https://i.imgur.com/8YSbdMP.png
Predyckcje
Gr A: G2 & Griffin
Gr B: Phoenix & GAM
Gr C: SKT & Fnatic
Gr D: IG & DAMWON
jak będzie pick-em oficjalnie to dodajcie link do torgowej grupy w 1szy post dzienki
Moje typy na wyjście z grupy
G2 & HK
Phoenix & GAM
RNG & fnatic
IG & DAMWON
Grupa C ciekawa w chuj
Ciekawe czy fnatic podoła czy jednak wyjdzie RNG & SKT
G2 Grifin
Feniks splyce
Fnc rng
Damn ahq
Choć na pickem dam inaczej XD