używacie listerine do przepłukiwania buzi?
czy może myslicie że to spisek lewackich lobby i wystarczy umyć zęby pastą żeby było gitara i to naciąganie na hajsuwe
https://i5.walmartimages.com/asr/892...0&odnBg=FFFFFF
Wersja do druku
używacie listerine do przepłukiwania buzi?
czy może myslicie że to spisek lewackich lobby i wystarczy umyć zęby pastą żeby było gitara i to naciąganie na hajsuwe
https://i5.walmartimages.com/asr/892...0&odnBg=FFFFFF
ja nie myje zębów tylko jem cebule jak murzyni na madagaskarze tyle wystarczy
naciąganie od 10 lat stoi listerine i dalej się skurwysyn nie popsuł i jakby bardziej śmierdzi denaturatem
ja od 3 lat setka listerine rano i mam wrażenie że lepiej się czuję
Ja nalewki robie z listerine a ty cos pierdolisz
ja kiedyś przeprowadzałem testy tydzień tylko na płynie i tydzień tylko pasta i pasta lepiej wypada (nie zostają resztki jedzenie w ustach) a dwóch naraz tj i pasta i płyn nie polecam bo wszystko w nadmiarze szkodzi pozdrawiam
ale to nie można mówię ci tak jakbyś po wypróżnieniu i podtarciu jeszcze przemywał dupę woda no gdzie tu logika
no elo listerin najwieksze gówno polecam np ziaje jakąś
https://static.wizaz.pl/media/cache/...83/733256.jpeg
a dentystka polecała płyn czerwony i coś tam jeszcze ale chuj nie pamietam, ogólnie dentystka sztos to moze warto sprawdzić
https://www.shop-dent.pl/environment...2b7e0af0ef.jpg
poza tym płyn do plukania to nie jest tylko po myciu a tez czasem se w srodku dnia przeplucz na szybko i od razu lepiej
ja tego eludrila dostałem na regenerację dziąsła, nie jest tak ostry jak listerine
Ten eludril stosowałem 2 tygodnie kiedyś na krwawienie z dziąseł chyba i pomógł w każdym bądź razie stomatolog mi go kazał używać po jakimś zabiegu chuj wie już nie pamiętam
szczoteczka + płyn od 2 miesięcy tak lece i czasem ten płyn potrafi wypłukać dodatkowe resztki jedzenia więc worth
Eludril też mi higienistka kazała kupić ale tylko po czyszczeniu kamienia przez 2 tygodnie a to kurestwo wychodzi jakoś 100zł/miesiąc używania więc dobrze że tylko 2 tygodnie, tak to płyn z lidla za 5zł/butla i jest git, lepiej taki niż żaden.
Mam kumpla, kiedyś nieźle w wakacje imprezowalismy, to jednej nocy chciał przeplukac zęby, ale najebany, togłowie mozg my chyba wysłał sygnał że to kielon wódki bo wziął i wypił jak 40 kielona czystej
A tak to nie używam pzdr
listerine cos tam pomaga ale nitka i szczoteczka to taka podstawa
szczegolnie nitka ktorej Polacy nie uzywaja bo po co
nitka? a co to takiego, lepiej druta kawałek:kappa
colgate plax cool mint >>>>>>>>>>>> listerine
czy jakbym zmieszał wodę z pastą do zębów(odpowiednie proporcje), wymieszał to i dolał trochę spirytusu to by mi wyszedł taki listerine mniej więcej? bo po chuj hajs wydawać niepotrzebnie:hmm
pierdolnij sie w głowe jesli myslisz ze jakis listerine ktory płyn do mycia podłóg zaczął sprzedawać jako płyn do mycia ust wydaje miliony na badania i w ogole chuj wie skad ty sobie firme farmaceutyczną wyczaiłeś xD
also szałwia działa zajebiście ale jest turbo chujowa w smaku, typka dentystka mi to jako alternatywe do tego czerwonego plynu mowila
Butelka starcza na dłużej jak po przeplukaniu wypluwasz spowrotem do opakowania
Taki mój prywatny tip jak coś
Może Cię to zaskoczy, ale takie marki jak Listerine należą do koncernów obracających miliardami dolarów i zatrudniających tysiące inżynierów, a każdy produkt higieny osobistej żeby w ogóle mógł być dopuszczony do obrotu musi przejść multum testów i badań, nawet coś tak prostego jak płukanka do ust
no kurwa rzeczywiście w produkt który ma taką samą formułe od stu lat i nie należało to wtedy do żadnej korporacji zainwestował se ktoś miliardy dolarów. tak było, true story. szczególnie że to jest głównie alkohol, mięta, tymianek, eukaliptus i jakieś dodatki smakowe xD
i chyba zapomniałeś dodać że skoro mają te miliardy dolanów to mogą odpowiednich ludzi opłacać i wrzucać do tej mikstury co se chcą
Nie napisałem, że zainwestowali w ten jeden produkt miliardy dolarów, proponuję przeczytać jeszcze raz ze zrozumieniem
Tematem była wyższość octu i cytryny nad listerine - myślę że formuła wymyslona 100 lat temu i udoskonalana przez ten czas przez koncern farmaceutyczny prawdopodobnie jest lepsza niż oba powyższe