Słuchacie se czasem disko polo? XD ja czasem tak, ale nikomu się nie przyznaje :ezy xd a wy torgi?
Wersja do druku
Słuchacie se czasem disko polo? XD ja czasem tak, ale nikomu się nie przyznaje :ezy xd a wy torgi?
Nigdy, najebany na weselu se moge potańczyć do tego, ale dla przyjemności słuchać to nie dziękuję
ja se teraz słucham na przykład tego Akcent - Czekam Na Ciebie - Official Video 2017 - YouTube i mi się podoba znaczy fajnie mi sie słucha. chyba jest ze mną coś nie tak xd a najlepsze jest to że nie mam ulubionego gatunku muzyki jestem w stanie wszystkiego słuchać rapsy rock pop disco polo tylko oczywiście musi mi wpaść w ucho a w disco polo to ciężko coś znaleźć dobrego bo jest na prawdę dużo szmelcu.
Nawet nie włączam, ale mam to w dupie, serio, jak ci sie podoba to słuchaj, po co masz sie oszukiwac ze podoba ci sie cos innego
da się słuchać na zabawach, ale jak ktoś tego słucha przy pracy to nie polecam
p-o-p-i-e-r-d-o-l-i-ł-0 was pozdrawiam
nie włączasz bo boisz się że wpadnie w ucho?:kappa zenek tam swoim magicznym głosem robi takie na na na na na xD ale ogólnie jak tak se słucham tego disco polo teraz to w tych piosenkach w większości refren jest zajebsity w chuj i buja, ale to co jest pomiędzy refrenami to już średnio ktoś powinnen kiedyś zrobić taką składnke refreny disko polo :pogchamp
Nie słucham bo mnie to męczy
Tak samo mnie męczy polski pop, hip hop, metal, rock to nie słucham i elo
https://www.youtube.com/watch?v=L7oJMeeujJg
tylko najebany wywijam na parkiecie a takto gardze takim gownem z epoki kamienia pzdr
niczego juz wlasciwie nie slucham,zakladam sluchawki zeby troche zagluszyc krzyki na mnie
ja czasami jak gram w lola i zadna playlista nie pomaga w wygrywaniu, wtedy wlaczam disco polo
tak to tylko na zabawach
pozdrawiam
te 15 latki teraz wyglądaja jak rasowe suczyska,jak ja chodzilem do szkoly to loszki wygladaly tak mocno przecietnie ehh kurwa
urodzony za pozno by zginac za rzesze
urodzony za wczesnie by żyć komfortowym życiem współczesnego bananowca
urodzony w sam raz by być śmieciem
pewnie inaczej wtedy patrzyłeś na laski, mnie bardziej małolaty kręca teraz niż jak sam byłem gównixem
te z filmiku troche jednak za młode, ale takie 18-19 to ideolo
jak bylem guwnixem to pod milfy była kita trzepana ciagle,wtedy sie nie doceniało tych 1* letnich ciałek mmmmmm
a teraz widze ze milfy to stare rury jebane a taka 1* latka to jest ideał po prostu młoda malutka mm
Ten temat przypomina mi przegrywów z poprzedniej epoki co teraz siedzą z brzuchem wyjebanym na fotelu i na kineskopie 22" sluchaja discopolo zeby tylko obejrzec młodziutkie tancerki z AWF w Szczytnie