Wbija ktoś?
Wersja do druku
Wbija ktoś?
redbag nara
subuje ten temacik i klikam kurwa w dzwoneczek.
chetnie przyjme 50 msa trzeciego dnia serwera zeby tradycyjnie wpierdolic jajcarzowi na fibuli
ta ja z ekipa wbijam
Tak - wbija profesorek, żeby zaspokoić swoją potrzebę zabijania Kastiego. Mam nadzieję, że tym razem pokaże nową taktykę.
wbijam z ekipa 100 typa kibicow gieksy i 1 dnia przejmujemy ten kurwidolek
pzdr waryaty
mode banuj chuja
To OTS mojego kolegi Wiliama
pewnie wbije 80msa, zapierdole kastrata 2x i koniec kariery
ja Cie mordello nie opierdole bo nie będę grał z torgowiczami LOW TIER
co to znaczy low tier
a, juz wiem.
co ty czlowieku pierdolisz jak ja jestem jednym z wiekszych war weteranow tibijskich w polsce. lepsze to sa te moze pro szweduchy i siwek patryk, a takich procesorków to kurwa wciagam jedna dziurą i gilem z drugiej na naginacie zamykam i zabijam. wiedza tibijska poziom 99.9 %, ranga KALETNIK. obycie, ogranie i masterplany level 10000 tylko myszka hujowa....
ALE PATRZYLIŚCIE PLECY, ALLLEE PATRZYILSCIE KURWY PLECY
ALE JA PADŁEM KURWAAAAAAAAAAAA
ta xD
do tego młody karpeta mu matke rucha a mexeminator samochod wybiera xD
jak przestaniecie chodzić na smoki 80 palami i zaczniecie grać sorcami to wejdziecie to mid tieru
na ten moment pływacie gdzieś z Gniewnym w szambie
jakbys jebany troglodyto amazoński mial kawalek mozgu to bys wiedzial ze na jebanej kasterii najlepszym expem dla kazdej profesji od 30 lvla sa jebane dle, bo sa miejscowki gdzie ci sie zwyczajnie nikt nie wpierdala, leci z tego w chuj duzo, pizdy boją sie je bic bo uwazaja je za nieobliczalne i nie potrafią myślec jak deel i jest ich na tyle duzo ze nie musisz wyganiac maciusi jak juz kurwa przyjda.
wpierdalasz sie na taki jebany serwerek i nie marnuejsz czasu na jebane tryhardowanie z jakimis kurwa tombami, jakims chuj wie czym, a potem nie musisz kolegom workow podpierdalac
ale idz tam se lot baga pierdolnij na mintwalin albo podhaczaj kurwa guarda fire fieldami
ale bym cie skasował jebany goblinie w marynarce
a tak ogólnie to zapraszam jak ta sraka ruszy do bitki w tle z torgowym Tsem :)
o wy kurwy myslalem ze jestescie kulturalni i mozna z wami grac w druzynce ale znowu trzeba bedzie dolaczyc do szwedziuszkow i wyjasniac biednych polaczkow eurogabkami ehh...
wbijam z ekipom w huj
nie moge grac w tibie tato mi zabronil
grac czy nie grac oto jest pytanie
wlampe wbijamy
Jest jakiś bot darmowy na necie na mlv?
Co do bota, to teraz na castach ludzie mają wyjebane i napierdalają ostro na auto loocie.
Edycje temu ogladaliśmy z profesorkiem 160 maga co miał eleganckiego skrypta, że jak gościu tylko pomyślał, że mu strzeli ue to wrzucał e ringa.
Siedzi Maciek i Damian i jeden mu mowi, aaaaaa zapierdol mu Ue to bot tego gościa już to wiedział.
XD
na tym otsie normalna rzecza jest skrypt ktory wrzuca e ringa gdy masz ponizej x%hp i exhaust
Elf bot pewnie każdy ma
jak ktoś chce grać to priv, albo stary altaroński ts
Jak coś to ja nie gram
Pomożecie z jakimś botem na mlv i runy żeby syfu nie pobierać? Przeważnie zawsze ręcznie pykałem tak to tylko tasker a lipa z nim bo nie mozna nic robic na kompie.
Albo sam pobaw sie z elfem albo > http://bbot.bmega.net/signup-84996.html
Ja sobie pykam trochę, daj tsa
Jak cos, to w sumie ja tez nie gram.
W sumie, to gralem tylko na pierwszej edycji, czego sie wstydze.
Kasteria za trudna dla torgowiczów :/
sorry
nigdy nie grałem na gówno ścierwo ots
rl > ots
beka z tego otsa dla jaj se zrobilem konto i mi z rl tibi przychodzili mejle ze ktos sie chce wpierdolic na konto pozdro dla zjeba ktory mi sie probuje wjebac 10 raz na konto z 80 msem
Mi prócz takich e-maili, zaczęły przychodzić e-maile z passami z Kasterii i informacją, że mają nagrane jak sobie konia wale i jak nie zaplace 900 dol to wyślą do moich znajomych na face xDDDD
To samo tutaj here
o dziwo ktos tez chcial sie wyjebac mi na 110 knighta z candi :monkas:monkas
Robią na prywatne konta mailowe konta na ots:psyduck
740 msa mi prawie zajebali xddd
jakaś imba z adminami kasterii, szok i niedowierzanie.:hmm
ps. na chuj gracie na takich gówno otsach