znieście te zjebane limity albo je zmniejszcie bo jak mam greenbaga rzucić dla aquiva jak wieczne cd mam
raz na 4 dni czy coś takiego i będzie perfekto
Wersja do druku
znieście te zjebane limity albo je zmniejszcie bo jak mam greenbaga rzucić dla aquiva jak wieczne cd mam
raz na 4 dni czy coś takiego i będzie perfekto
To
Dla aquiva bym dał, ale CD, więc nie będę dawać smieciom którzy nie zasługują tylko po to żeby zbić cd
postawcie się w mojej skórze, gdy dostałem świątecznego rep00tka od aquiva i nie mogłem mu go oddać...wstyd, zwątpienie, strach przed spojrzeniem w lustro...
Czy to pomysł na kolejny BONUS dla użytkowników PREMIUM? :hmm
Ja już nie daje dla Aquiva, bo on nie oddaje.
no moze dlatego ze ma LIMITY ??????
Redbag użytkownika premium powinien jebać za 100% obrażeń.
redbag premium wymierzony w zwyklego smietnika powinien zerowac rep00tacje
redbag premium w freefaga powinien dawać warna za #10
ototototo, jak jesteś user 5k post+ lub masz premium to se możesz strzelać takie letkie warny, potem najlepsi pekerzy mają dostęp do arenki na ktorej w pojedynkach 1v1 wybierany bedzie mode :poggers
battle royale wersja torgowa:pogchamp
no kurwa, byc dumnym za wyproszone reputy xD o lajki na fejsie tez prosicie, pizdy?
https://i.imgur.com/qdMuQNW.png
i cyk, #10 dla tego użykownika
z czego koala ci najebala połowe
widze pewne podobienstwo pomiedzy niektorymi uzytkownikami postujacymi w tmspiw a 2/10 szmula ktora uwaza sie za ksiezniczke bo 30 spermiarzy dziennie pisze jej dmy ze zjedliby jej gowno
nie chce mi sie rozwijac tej jakze blyskotliwej mysli kmwtw
ale rep00tka dla aquiva dales?
Jestem za zniesieniem. Jako stary użytkownik ze średniego rozmiaru e-penisem uważam że mój głos powinien być brany pod uwagę.
to uczucie gdy logujesz sie raz na eon i zawsze mozesz dac reputa aquivowi najlepszemu koledze i najwiekszemu wygrywowi bialostockiemu
Zniknela opcja torg premium przelewem pytanie
pejpelem morzna za 11 juro rocznie
@Decretis ;
halo
kiedy bede mogl zmienic kolor nicku na taki bardziej rurzowy niźli fioletowy?
@Decretis ;
https://torg.pl/adviewers.php
czemu tu nie ma nickow na rurzowo
niebo nie jest limitem