dzie? cyce w mistrok sie znudzily, co jeszcze mozna bic fajnie? i tak jakby co w przyszlosci mozna bic?
Wersja do druku
dzie? cyce w mistrok sie znudzily, co jeszcze mozna bic fajnie? i tak jakby co w przyszlosci mozna bic?
tylko hero cave edron ten nowy, do tej 80 to chyba nic lepszego na 4 profy ni ma
Normalnie hydry walicie
gohabale na demonie
hero cave ale ten pierwszy poziom?
moja ekipa nie ogarnia takze cos bardziej easy?
troche bez sensu th we 4 na tym lvlu jak na corymach spike z avalanche zrobisz ze 300k/h
jak bardzo chcecie te th to znajdzcie blokera i bijcie minosy na oramond, ewentualnie bez blokera na energy ringach jak dobry mlvl
Nie ma nic sensownego bardziej easy. Po prostu bijcie -1 + -2 ostroznie bez wpierdalania sie w roomy. Najfajniesza jest lewa odnoga, tam sie obstawicie bombami i ek moze po 4-6 mobkow podlurowywac
jakie corymy avalanche na spike gdzie to co to
dle gościu kurwa na venore
ustaw jeszcze retro wariora i masz szacunek
Kupuje stealth ringi i idziesz port Hope lekko w dół od gildii paladynow, wciskasz f3 od ava i jesteś szczęśliwy bo zajebiste mobki które dają 500 expa nie widzą niewidzialnych
tylko uważaj, bo corymow są 3 rodzaje i jeden widzi niewidzialnych i może spoko bombę wyjebac tak że 200
ale kurwa ma byc teamhunt 4 osoby a nie solo iks de
no to tak jak pisałem wcześniej, minosy oramond na utamie
we 4x40lvl będziecie tam robić +/- 700k/h na osobę
tylko sd od 45 więc przydałby się ze 2 RP z dobrym distem
moze ktos cos jeszcze lepszego podrzuci, ja znam tylko te respy na które sam chodzę a ogolnie sie za bardzo nie znam
Nighstalkery i necro na yala
mamy 4 osoby i kazda inna klasa. bylismy na tym nowym hero cave -1 i bylo spoko 170k na godzine. cos wincyj polecacie? podkreslam team nooby tylko ja ogarniam xd
Jak biliscie kurwa -1 w 4 osoby gdzie sie respi 15 bonebeastow i 5 najslabszych hero to czego oczekiwales.
Zmien ekipe, a kolegow wyslij na orki edron
orki edron kozak resp znam jeszcze jeden dobry pod team hunt a jest nim orc fortress (odlurany) plusem respa jest nieskonczona amunicja dla paladyna - throwing stary a jak najt jest na miecze to mozna dropnac upgrade broni fsika elegancko i wand of decay dla sorka
Moze roaring liony czy jakos tak, trzeba krotkiego questa zrobic na dostep, da sie tam daily questa robic z rubinkami. Nie wiem czy nie macie za duze lvle, ale jak koledzy nie ogarniaja to warto sprobowac. Sa tam liony i ancient scaraby. Miasto darashia na polnocny zachod. Profit tam powinnien byc nawet.
Mother of scarab's lair. To jest "nowy" lair, pod Darashią. Serio polecam, będziecie tam expili jak króle.
a to nie czasem w ankh jest? chyba za duzo tych scarabow jak na 40 lvle
Ta ank. Pierdolisz jakie za dużo. Magowie ubierają boszki Time ring i mounta plus terra set. I kurwa grane. No i amulet Silver albo ten 2 arm
ale tank nie ogarnie 3-4 na klate tankowac xd
To niech nie blokuje. Dajmy na to dobierzcie się w pary sorc i pal plus druid i ek. Sorc i druid luruja cały pokój i spierdalaja w koło bijąc z gfb tak żeby nie dać się strapowac i nie paść a pal i ek latają za nimi i pomagają bić potworki. 1 albo 2 się mogą przerzucić ale ani dla pala ani dla ek to nie problem. Oczywiście każda para osobny room bije. Oczywiście speed i terra set podstawa dla magów. No i kurwa koledzy nie mogą panikowac bo dostaną parala złapie ich stres i po nich xdd od 45 tam tak latalem a miałem z 12 lat przerw od tibii byłem jebany drewnem na początku 2 dentki bo kurla 0 ogar ale potem już izi w hoj. Solo 350k expa na 55lvl zbierając loot i robiąc lootbaga. Bez lootbaga było by więcej. Solo można 500k wyciągnąć na tym 55lvl myślę może i więcej, ja narazie słabo ogarniam - w party więcej dużo
moja ekipa potrafi sie wypierdolic na ratach w thais takze wiesz potrzeba cos easy co bija cie max 2 moby i ciezko wpasc w lura wiekszego xd
jak beda we 4 to te ancienty będą padać w 2 sekundy
Ej ale te twoje ziomeczki bez rąk nie nauczą się grać jak będziesz ich brał na pizdorespy cały czas
te Twoje ziomeczki to chyba jacys uposledzeni, jak oni w Tibie 2019 nie moga z Toba bic hero cave XD
Info życia, jak się wyjebią to się wyjebią xD Macie 40lv co macie do stracenia. STRACH NIE MOŻE IM PARALIZOWAĆ RĄK.
Ale w tamtym miejscu wystaczą fire bomby, albo cokolwiek fire i wrazie czego niech spierdalaja tam ;v. Nie da się paść
od siebie polece black sheepy na starym rookgardzie. przynajmniej polowa twoich ziomeczkow ujdzie z zyciem tak sądze. chyba, ze ktos wam zluruje rata to macie przejebane - juz sobie wyobrazam ten strach i panike w ich oczach
fraglesy wytykaja prawdopodobnie nowym graczom ktorzy 1 raz graja w tibie ze nie ogarniaja na fragles tibi a potem wchodza na medivie i rzucaja we mnie uhem na stacku i ctrl r czemu sie leczyc nie moge
jebac medivie xD
xd no dwie kobiety w teamie takze wiecie... widze wlasnie w tym hero cave mozna rzucac ogien i to w sumie zycie ratuje takze luz ale nadal slabe expo... xd planujemy isc na meriane czy jakos tak tam robic te taski. teraz jak kazdy zaatakuje moba to zalicza mu taska tak?
dokladnie na 40 lvlu dentke odrabia sie 5 minut
watpie zeby mieli skile 70+ xD
A nie pomysleliscie ze skoro mowi ze za trudno to znaczy ze osoby z ktorymi jest na th tak srednio ogarniaja ogolnie gierki i szybka reakcje i np jak musza jednoczesnie uleczyc kogos manasnac sie uderzyc rzucic fire bombe i chodzic to tak no srednio bo tylko 1 czynnosc zrobia xD?
no laska nie umie ustawic hotkeya i musielismy jej tlumaczyc 10min jak to sie robi xd ale jest ok jakos dajemy rade na tym -1 hero cave. cos jeszcze na podobe tego? mozna isc po 50 lv na -2? lepsze poty itp. napewno latwiej bedzie
ogolnie te scaraby to polecam na dolnym pietrze sobie biegam i 650k+ na godzinke expa wpada
bez zbierania golda tylko itemy warte 1k+ lekki unprofit