elo pany kurła pytam tutaj bo wiem, że tu doświadczone grajki a nie pizdy jakieś. Mianowicie czy za macro recorder jest szansa na ban (czy battleye go jakoś wykrywa?) oczywiście random delays.
Wersja do druku
elo pany kurła pytam tutaj bo wiem, że tu doświadczone grajki a nie pizdy jakieś. Mianowicie czy za macro recorder jest szansa na ban (czy battleye go jakoś wykrywa?) oczywiście random delays.
Pol roku jechalem na taskerze spalajac soula ale po wbiciu 200 lvla chara szkoda wiec przestalem
Więc jakoś automatycznie takie mouse recorder nie jest wykrywany c nie? Tylko jak ktoś mnie podjebie. Dobrz mówię?
my na double napierdalalismy mlvl na rozdzkach w domku 24/7 na 500+ lvlach i nic więc odpalaj śmiało xd
i prawilnie elegancko :D bo takie sofciki + roszek na double mana w dp to przeciez kurwa 8h = 1 rozga 500 uzyc okolo + 20k profitu xD
a od kiedy battleeye banuje?
chlopy bez pucy w domkach wala magic po 12h na doublu i nikt nikogo nie banuje a raport pewnie leca masowo takze pzdr
dopóki wandy będą kosztować TC dopóty banuwy nie będzie za to
mi tu sie bardziej rozbiega o macro z jedzeniem jedzonka, sofcikami i rohem. jebac rozdzki.
co 45-52 sekundy mi robi runke a co 4 minuty zmienie roha i je grzybka xD
czyli mozna smialo ustawic makro na picie manasow i utane vid? czy jest jakis lepszy sposob na bicie mlvla afk
ale jak wezme na capa manasow i utana vid i co x czasu tylko dokladac manasy z bp pod soba w domku to dziala
poczytam o tych wandach, dzieki
No tak, ale plecaki w plecaki w plecaki w plecaki etc, musiałbyś ogarnąć makro żeby to dobrze działało a i tak mogłoby się zjebać XD
A na różdzkach co te ~16min klika na bara i elo
nie no zaś bez przesady nagranie takiego macro co zjada te 20x2000 = 40k manasów to nie jest jakiś problem tak naprawdę (5 minut roboty) ;d a myślę, że podejście co te 40k manasów do kompa to nie problem :P
powiedzial bym, ze zaleta wandów jest, że ten m lvl szybciej wleci
ale zaś 1kk wydane na manasy da taki sam m lvl jak 1.5kk wydane na wandy więc tu zależy też od budżetu :)
no i minus, że jak nie masz piwnicy w domku to cię ktoś może zriportować bo takie picie manasów 24/7 to już podejrzane
Ale to jak? W dp teraz mana się odnawia?
W dp mana 2x wariacie. Musisz mieć daily rewards co prawda ale to izi wchodzisz 2x pod rząd i bierzesz nagrodę i masz regenerację w dp. 5 dni pod rząd masz w dp 2x regenerację. To się tyczy też rohow i softow. Ja tak sobie mlvl robię i jeszcze profit mam xd na macro oczywiście. 6 i 7 dzień to chyba jest regeneracja staminy i soulow w dp xd. W 5h spalam 305k many czyli tyle ile spała rozga warta 26cc i zarabiam przy okazji 25k więc zawsze cos
A na czym zarabiasz?
Ja w rl tibie nie grałem z 8 lat więc tak pytam
ja nie grałem od 7.4 więc z 12 lat xD chodzi o to, że sofciki + roh w dp na macro runki robione i jeszcze się na profit wychodzi te 25k/4h (mało bo mało ale zawsze coś) - a mlvl ladnie w miarę rośnie ;)
zarabiam właśnie na tych runkach - mana rośnie idealnie prawie na regeneracje soul pointów
jaki jest sens męczyć się z runkami jak wydając 20 zł~ można wbić od 0 do 60 mlvl w kilka godzin
no chyba ze ktos ma zasade ze nie wydaje złotówek na grę to OK
@Well Skilled ;
Możesz podlinkowac jak zrobić ten regen itp
moge ci wyslać wieczorkiem bo teraz no time ale chcesz instrukcje jak zrobic macro czy moje gotowe ci wyslac? @Byczek
i rozchodzi ci się o softy+roh+jedzonko czy mana fluidy
grasz ms czy ed?
@edit
teraz tak myślę, że raczej chodzilo ci o to jak zdobyc ten regen w dp itp. to wpisz sobie w youtube daily rewards tibia
ogolnie w każdym dp i światyni jest taka statuetka - naciskasz na nią, bierzesz daily reward i gotowe - za każdy dzień az do 7 dni otrzymujesz bonus, który się zeruje jak zapomnisz w jakiś dzień zabrać daily reward
no ja właśnie na gierkę nie wydaję kasy (oprócz pacca) - a ten 60 m lvl na macro po 12h dziennie w 8 dni się robi więc też nie długo. Ogólnie 6h na macro bez straty kasy z lekkim profitem = 1 training rod więc jak komuś nie zależy tak jak mi na szybkim wbiciu tego dajmy na to 80mlvla+ to dobry sposób. A jakbym kupił jakiś hajs z allegro to i tak wolał bym go wydać na suple (sd czy cuś) a m lvl sobie normalnie wbić.
Mam i ed I ms.
Jest jakiś kalkulator ktory liczy ile wandow z mlvla x na mlvl y
albo tutaj - możesz też polićzyć ile manasów
https://tibiafrags.com/magic-level-calc
@Byczek
Dzięki panowie
Jakim programen robicie afk runy?
X mouse button da rade tak zeby nie dostac banuwy?
[troll]tibia auto[/troll]
https://chomikuj.pl/mariusz_c702/*d6...2.zip(archive)
jedyny prawilny macro recorder
Powaznie czy trololllo?
ja robilem Tinytask, a co do banów za macro to kazdy wiekszy lvl leci na macro ktore zbiera loota oraz na doublu kazdy jedzie na macro
na chuj wam macro? wciskasz guzik na manasy, najezdzasz myszka na action bara ze spellem i trzymasz myszka wcisnietego + wcisniety guzik na klawie i jazda afk do konca zycia kurwa. myszke spinaczem blokujesz czy innym chujostwem i kurwa tibia jest
cipy powinny ugadac sie z xmousem i zrobic z tego honopotek na torgowych boterow
a to jak dziala macro na loota?
Jednym "klikiem" zbiera wszystko dookoła Ciebie.
Tj klika z automatu na ciała.
Działa jeszcze szybciej niż auto loot :D
I have been using TinyTask Macro Recorder as a supportive tool for a while
So far, it works for me
dzięki aris
a jak to jest z topowymi myszkami (corsair scimitar, razer itp) i opcjami jakie oferuja wlasnie np stwprzenie macro. czy battleeye je wykrywa i traktuje jako oprogramowanie za ktore cipsoft banuje czy jak to wyglada?
typie na IEMach nikt za myszke nie banował, a ty się boisz w tibii myszką ruszyć :feelsspecialman
jeden rabin powie tak inny powie nie. nikt nie wie ale na pewno nie jest to polecane jak twoje konto jest warte wiecej niz pare harnasi bo znowu cipsoftowi odjebie i postanowi zabanowac pol otsa
Imo za coś takiego leci banuwa, to że soft dostarcza Razer a nie kutasiok nie ma większego znaczenia.
pytanie bylo bardziej czy battleeye wykrywa takie oprogramowanie i traktuje jako nielegalne. wiem ze samo macro jest illegal