https://www.youtube.com/watch?v=YKajl_rOfR4
Jak TO Robić? to kanał poświęcony edukacji seksualnej.
a wy kiedy mieliscie swoje pierwsze razy i jak one wyglądały?
Jak temat sie rozwinie to wmieszam sie w tłum i napisze
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?v=YKajl_rOfR4
Jak TO Robić? to kanał poświęcony edukacji seksualnej.
a wy kiedy mieliscie swoje pierwsze razy i jak one wyglądały?
Jak temat sie rozwinie to wmieszam sie w tłum i napisze
HAHAHAHAHAHAH JAKIE ŚMIESZNE :dddddddddddddddd
Dwie studentki 25 letnie i ja 14 lat ssaly tak chuja we dwie ze przescieradlo dupa wciagala
mój pierwszy raz był jak mi wybiła 18 na blacie i myśle no kurwa tzreba by było w koncu cos poruchać więc upatrzyłem sobie taka jedna dzierlatke która miała nie ciekawą opinie choć była bardzo ładna i zgrabna niestety nie grzeszyła rozumem kumpel mi pozyczyl klucze do działki no to ja zabrałem na spacer pozniej sie rozpadało mówie że mozemy isc do mnie na działkę a ona że spoko(nawet nie wiedziała że to nie moja działka xD) no i ja tam wyjebałem a ona głupia debilka chciała ze mną chodzić chciaz mi dała na pierwszej rande xD Pospotykałem się z nia jeszcze trochę i jej powiedziałem ze raczej nie ma szans na nic więcej bo mnie wkruwia i jest głupia jak but to się obrazila i od tamtej pory nie mamy kontaktu. Ahh kurwa monika ah monika jak to czytasz to pierdol się!
nie miałeś wyrzutów sumienia czy coś że na pierwszy raz wyruchałeś pierwszą lepszą?
u mnie to było tak,miałem pełno możliwosci stracenia prawictwa ale jak ostatni debil obiecałem sobie że zrobie to z dziewczyną którą kocham xD
no jakos swieżo na 19 lvlu poznałem taką jedną,zakochałem się w niej,ona we mnie i po tygodniu ją zbolcowałem
ehh piękne to było,upał lato,ja młody,ona młodziutka i milosc
fajny kanał, dobrze że ktoś chce edukować młodych ludzi zamiast przekazywać im złe wzorce
21 wiek a ludzie nadal to robia xD
seks tak naprawdę nie istnieje
A najbardziej mnie rozpierdalaja osoby które czekaja z zamoczeniem do ślubu XD
Najbardziej mnie rozpierdalajja mangozjeby co mogą zamoczyć co najwyzej pijanego starego
i on pewnie teraz jest szczęśliwy ze swoją żoną, a ty się z niego hehe śmiejesz na forum, i kto tu jest prawdziwym wygranym?
Pierwszy raz był dziwny, ale w sumie miło go wspominam. Jak już wujek wyszedł z wanny to było spoko.
ja pamietam jak klientka jezdzila busem 5 km aby mi gale opierdolic a ja debil byłem autem to zamiast ja podwiezc do domu to ja w jedna strone a ta do domu z buta z moja sperma na mordzie szła do domu, piekne czasy
cały czas czekam, ten kanał na youtube z wideoporadnikami bardzo przydatny!