7.4 brazylijski idealny do bicia małp!
To chyba 2 edycja tego co gralismy na Nim wczesniej, kto ma chec niech wbija, ja gram sorcem
Czukwe Bukwe
Wersja do druku
7.4 brazylijski idealny do bicia małp!
To chyba 2 edycja tego co gralismy na Nim wczesniej, kto ma chec niech wbija, ja gram sorcem
Czukwe Bukwe
ping chujowy ale moze byc, dawac wbita mozna robic dymy
ja mam druta nick Malpa, robcie sorkow najlepiej
Podawać nicki jak coś:
Delusjanth - Hanudriel / Endi Larkin
lemurek - Malpa
Czukwe Bukwe - Czukwe Bukwe
Sechtub - Buenos Noches
No wbijać bo mało Nas. @Delusjanth ;
daj tego tsa torgowego
Wbita wbita narazie nie many powera na 35 ms zeby ubic , palek easy profa nic tylko ze spearow exp , prawie się nie koncza
Polecam ots, wczoraj wieczorem miałem okazje walczyć 2vs1 mając do dyspozycji tylko touchpada, jak możecie się domyśleć, zdołałem ich przepushować, ropnąć się użyć hur upa i zwiać. W dodatku bardzo łatwo sprowokować ich do odpalenia skulla, wystarczy zabrać baga lub przesunąć ciało potwora i instant white skull wbity
e; nick Malpiszon
Wchodzic, nie gadac, moze w koncu jakas akcje zrobimy
starzec99 znalazłby Cie w 5minut
no, screeny może trochę zachęcą torgów
ciezko hopy, z tego co widzialem na strimie u punia to lekko 5 osob z takiego jakby "main" torg teamu gra na realescie
@orjannilsen1 ;
Dlatego liczę, że przyjdą na brazolskiego pograć, jak za starych czasów z profesorkiem
A psorek czemu nie gra ?
@Muminos ;
Spytaj go
znajac zycie pewnie poplakany
A bez Niego nie mozna grac? Wystarczy zeby wbilo 4,5 osób i mozna sie fajnie pobawic, tam w granicach 500 osob online jest codziennie
Profesorek dostał przekopke od brazoli na zezeni i teraz ma traume.
typki graja w tibie w 2018 xDD
@Adposatnr ;
Ty tak serio?
Ale to nie jest tibia, to jest O T S. Z resztą profesorek pewnie gra w syfusa czy inne POE i dlatego tak hejtuje teraz.
wrocil na zezenie pod innym nickiem
@Adposatnr ;
kiedy bludston
profesorek już knajta expi na brazil otsie a wy się nabieracie na jego trolling
przecież profesorek gra na romek otsie, codziennie oglądam filmiki od janusza trapa jak oklepują naszą pszczółkę
prawie 2k19 a brazole nabierają się na vial of wine, opierdoliłem mu chyba 8bp i do teraz się nie zorientował
Załącznik 366897
Załącznik 366898
Po jakiej cenie? xD
Nie zartuj nawet? xDDD
2,5k za 2 bp brałem, miałem już 4 klientów- tylko jeden zorientował się przy trejdzie, drugi zaraz po transakcji a pozostali chyba dopiero po użyciu. Warto zaznaczyć że koleś ze skrina kupował ode mnie tak długo aż skończyła mu się kaska
To chociaż teraz będzie się mógł porządnie najebać xD
Taki klient to skarb