Siema, zamieszczajcie tutaj jakies fajne promki ze sklepow internetowych z okazji black friday czy tam cyber monday
Na stronie microsoftu i x-komie xbox one s wraz z 2 kontrolerami/or jakas gierka za 999zl jest, takze chyba oplacalne
Wersja do druku
Siema, zamieszczajcie tutaj jakies fajne promki ze sklepow internetowych z okazji black friday czy tam cyber monday
Na stronie microsoftu i x-komie xbox one s wraz z 2 kontrolerami/or jakas gierka za 999zl jest, takze chyba oplacalne
no a amazon to wcale do polski nie wysyła.
zresztą z niemieckiej strony microsoftu też se można zamówić i masz dokładnie to samo, dokładnie ten sam sklep tylko taniej xD
@top
kozacki plecak za jedyne 16 bucksów
https://www.joybuy.com/600482073.html
elo kupilbym se konsolete ale wszyscy heatujom xboxa i mowia zeby ps powijac
co lepsze??
tylko ps bo przy okazji pograsz se z kumplami
ale jak nie masz kumpli to bierz xboxa one s czy jak on tam ma bo lepsze bebechy w srodku
Xbox bo można se pojeździć autkiem a to jedyne co można robić wygodnie na kontrolerze
To co mają koledzy typq
pepper.pl
kompario.pl
przeciez z kolegami to sie gra na komputerze w gry competitive a na konsoli to jakiegos singla bym ogral ktorego nigdy nie dadza na pc
W Polsce black friday sluzy do zarabiania na glupich polaczkach i sklepy specjalnie robia pseudo promocje i podnosza ceny
Czekałem, żeby może wyrwać nowego laptopa na gearbescie, ale porównując ceny sprzed 2 tygodni, a dzisiaj to nic się nie zmieniło :/
Szkoda, bo myślałem, ze chinczyki mocniej w Black friday.
oni mieli promocje jedenastego, na tzw dzien singla chyba
Kurwa nie załapałem się na PS4 pro z Red rererempszyn :/
>chińczyki
>promocje
xD
spóźniliście się o jakieś 3 lata conajmniej.
sęk w tym że taki hm na przykład to ma na codzień bodajże 15% na wszystko łącznie z wyprzedażami, a na taki black friday to poszaleli i dali 20%. więc no nie poszaleli xD
jak bedzie jakies promo na galaxy watcha to mention