Są w polskim internecie jeszcze jakieś aktywne portale w stylu wykopu? albo fora internetowe na których nadal prowadzona jest ożywiona dyskusja
Wersja do druku
Są w polskim internecie jeszcze jakieś aktywne portale w stylu wykopu? albo fora internetowe na których nadal prowadzona jest ożywiona dyskusja
www.torg.pl ale trzeba zakladac konto chyba, ze cos sie zmienilo
Wizaz, kafeteria
na taką skalę to tylko wykop
reszta uciekła na facebookowe fora
jest jeszcze trochę upadających stron typu paranormalne torg elektroda ale lata świetności mają dawno za sobą
@up
fakt wizaz czy jakies pojedyncze przypadki sie jeszcze znajda
vinted.pl
Reddit?
Up w polskim :hmm Wykopki chyba największe ale nie używam to nie wiem, jest sens sens tam wchodzić?
Na wykopie są różni ludzie
Śmiecie
Pizdusie
I takie ziomeczkzi jak jakiś Midas czy gniewny
Aha i różne lgbt dredziarze inne takie
W sumie to największe bagno polskiego internetu, wolałbym sie ruchać z psem niż w tym gównie uczestniczyc
No nie wiem jak tak przeglądam na sraczu to na ocko ludzi wartościowych i takich też treści jest tyle procent ile promili miał master po taterce dziś wieczorem
1%, w porywach do 2%
na redicie polskim kanker z tego co widzialem
Na onecie w komentarzach podobno zawsze prowadzona jest kulturalna dyskusja na wszelakie tematy
Samosia.pl
jestesmy elitom
Fora umierają :D
wykop to jedyny dobry wybor
pwinica.eu najlepsze forum w polskim internetcie od 1410
Hyperreal
nie wiem moze i jestem za stary ale wszyscy mowia o tych mistycznych forach internetowych na fb, a nie znam nikogo kto by serio korzystal z jakichkolwiek grupek procz moze tych typowo memowych i np kierunku na studiach. serio jest jakas grupa na ktorej sa dyskusje ala torg na fb?
poza tym facebook juz jest bardzo malo popularny u mlodszej populacji, teraz bardziej sie z instagrama korzysta etc
a ten wykop to jest taka cebulacka zenua, ze ja nie. juz r/polska jest lepsze
eh gdzie te blogi o sraniu i waleniu konia...
pamietamy
Bo na wykopie się wchodzi na mikroblog, a nie znaleziska
masz dzień jakiegoś wydarzenia np. fame mma/streamy z drabiną magicala/ harrypotter w tv i kurwa cale 10 stron gorących masz zajebanych wlasnie tym gownem
najgorzej jak jest jakaś akcja z kubicom to te spierdoliny przez 10 stron potrafią się spuszczać nad sportem gdzie jeździsz chuj wie ile kilometrów w kółko
a jak dasz na czarną liste te tagi to jakby nie było żywej duszy, ale ogunie mirko spoko sprawa
zawsze sobie czytam z rana jakie gówno wylało się z nocnej i tak wieczorkiem jakieś normalniejsze tematy/memixy na poziomie
Załącznik 366330
Załącznik 366331
To z wczoraj XD
Poka fotki jak juz dojdzie
poka ten cyckonosz na sobie