Jak w nazwie tematu. Jest sens dalej zamawiać na iperfumy? Szukam dior sauvage.
Wersja do druku
Jak w nazwie tematu. Jest sens dalej zamawiać na iperfumy? Szukam dior sauvage.
sens jest ale nie dior sauvage
co jest nie tak z sauvage?
to że jest popularny jak passat, przez co tandetny. owszem, pachnie przyzwoicie, ale jest masa innych rozwiązań
Jakich np bo cos bym se ogarnal
troche mniej oklepany ale tez Bleu de Chanel, Guerlain L'Homme Ideal Cologne, Givenchy Gentlemen Only. te w miare podobne, a pół miasta jebie savuage tylko tego większość nie czuje. panowie nie idźcie tą drogą.
Chciałem sauvage, bo mi się zapach podoba i co ważne jest silnie utrzymujący się. Dotychczas przez kilka lat używałem tylko bossa tego klasycznego srebrnego, ale on ma stosunkowo słabą utrzymywalność w stosunku do one milion czy właśnie sauvage.
Jak sie tym popsikam to bd ruchal?
ta, ale tylko taką co to jej bedzie obojetne kto ją rucha
brałem ostatnio stamtąd perfumy i przyszły legit
@up
kto to kurwa jest i jak mozna miec taki zolty nick
dolce gabbana light blue, używa ktoś tu?
//albo dolce gabbana pour homme
wszystkie szmaciury leca na sauvage, nie przestane go uzywac tylko dlatego ze inni tez go maja
no. właśnie. szmaciury. bez klasy, olfaktorycznie rozwinięte na tyle, żeby odróżnić zapach drogi od taniego.
light blue meski jest slaby, teraz jeszcze wyszla jakas ohydna ulepkowata lemoniadowa wersja.
z takim czepianiem się za słówka musisz być duszą towarzystwa ;)
Piłat na avatarze ma prawdopodobnie swoje zdjęcie, bo koty mają świetny węch i to perfumiarze ortodoksi. Dla mnie Sauvage to też lekki smród, ale jak komuś siedzi ten zapach, to czemu ma go zmieniać? Większość kobiet go pewnie komplementuje. Tak samo jak te wszystkie wody od Paco, Bossa i szlagiery od Armaniego. Znaczy sam już nie wiem, bo to prawdopodobnie te nie "olfaktorycznie?!?@#" rozwinięte. Myślę, że nie ma potrzeby nazywać kobiety szmatą bez klasy, bo podoba się jej zapach z sieciówy xD
Black xs na całe życie
to więcej suk poleci na erosa czy sauvage?????
sauvage
ale piłat dobrze gada widać że chłop się zna na rzeczy ja nie mam perfum myje sie tylko ale chłop powinien założyć temat o perfumach i pierwszy bym zapytał o jakiś perfum @Poncjusz_Piłat ;
perfumeria-euforia.pl
polecam, perfumy z bezcłówki, od polaka dla polaka, bez vatu dla skarbowego robaka
pewnie podruby??
alesz nie
https://i.snag.gy/alLScu.jpg?nocache=1533590571595
kupojoc perfumy w sklepie euforia podlewasz gazem ten piękny samochód
https://i.snag.gy/IQ0x6e.jpg?nocache=1533590719647
o kurcze to kupiłbym coś ale nie znam sie na perfumach
Jak to z testerami było? One są jakoś intensywniejsze, żeby za klyentem chodziły jeszcze po myciu?
nie. jebana bzdura, którą tylko polak mógł wymyslic.
boruciarz powiedz dla mnie bo mam issey miyake pour homme i gucci pour homme 2 i kurwa niby issey spoko na teraz ale chcialbym czyms urozmaicic, gucci nie nosze w upaly bo za ciezkie, doradz mi cos w takim przedziale cenowym zebym no nie wiem nie za duzo zaplacil
a ja dzis poszedłem se dzis sprawdzic tego diora i po powrocie do domu od razu zamówilem
i chuja mozecie mi zrobicz xDD
Czym to się różni? Które zamówić?
Załącznik 365827
@Halunek
Woda toaletowa jak sama nazwa wskazuje nadaje się do kibla przez słabe zaperfumowanie. Woda perfumowana więcej ekstraktu = dłużej pachnie i mocniej.
czesto tez nie jest to ten sam ekstrakt tylko reformulacja. stad edt i edp moze sie roznic nie tylko intensywnoscia, a samym zapachem rowniez
Sauvage na luziku można brać wodę toaletową?
@Poncjusz_Piłat ;
no mialem na mysli taka przejsciowke wiesz jak kurtka wiatruwka XD
ja wzialem wode toaletowa. w douglasie jak testowałem to byla chyba woda toaletowa xD
Poczytałem sobie trochę tych perfumowych recenzji. Generalnie wszystko co mi się podoba z opisu fachowców to po prostu syntetyczne gówno. Jak mnie się podoba sauvage, one milion, invictus, lacoste zielone itd. Co jeszcze mogę sobie sprawdzić w sklepie w tym śmieciowym klimacie?
Yves Saint Laurent l'homme l'intense eau de parfum
@edit:
na iperfumy serio takie promocje czy to ściema?
https://i.imgur.com/zUD81Mh.png
@edit2: inb4 że specjalnie piszą że z takiej wysokiej ceny promo a w rzeczywistości i tak sprzedają w takiej cenie?
wedug ceneo 100ml jest po sklepach za 240-270 także średnia okazja hyba
30 minut później cena
https://i.snag.gy/WbKmcV.jpg
zajebalem sobie z iperfumy armani code tester polecam goronco pzdr