Pytanko brzmi tak
żeby oczyścić działkę z krzewów i jakichś drzewek, wszystko samosieje, taka dżungla zajebana, to trzeba to zgłosić czy nie??
Wersja do druku
Pytanko brzmi tak
żeby oczyścić działkę z krzewów i jakichś drzewek, wszystko samosieje, taka dżungla zajebana, to trzeba to zgłosić czy nie??
Nie trza
Nie trzeba miec pozwoleń, jedynie na jakieś drzewa.
Może zostaniesz lepiej w swoim kurwidołku zwanym hyde parkiem, co? Bo jak wasze gówno zaczyna wylewać na inne działy to troche słabo.
no witam, nie trzeba
a jak trzeba to najebac roundupu i za pol roku juz mozna
pozdrawiam
Na owocowe nie trzeba miec pozwolenia na reszte tak
Krzewy możesz wyjebac
Najpierw zacznij od siebie badylu
Drzewo jak twoje na twojej działce to wyjebac możesz jak będą problemy to pal ha na ze suche bylo. Anyway jak działka jest budowlana to możesz cala do poziomu gruntu wyjebec. Chyba ze coś w granicy z inna rośnie. Wtedy palisz Jana ze twoje i uschniete było. Drzewo na zimę babci do drewutni albo w kontener i elo
miesiac temu moja babcia miala taki sam problem i tez pytala o porade na forum ogrodniczym torg.ru, niejaki lacho napisal ze spoko spoko smialo mozna dzialke czyscic. wczoraj dostalem od babci pocztowke z syberii.
lacho, jak ja go kurwa nienawidze...
tak jak panowie piszą, a najlepiej poczekaj jesieni to teraz z owocuw można by jaki wywar bogów zrobić bimber/wino, a jesienią jak liści nie będzie to opierniczyć.
jakich owoców jak to dżungla zajebana jak w port hope, same chwasty i drzewka już grube skurwiałe ale też chwaściałe jakieś topolki czy inne poddrzewa
dzienks za rady torg zawsze pomoże, nawet exteriuss hrrrr tffuuuuuuuuuuuuu
ja na twoim miejscu bym to podpalil w cholere, spalisz to poczekasz 2- gora 3 tygodnie i bedzie czysciutko
był tu na forumku jakiś inżynier ochrony środowiska bardzo dumny z ukończonych studiów, oznaczyłbym go ale nie pamiętam nicka, niech ktoś
@Lacho ;
Taguje eksperta bo widze, ze nikt jeszcze tego nie zrobil, a Jaxi nie wie czy moze zaczac mi ogrodek plewic.
@Lacho ; a kto to xD
Intencje mial dobra, ale zly forumek wybral i tak sie spial, ze teraz nawet Rahilux z niego beke cisnie.