W nawiązaniu do gówno tematu na naszym forumku.
Czy jest obecnie jeszcze możliwość zarobienia paru zł (dorobić) w jakiś normalny sposób, bez polecania, srania, rozbierania się?
Wersja do druku
W nawiązaniu do gówno tematu na naszym forumku.
Czy jest obecnie jeszcze możliwość zarobienia paru zł (dorobić) w jakiś normalny sposób, bez polecania, srania, rozbierania się?
Jak ogarniasz temat to moze poker?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chodzi mi o coś bardziej pewnego. Parę lat temu pamiętam że troche łatwiej było znaleźć klienta na np napisanie jakiegoś tekstu, czy cos
Jest jakiś serwis do freelancerki, ze oglaszasz co chcesz robic i za ile albo szukasz kogos kto szuka kogos xd ale za chiny nie pamiętam nazwy
goldenline?
Nie, inny
tirowy olx
nie masz ambicji idz do spedycji
polecam prace zdalna jako kuc tudzież manager, helpdesk czy inne chujemuje
Zarobić się da, tylko trudno się na początek wbić. Piszę to z perspektywy kuca, dorabiam sobie robiąc zlecenia z neta i całkiem spoko na tym wychodzę, ale bardzo trudno dostać pierwsze zlecenie, potem niby łatwiej
na freelancerskich angielskich stronach jest mnostwo zlecen
zalezy ile masz czasu, ale warto znalezc sobie dzialke w której jako tako coś opanujesz w 1-2 miesiące (jak np. robienie prostych bannerów, logo itd) i łapać pierwsze zlecenia za małe pieniądze
stock market
ja np. jestem ghsotwritterem psa, moze nie powinienem sie przyznawac ale placi dobrze wienc czemu nie komu to przeszkadza