Oglądam właśnie Black Panther jako że to jeden z dwóch filmów których jeszcze nie widziałem. Na oko taki bullshit na poziomie Ant-mana no ale ok.
Najbliższa premiera - Captain Marvel marzec 2019
Wersja do druku
Oglądam właśnie Black Panther jako że to jeden z dwóch filmów których jeszcze nie widziałem. Na oko taki bullshit na poziomie Ant-mana no ale ok.
Najbliższa premiera - Captain Marvel marzec 2019
Nie wziąłeś chyba pod uwagę 2 części człowieka mrówki, który u nas ma premierę 3 sierpnia, a później rzeczywiście Captain Marvel dopiero w następnym roku.
aa ok faktycznie
ogolnie to czlowiek mrowka to chyba najwiekszy syf w calym mcu
Ja absolutnie nie jestem fanem, ale po fragmentach antmana widzianych na polsacie z dubbingiem, to still człowiek mrówka > czarna pantera
Ant man i osa całkiem spoko, podobał mi się. Antmana pierwszego nie pamietam :p
z marvela lubie xmenow a tak to wole dc
shazam z dc sie fajnie zapowiada
mi tam czarna pantera siadlo
ogolnie jest spoko ale bardzo ciezko mi uwierzyc ze jakies plemie murzynow stworzylo takie megazaawansowane panstwo w srodku afryki i nikt o tym nie wie, bullshit na wielu poziomach
tak samo ciezko sie patrzy na fizykę w antmanie, ogolnie duzo moge zrozumiec ze swiata scifi ale glownie te 2 rzeczy mnie bolą w mcu
Czarna pantera to jeden z lepszych filmów Marvela z tego roku.Wakanda jest zajebistym pomyśle, bo nikt nie pomyślał by, ze w Afryce może powstać taka cywilizacja. Deadpool 2 tez zrobił robotę i był lepszy zdecydowanie od 1.
Antman i osa trochę za bardzo śmierdzi kitshem.. nie widziałem filmu ale po samym trailerze będzie klapa(może się mylę) oby. Pójść pójdę bo cinema city unlimited to warto nawet obejrzeć.
Siedzę w Toronto. Swoją drogą ten Shazam jest też kręcony w Toronto,a Deadpool w Vancouver i postać oraz aktor to Kanadyjczycy :p
Wiadomo, że jakaś fizyka w tym ant manie nowym pojebana i np jak zmniejszaja laboratorium do rozmiaru walizki i sobie z tym chodzą to sobie myśle "kurwa a meble przyklejone na stałe czy jaki chuj?". Ale ogólnie bardzo przyjemnie mi się to oglądało. Chyba nawet lepiej niż tych najnowszych avengersów, bo tam chuj wie co się działo :o Chociaż w sumie to czarny charakter jest zjebany i ma chujowy motyw, ale poza tym spoko.
a jakaś wasza topka filmów z mcu?
u mnie to chyba tak by to wyglądało na szybko:
1. winter soldier
2. civil war
3. infinity war
4. thor: ragnarok
5. guardians of the galaxy
dalej pewnie pierwsza część avengersów, spider-man: homecoming, reszta losowo
Dla mn watchmen byl kozak, czekam na Venoma teraz, Hardego jako aktora szanuje i myślę że może to pociągnąć
Człowiek na sterydach jest symbolem Ameryki, jakiś kosmita lata sobie po kosmosie zbierając jakieś kamyczki by pstrykneiciem palca wykazać połowę inteligentnego życia, ktoś się zmniejsza do rozmiarów atomu, nordycki bóg lata sobie po ziemi, już nie wspominając o rzeczach z komiksów A tobie ciężko uwierzyć że w Afryce murzyni mogą sobie Państwo stworzyc xD
Mi się czarna pantera nie podobała, ale że względu na "złoczyńce" i w ogoke zarys fabularny + parę innych rzeczy.
kurwa jakie to było gówno. zmarnowane 5cbl na bilet do kina. w 2 minutowym zwiastunie były wszystkie ciekawe i zabawne sceny. a ten śmieszny żart o the devil's anus to do dziś muszę na chemioterapie chodzić
ja taki trochę nie wykucowany w tych bajkach, bo tyle co wiem to co na jetixie leciało, ale czy człowiek zegarek to nie był dc?
Jako czołowy kuc torga specjalnie napisalem watchmenow bo primo to imo jeden z lepszych superhero movie ze względu na klimat i rozwój bohaterow a po drugie sprawdzałem waszą czujność
lepsze filmy? xD Justice League padaka, Suicide Squad padaka, Batman vs Superman padaka, Green Lantern rak
dobre filmy - Watchmen i trylogia Nolana, średni Man of Steel i czekam na Aquamana
No i właśnie trylogia czy watchmeni byli dla mnie lepsi niz jakikolwiek film marvela dlatego lepsze filmy
no z tym się zgodzę, to akurat jest naprawdę bardzo dobre kino, ale raczej się szybko nie powtórzy XD
Przykro, jak widzę kolejnego villaina który jest totalnie bezbarwny to rzygam
czy byli lepsi to dyskusyjne, ale na pewno dc ma w chuj silniejsza postac niz cokolwiek od marvela
dr manhattan zjada thanosa na śniadanie nawet z pełnym gauntletem
Ale nie chodzi o moc, ale jak ja przedstawisz, joker nie ma mocy podobnie jak batman
Strażnicy galaktyki bardzo zabawne. Przypadkiem trafiłem do kina na jedynkę, bo mi się sale pomyliły i tak już zostałem.
Imo nie, w dwójce już przegięli z tym humorem, widać było, że sporo wciśnięto na siłę. A fabuła sama w sobie była dużo gorsza niż w 1.
Fabuła owszem, z humorem moim zdaniem nie przesadzili, aczkolwiek zdecydowanie jedynka była lepsza. Trochę za dużo na raz się działo w dwójeczce. Jednakże tak czy siak strażnicy to jest sztosiwo konkretne i film jest naprawdę dobrze stworzony.
Ciekawe czy venom bdzie fajny
Venom musi być zajebisty, bo postać kreuje Hardy. A jak Hardy się za coś zabierze, to nie ma zmiłuj. Nie widzę możliwości, by ten film ssał pałę albo był na poziomie jakichś średniaków pokroju Suicide Squad czy BvS XD
No i samo to ze to nie jest superhero uratuje swiat przed łzem!!! Tylko pokazanie jak typiarz staje sie tym złym, oby to byl sukces to moze reżyserzy zaczna byc bardziej kreatywni
Tego typu produkcje są zdecydowanie poza moim kręgiem zainteresowań, ale na Venoma czekam mocno, prawie tak jak na nowego predatora.
no i to co mówił berrrry, hardy to kawał aktora
https://i.imgur.com/WfzREXl.png
film będzie sztywny i nieciekawy, popatrzcie sobie na scenarzystów XD chuja hardy zrobi jak film napiszą twórcy takich hitów jak 50 twarzy greya i miliona chujowych seriali
ale spoko no na tym polega wyciskanie hajsu z nerdów
to samo dzieje się z każdym jebanym filmem o superbohaterach, biorą zajebistych aktorów z mega talentem (mimo, że liczy się dla nich tylko rozpoznawalność) i podają im scenariusz napisany przez jakiegoś kretyna
wiecie dlaczego stare gwiezdne wojny i np. indiana jonesy to takie niesamowite kurwa filmy? bo wymyślił je lucas, który jest bogiem w hollywood jeśli chodzi o filmy przygodowe. nie muszę chyba mówić co się dzieje, jak ktoś mu się wpierdala w historię (nowe gwiezdne wojny, ostatni indiana jones)
disney powinno wyjebać mniej na gwiazdy i więcej na dobrych twórców, ciężko mi uwierzyć, że sceny takiej jakości:
https://www.youtube.com/watch?v=5X8Mlrxk1Cg
mogą znaleźć się w filmie za 250 milionów dolarów. 250 milionów xD jebany terminator 2 kosztował mniej niż połowę tego i wyglądał sto razy lepiej (popatrzcie sobie na scenografię XD) i to 20 lat wcześniej. i jak już jestem przy terminatorze, to DISNEY TY KURWO, TAK SIĘ TWORZY SILNE NIEZALEŻNE KOBIECE POSTACIE.
##
ogułem to triggerujecie mnie w chuj w tym temacie, rozumiem, że mogą się podobać te klimaty komuś, ale dopóki będziecie chodzić na te chujowe filmy, dopóty żaden dobry nie powstanie, idę oglądać spidermany raimiego i pluć na ż*dów dalej
venom bd gównem nie pytajcie skąd wiem
civil war to syf
Ogólnie Venom nie będzie od Marvela, tylko od Sony, ten film w ogóle nie będzie powiązany z Marvelem w żadnym stopniu. Po prostu całkiem osobny film/seria.
wole bohaterow z dc ale marvel ma jednak filmy 100x lepsze
po justice league juz chyba nie obejrze zadnego filmu z dc xD
Czy ja wiem czy lepsze, jak dla mnie te starsze filmy od Marvela to typowe gówno dla dzieciaków, wyjatkiem może były te pierwsze filmy z Kapitanem Ameryką. Choć oglądało się przyjemnie, filmy z DC są bardziej takie dojrzalsze i mroczniejsze, może te nowe produkcję są bez szału, ale nikt mi nie powie, że seria takiego "Mrocznego Rycerza" nie zjada połowy "bajek" dla dzieci od Marvela.
Co do bohaterów to zależy, ja np nienawidze supermana bo jest op jak chuj, lasery, latanie, silny jak byczek i umiejętność założenia okularów jako kamuflaż doskonaly KTO TO MOZE BYC KOGOS MI PRZYPOMINA:hmm
No nie trawie typa on cos trenował w ogole?
Rorschach to był gość, kurde panowie rezyserowie dajcie dla mnie coś podobnego z universum superhero co jakiekolwiek emocje czy refleksje we mnie wzbudzi :((,
nwm ale czy przypadkiem dc z trylogią nolana nie ma tyle wspólnego co marvel z jakimiś starymi spidermenami?
no tyle mniej więcej, czyli "raz się udało"
w sensie ktoś chciał film o człowieku nietoperzu, więc się spytali czy mogą robicz to im powiedzieli że mogą a teraz OHOHO NASZ BOHATER Z NASZEGO UNIWERSUM hehe