Robię (uczę się raczej ) w branży gdzie nie ma miejsca na błędy . A już pisałem chyba 5 pismo wyjaśniające .
Ciągle wpisuje coś za szybko albo bezmyślnie. Mam wrażenie że jestem niereformowalny.
Jakieś rady plz ?
Wersja do druku
Robię (uczę się raczej ) w branży gdzie nie ma miejsca na błędy . A już pisałem chyba 5 pismo wyjaśniające .
Ciągle wpisuje coś za szybko albo bezmyślnie. Mam wrażenie że jestem niereformowalny.
Jakieś rady plz ?
zgaduje ze nie skupiasz sie nad tym co robisz i nie myslisz o tym co robisz, konsekwencjach i mozliwosciach. Jezeli to jest czynnikiem to na pewno poprawienie diety i samego siebie kontrolowanie zeby nie uciekac myslami robiac cos i skupiac sie w 100% na wykonywanej czynnosci.
Albo jestes debil tak tez moze byc i nic z tym nie zrobisz ale to musi lekarz stwierdzic bo to choroba.
Typie, jesteś człowiekiem, to się mylisz. Proste. Nie przeskoczysz tego.
przestac podejmowac decyzje
Może masz problemy z koncentracją? Mi pomógł magnez. Przestaw się z kawy, która wypłukuje magnez, na kakao.
rzuc prace
może zarzuć jakieś suplementy na skupienie ale jak jesteś dzbanem to nawet to nie pomoże to wtedy zmień robote
co to za branża i praca piotruś
Stresujesz się mocno w pracy? Może wystarczą jakieś pixy od psychiatry pokroju estazolamu na uspokojenie
Zajebisty kurwa pomysl
pixy
suplementy
nie picie kawy
W sumie czego sie spodziewac jak tu temat o cpaniu najebal 50 stron w 3 dni.
A moze by tak nie wiem, aktywnosc fizyczna, medytacja, praca nad koncentracja?
jak chce ci się srać to idz się wysrać
jak chce ci się jeść to coś zjedz
jak chce ci się ruchać to zakręć śmigłem
Wez zajeb baranka o ścianę
Albo inne sporty na odprężenie
Ja np. Skacze 1-2 razy w roku na spadochronie i latam lotniami i jest git
nie myli się tylko ten co nic nie robi.
ja na przykład też bardzo dużo robię.
piotrus nie klam ze ty jakies decyzje podejmujesz na magazynie w biedrze
Najeb sie porzadnie
może zacznij od spróbowania nie bycia Piotrusiem
powinno pomóc
podobno czesta maasturbacja poprawia koncentracje
Myślałem, że tu kogoś ładnie pojebało, zamiast "co zrobić żebym przestał się mylić" przeczytałem "co zrobić żebym przestał się myć" xD