Czemu cipsoft zatrudnił bobasków max 2-3 latka? Czemu jestem świadkiem takich rzeczy?
Załącznik 365172
Wersja do druku
Czemu cipsoft zatrudnił bobasków max 2-3 latka? Czemu jestem świadkiem takich rzeczy?
Załącznik 365172
no nieźle się ktoś ma w domu xD
to niezły "event", bardzo kreatywny
evo ots by maciek
also ciekawe jakie rekordy expa bedzie topka krecila z preyami i xpboostami
Co to zmienia, jak trafiłem kiedyś przypadkowo na jakieś streamy albo klipy na yt, to i tak są teraz porobione jakieś w kurwe wielkie katakumby, gdzie cały czas ek ma nalurowane na maxa mobów gdzie by nie poszedł, a magowie i palki sobie to walą z ueków i mas sanów.
topka to nie wiem ale ja właśnie 160 msem se robię prawie 5kk/h na prisonie także xD
na takim feru plague saliu to pewnie 15kk+
jakiegos szota widziałem na yt jak typ robił 29kk
no hehe zamienic jedna zmienna i dzieciaczki znowu płacą euro to jest jednak solidna firma
super gierka xD ja pierdole nie da sie bardziej ponizyc niz grac na realu w 2k18
@tibia77 ;
popierdolilo Cie takie eventy dawac?
dla mnie to jednak nadal guwno czekam aż będzie boss polactwa cebulactwa albo taki o nazwie stara germanka, to by było coś te kurwy niemcy nie umiejo gier porządnych robić to wam powiem.
tytuł tematu brzmi trochę jakby Haan go założył
Kiedy ma być ten event z fast attack?
ja to już zdążyłem dedek jak mi sie zrespiło obok mnie z 10 carniphil
Każdy tak hejtuje ale kto ma czas na grę teraz? Nie mowie o no life tylko o graczach którzy graja już 10 lat i mają prace, rodzinę nie którzy? Tibia się zmienia i możne nie na lepsze ale przynajmniej jeśli ktoś ma max 2-3h dziennie na grę to coś może ugrać.
Niby tak ale twój argument jest inwalidą, ponieważ większość graczy jeśli grała (nie ważne mało czy dużo) to pekowała, a jak wiesz pk = szmal/itemy i ogólnie problemy/afery jak i szybkie zdobywanie lvla jeśli serwer jest enfo. Autorzy gry, jak i współczesna polityka jest gównem bo jest na KAŻDE zawołanie mniejszości, jeśli powiedzą że chcą sklepy z różowymi skarpetkami, które są otworzone tylko w niedziele o 22 to prędzej czy później to się przyjmie. Propozycje, pomysły graczy normalnych (nie niedzielnych przypominam) zostały odrzucone bądź tak zmodyfikowane, że w ogóle nie przypominają pierwowzoru. Dalej bądźmy szczerzy, gracz niedzielny jest w stanie zapłacić za coś co można było mniejszym lub większym kosztem zdobyć w grze. Mówisz o czasie, stary ale przecież grają w to też małolaty, które tak jak my nakurwiają w tą gierkę godzinami. Kiedyś ugrałeś coś mając 50~ poziom maga bo było trudno. Dziś poziom 200 nic nie znaczy. Content? I tak mimo bycia niedzielnym graczem musi ten ktoś mieć ekipę żeby co najmniej zwiedzić to co autorzy wymyślili.
ale ja se poszedłem pare sqm w góra były 3 szybko w dół pare sqm były z 3 lewo i prawo i nalurowało się i jeszcze z góra przylazło wtf
lool no to kiepsko =/// uwazaj mordo nastepnym razem
no teraz puszczam chara na offline i juz nie bede expil wbilem 35 lvl
ja byłem na black knighcie respi sie jak pojebany co minute
Dajcie lepiej radę gdzie postawić 150 rp żeby stał na środku respa i żeby moby pojedynczo co chwilę podchodziły i padały z boltów. Imbuing i full afk elo
za auto heal jest insta ban, se mozesz co najwyzej kubek na hocie postawic.
Kurwa bez sensu w chuj takie cos, bo takie low lvle chuja skorzystaja bo one i to powoli bija i im resp obecny wystarcza. Natomiast topka to bedzie miala wlasnie takie akcje jak ktos pisal ze 30kk/h
Może choseny
@Pies ;
jakbym byl szefem cipsoftu to bym taki event dawal co 2 tygi
odrazu duzy skok graczy online, którzy kupią premium + poty w storze
biznes sie kreci pozdrawiam cieplutko
Ja bym robil codziennie na zmiane z x3 lotem. Oczywiscie wtedy bym dawal promke na exp boosty
niech na stałe dojebia 10x exp 10x resp 10x regen i 10x loot to takie grajki jak jakies serollo czy inne rahiluxy sie wyexpia
wtedy w koncu wbija 100lvl
a ty kasti tez w koncu bedzie szybciej wbijal lvl niz tracil na deskach
Mnie to osobiście wkurza bo nie moge spokojnie poexpic moim pro 26 sorcem na wyvernach edron albo ee edron bo non stop 2/3 na klacie. Tylko to dobre dla high leveli
Parodia dla low lvl ten resp chyba ze magicznymi z gfb sie lata
wtedy w koncu wbija 100lvl
a ty kasti tez w koncu bedzie szybciej wbijal lvl niz tracil na deskach
Gierka jak gierka, dla zabawy. Jak ktos ma 2h dziennie na granie to calkiem przyjemnie musi sie grac.
ta to zrobmy z niej gowno dla uposledzonych, dobry pomysl