Kto jest nowym właścicielem? @danjelek ;? :hmm:huckster
Załącznik 365105
Wersja do druku
Kto jest nowym właścicielem? @danjelek ;? :hmm:huckster
Załącznik 365105
hahahaha jaki debil dla kazdego uzytkownika wpisywal nick nie wierzeCytuj:
Drodzy użytkownicy (tak, Panic ciebie to też dotyczy),
no to szanuje w huj, ktoś odkrył że jednak z torga to niezła kopareczka
#UNBAN HAKSIGI! Zapewne jednak zadzwonił do tej wypożyczalni i przedstawił panu Archowi swój pomysł na torga.
:/
I co teraz będę czytał do poduchy ? :(((
jak sie szykuje cofka to haxigi będzie ban czy unban?
dobre pytanie co?
a może będzie cofka w przyszłość i nam się dodadzą posty których jeszcze nie napisaliśmy i nowi users będą:hmm
lepiej jak cofnie o 10 lat xDD
a tak serio
myśli ktoś że jest jakiś sposób na podratowanie torga i zwiększenie ilości użytkowników? czy czeka go powolne umieranie przez 2-3 najbliższe lata i któregoś dnia 404?
no jest szansa jak przekierujemy torg.pl na grupe na facebooku bo forumki to jest przeżytek w chuj
Na otsach jak juz nikt nie gra to sie robi restat oglasza huczny start i gra znow duzo ludzi to moze tak reset forumka i nowe konta od zera?
kupilem serwis torg
Nie da sie.
Fora upadaja jedno po drugim, kazde forum zdycha - nawet te pilkarskie, sportowe gdzie kiedys zylo i pisalo jeszcze wiecej osob.
To, ze ktos teraz "nabyl" torga nic w praktyce nie zmieni, jedynie to, ze moze se swoich modkow powybierac, ewentualnie odjebac ludzi, ktorzy mu nie pasuja, ale nie sprawi tym, ze nagle zbierze sie tutaj nowa grupa ludzi i beda walic drzwiami i oknami.
I tak po za tym wszystkim jest reddit. Po co tutaj pisac cokolwiek jak wpisujesz reddit.com i masz konten 100 tysiecy razy lepszy pod kazdym wzgledem. Posty smieszkow sa smieszkowe 10 razy bardziej, a posty powazne sa 10 razy bardziej merytoryczne.
Sie zbugował forumek ale dziwnie sie czulem przez te 2 dni
Dokładnie, i te klikanie w zakładkę z torgiem i niedziałające forum :/ To było straszne uczucie
ja tam 2 dni przespalem zeby szybciej zlecialo pzdr
Z milion razy kliknąłem torga przez te dwa dni, przyzwyczajenie jak chuj nowe modki będą??
nie wiem nie planuje jeszcze awansowac uzytkownikow serwisu torg.pl
narazie musze ogarnac bledy zwiazane z brakiem wyswietlania reputacji bo to najwazniejsze pzdr
nareszcie jednak bez torga to nie życie, witam spowrtoem panów
Czekam na boruciarza aż godnie i w swoim stylu pożegna archa, tymczasem wpisujemy miasta
Thais[*]
Jak mnie śmieszy to pisanie, że fora upadają i lepsze grupy na fb. To, że jedno upada, nie znaczy, że inne sie nie otwierają lub wciąż działają. A grupy na fb to rak, nie dość, że gówno w chuj nieczytelne to jeszcze pełno debili (chociaż z drugiej strony podpisują się nazwiskiem :D).
kurcze nie wiedziałem co ze sobą zrobić jak torga nie było
mam wrazenie ze te grupy fejsbukowe kiedys tez wyjda z mody i moze fora wroca do łask
Ktoś może napisać o co chodzi z tym tematem bo temat wskazuje że arch od nas odszedł i ktoś przejął forum?
I co dokładnie chodzi??
po co to forum wlaczaliscie lol
nieuniknione, nieuniknione a ciągle się opieramy dzięki poświęceniu każdego żeby nadal z sentymentu tu zaglądać, content jakiś co chwila nowy danjelek i inne trole ruszają hp, w owionie też jakieś temaciki, sprzęt też ciągle coś się dzieje, moto również a i o dziwo tibia nie zdechła. Tak więc nie ma co gadać że torgunia też padnie, oczywiście wszystko kiedyś pierdyknie ale co zrobisz.
jest różnica między 500 aktywnymi userami (nie bandą botów jako goście), a 30
nie mówię, że torg już upadł, tylko fora to przeżytek i moth ma rację, nie jest tak, że za rok-dwa dedną, ale przyjdzie w końcu czas na wszystkie, bo spadek aktywności jest widoczny nawet na tych najbardziej popularnych
a torg niech żyje, chyba że Paweł Pluton odjebie teraz jakąś manianę, to niech padnie jak Goliat
No w końcu coś się zaczęło dziać ;-)
KURWA TYLE LAT EXPIENIA KONTA I COFKA JA JEBE TORK PEEL CZEMU!
No to trzeba zainstalowac znowu Tibijke !
Fajnie cieszy mnie to ze zmienila sie administracja :)
kurwa jak przyjdzie mi mail że wprowadzaja rodo na każde konto które mam na torgu to mi chyba skrzynka padnie :/
Ważne że chłopaki mają głęboko w serduszku misje torga i postanowili go jednak uratować, wielkie podziękowania i graty panowie... Konto Archariusa ożywić jako bota na pamiątkę xDD
ciekawe czy będzie wybieranie na nowych modkuw
To już nic nie ogarniam arch wrzuca koparkę na torga ma jakieś drobne z reklam i planuje z dnia na dzień zamknąć forumka? Dlaczego nie lepiej komuś go przekazać pod opiekę?
A właśnie jak odzyskaliscie bazę?