Siema, troche późno się obudziłem bo do Bułgarii został już tylko termin od 22 Sierpnia i nie wiem czy nie lepiej będzie się wybrać z kolegami nad Polskie morze do Mielna? Był ktoś? Jak z klubami, cenami?
Wersja do druku
Siema, troche późno się obudziłem bo do Bułgarii został już tylko termin od 22 Sierpnia i nie wiem czy nie lepiej będzie się wybrać z kolegami nad Polskie morze do Mielna? Był ktoś? Jak z klubami, cenami?
wołam najlepszego rezydenta miasta Mielno @Byczek ; powiedz koledze jak się baluje
A spoko ci powiem
Lednica 2018 najlepsza impreza dla młodzieży
ukraina
na ukraine to sie jezdzi na tanie kurwy, w sumie tyle ich teraz jest w polsce, ze daleko nie trzeba jechac xD
beka z dzieciaczków, co jeżdżą do jakiegoś zaplutego mielna, bo jakiś zapijaczony tępy muł zjadł tam hehe zupe z proszku
zamiast w jakieś normalne miejsce - na plażę, gdzie nie ma dzikiego tłumu i patologii, to wolą gnić w tym zarzygańcowie
mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam
dokładnie polecam wladyslawowo
bylem kiedys w bulgarii, co prawda jak mialem chyba z 14 lat, ale i tak bym wolal tam jechac, niz siedziec w jakims zaszczanym mielnie. nawet jakby mi dawali wszystko za darmo to i tak bym wolal wypierdolic za granice
@Byczek ;
Bułgaria tez gowno, ale kurwa mielno to już w ogóle szkoda słów, jeszcze będziesz miał pogodę zjebana i się będziesz użerał z sebixami
XD Bułgaria to gowno dla brudasow identyko jak Mielno
Pierdolnij se już lepiej nad jezioro z ekipą jak nie macie gp żeby normalnie jak ludzie gdzieś pojechać, przecież takich jeziornych tripkow na tydzień to nic nie przebije
bylem w bulgarii z 6 lat temu i fajnie bylo, polecam
bulgaria najlepsza wodka i piwko 2l buteleczka wchodzi jak w maslo tanio i w ogole bardzo dobrze polecam kajetan kajetanowicz
nie no serio polecam, chciałbym znowu mieć 17 lat i balować w tych Złotych Piaskach ehhhhhhhhhhhhhhhh
Bułgarnia poniżej 18roku życia to najlepsze możliwe wczasy w takiej półce cenowej.
kurwa jak bulgarie tak mozna szkalowac.. przeciez to zajebiste miejsce, a porownywanie tego do jakiegos mielna to XD pojdziesz se na plaze w jakims mielnie obsranym i bedziesz se patrzyl na adama lat 60 i renate lat 55, sluchajac przy tym quebonafide czy innego gowna typu zabson, bo jakies gimby se to puszcza z glosnika XDD nawet mi was kurwa nie zal
do mielna 7 dni to taki max, jeszcze jak pogoda dopisze to git, jak nie dopisze to smrod brud i patologia
Bardziej bym powiedział smród bród patologia a dodatkowo możesz mieć dobra pogodę. Nie rozumiem po chuj jeździć w takie miejsca chyba, ze dla beki spontan wyjazd na dwa dni