j.w.
a pytam, ponieważ zmieszałem browar z gorzałą (mimo, że nie chcialem xD) oraz głośno się zachowywałem śmiejąc się z czegoś ._. (poruszając temat, którego nie chciałem).
Wersja do druku
j.w.
a pytam, ponieważ zmieszałem browar z gorzałą (mimo, że nie chcialem xD) oraz głośno się zachowywałem śmiejąc się z czegoś ._. (poruszając temat, którego nie chciałem).
Najlepiej trzymać się podwójnego pasa na jezdni, albo innych dobrze widocznych obiektów.
Masz temat ćpunów tam dowiesz sie od ekspertow nie musisz isc do monaru
Siedzisz i myślisz sobie "Jest git, niczego nie odjebię", siedzisz dalej i wszystko jest w porządku. Polecam
Panie Piotrze, czy zna pan odpowiedź na jakiekolwiek pytanie? Trzeba umieć też się dzielić wiedzą, a nie tylko ją pozyskiwać w ramach kurwa pytań w każdym dziale.
To niezły awanturnik z ciebie że się głośno śmiałeś
ja jak bylem o wiele mlodszy to podczas "przedawkowania" alkoholu i po tym jak mnie obrazano rzucalem w ludzi kuflami, stolami- ty sie glosno smiales
ocen roznice :D
nie widze nic złego w zachowaniu powyzej
ja jak jestem nakurwiony to mi sie odpala los cebula i krokodyle łzy jak chuj, czuje ze zycie nie ma sensu i na siłę musze cos zrobic zeby poczuc moc egzystencji, wiec wyszykuje jakiegos studencika z plecakiem i mu kopa w ten plecak napierdalam w nadziei, ze sie wywiąże jakieś życiodajne awanti. nawet taki film był, adrenalina
^ jak masz taka klate jak twoj avatar to raczej kazdy spierdala po takim kopie na twoj widok i nie ma zadnych bujek. sam bym z takim bykiem nie zaczynal
jak cos to janusz wons ma poncjusza w avku podczas 1z10
potwierdzone info
wgl alkohol to kurestwo, jeden kielon za dużo i leże nieprzytomny na krześle ehh
sluchaj sie dalej alkoholikow tfu na menela
Jakie macie doswiadczenia z herą? Bo zamierzam se w majoweczke po kablach szczeloc ale sie troche cykam
a teraz niech sie ktos przyzna czyje to mc?
na twoim miejscu poszedlbym najpierw na jakis odwyk, a potem zaczal szczekac na ulicy
pozdrawiam
wasz piesek
#up
heracross doobry pokemon, silny itd tylko wpierdala mi bulbasaura foto nizej
Załącznik 364758
On go laskocze po bulwie typie
to, ze lubie sobie czasem piwko wypic przy kompie czy w plenerze nie czyni mnie menelem...
chcialbym jakos piotrusiowi pomoc, ale nie wiem jak bo jak ja sie najebie to taki demon wychodzi, ze az strach, sam sie siebie boje
a po imprezie przez tydzien sie do nikogo nie odzywam tak dla bezpieczenstwa
50/50 do kieliszka wlewasz wódki+kreta do rur, troche telepie na początku i gulgoczesz jak gołomp ale po chwili wszystko wraca do normy i kontrola trakcji się załącza.
Polecam całkowicie zrezygnować z alko jak będziesz wybierał się na kolejny melanż daj nam znać w tym temacie(http://torg.pl/showthread.php?480316...wy-og%C3%B3lne) to doradzimy co i jak.
jak sie najebiesz i masz już ciężko to idziesz do kibelka,30mg hexeniku z portfela wyciagasz i wcierasz w dziąsło
20-30 minut i jesteś jak nowo narodzony
ja proponuje zadzwonic na psy tak jak ja teraz to robie i sprzedac tych cwaniaczkow od narkotykow
dozoba w sztumie z huksterem
tez wam wyslemy pocztuwke elo