Siemka torgi, temat do wrzucania SS z Faluny.
Wersja do druku
Siemka torgi, temat do wrzucania SS z Faluny.
super temat bede zagladac :kappa
jakiś wariat potrzebny do robienia tasków na tarantule na teraz. ktoś, coś?
16 sorek here
https://zapodaj.net/b8b075e31a2e0.png.html
jakiś pomysł czemu fotki są u mnie takie niewyraźne jak wrzucam?
Myślę właśnie czy nie pograć 4fun ale jestem bez TC właśnie a ludzi wszędzie pełno
zaladowalem 25c na chara wbilem 1h po starcie na 3.5h zarobilem 250tc z tego 25tc zostalo mi jeszcze 5 zobacze teraz po ss jak coiny sa po 400gp-500gp to quit giereczki jak nie to 24 sorek uderza po nastepne koiny tyle dobrego ze 24lv tam jest i pewnie 41h staminy a jakies smierdziele bily tarantule i rotwormy cala noc zeby 30lv wbic i zjechac stamine
no coz /ff i go next za 6 miesiecy
Dla 250tc to by mi sie nie chcialo bawic w takie cos. Slyszalem ze ludzie wkladaja po 1k tc, wyexpiaja 100 palka i potem wyciagaja 10k tc
Połowa tej tibii to by bez tc się kurwa nie wy expiła a chłop coś nawija ze gierka nie dla fraglesow xD
To juz nie sa te czasy z beczulkami na poty nie wyniesiesz az tylu tc* a czas poswiecony + wklad tc w to sie nie oplaca juz bym wolal expic na jakims non-pvp/open-pvp chara i team hunty robic na 300lvlach ~2h dziennie i sobie exp boosta odmawiac niz farmic ostro na starcie servera zeby zarobic 3k-4k tc xD wbilem pogralem lacznie 4h moze 4.5h zaroblem 250tc /ff nexcik za 6 miesiecy
*chyba ze masz zamiar grac dluzej niz miesiac na tym serverku to gz 15h/day przez 2 miesiace
Ja tam na wyjebaniu wjeżdzam wieczorem bez tc pograć 4fun i tak nie ma gdzie pykać.
ale bym sobie zagrał na takim retro pvp bez tibia coinow #morta#hellgatesquaaaaad
Bez tc mozna normalnie expic, przeciez jest teraz od zasrania respów pod 8-50lvl, gdzie masz profit każdą profą. O tej porze jest 500 online, to nie tortura, że się 2h czekało w kolejce żeby wbić przez pierwszy miesiąc.
Oczywiscie ze mozna ja jestem zwolennikiem ice golemow z wand of vortex i exori infir vis 8 sorkiem bardzo przyjemny exp ten store to takie dno przed nim to robiles rooting wooda i boozo questa miales 5k i expiles ice golemiki pusty resp topka byla wbijana do 45lv miales 300k odlozone i essa
Mi to sie wydaje ze teraz jedyny sens to wbic na jakas torture gdzie jest retro pvp enfo i sobie grac tak dla funu/pvp.
Wiem ze tam tez jest market ale mozna wyjasniac bez konsekwencji przynajmniej
Na torturze to obecnie mozesz co najwyzej ueka dostac od znudzonego 200msa. Tam juz nikt nie gra, oprocz jakiejs jednej mini wojny
po ile macie tc na markecie?
850gp
ze gosciom sie chce grac jeszcze,przecież ostatni serverek gdzie to miało sens to morta bo tam chociaż tego stora nie było
teraz cipsoft co 2 miesiace wypuszcza nowe serverki bo to nie są debile,oni dobrze wiedzą że jakieś fraglesy,zerowce tak czy siak wbiją i będą nakurwiac tibia single plejer za miesiac
tfu cipsoft
Troche dziwna nazwa jak na serwer.
https://i.imgur.com/mx36rWV.jpg
Serwer typowo pod zarobek TC i xlog? Czy jak ta nowa tibia teraz wyglada?
@down
No pamietam, ze na tych Ice Golemach to kiedys ladnie hajsik lecial
Jak byl 1 server z tibia store czy tam drugi to jeszcze dalo sie tc zarobic teraz kazdy wie ze ponizej 100gp to jeszcze profitujesz spijajac manasy a jak masz capa na wieksza paczke to wgle wiec automatycznie 4h po starcie coiny sa po 250gp xD pododawane te nowe moby dla kompletnych fraglesow ze nie potrzeba zadnych umiejetnosci biegania po respie czy gry zeby zarabiac sobie te 15k-20k/h 30lvlem moby takie gdzie na 4voc huncie z 30 skillem masz profit i 30lvlami wiec nikt nie musi wypierdalac 2k tc na start zanim zrobisz rp zeby biegac solo i profitowac to juz polowa servera profituje na faunach i jakis feiristach czy chuj wie czym a 1/4 prosow diremawy wali 100-400lv po 15h dziennie do konca otsa zarabiajac 250 tc po sellnieciu loota jak jakies animale
Ja np mialem 17k/h profit wg huda ale ze nie da sie sellac itemow do rashida (madrze cipsoft postepuje kazdy now serverek we wtorek zeby wiecej wydoic) to pewnie z 14k/h 15lvlem kiedys to byl najlepszy spot do zarobku na tym lvl sorkiem i wymagal znajomosci respa i dobrego refleksu zeby tam expic bo 1 blad i na hita lecisz* teraz jakies stonerefinery gdzie leci 3x-4x tyle i jeszcze nie widza niewidzialnych i da rade to bic 20 palkiem solo bo bije na dystans mniej niz ten ice golem a z lapy do 100 jeszcze resp jest x30 wiekszy zeby sie napewno kazdy zmiescil hrrr tffu rl tibia
*ice golemy
kurla kiedys to bylo wbiles na server poexpiles 20h i miales 2k tckow od startu potem robiles rp i w tydzien robiles 10k tc a teraz kurla jakies diremawy stonerefinery to juz glooth bandit byl op spotem ale trzeba bylo troche skilla + dostep
chcialby ktos pograc od 0 albo cos, jakis team ?
ja bede ed jak co :P
https://vpk.s-ul.eu/POXZmxiO
casual player
48 MS here jakby kto co do teamhunta to pisać pw
maxilla poleciała z bossa bonebeastów
also sell maxilla maximus
Załącznik 364765
00:07 The following items are available in your reward chest: a pillow backpack, a blue gem, 10 small emeralds, a demon helmet, 3 white pieces of cloth, 5 great mana potions, a wand of starstorm, 100 gold coins, 3 green crystal shards, ...
ELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLO
O widze ze szklaną lloyda biles xD
Załącznik 364802
takje rzezcy sie dzieja
Załącznik 364819
aktualizacja ekwipunku
jak ktoś gra to śmiało wrzucać foty będzie raźniej, a i może ktoś z kimś będzie miał ochotę pójść na bossa, questy czy jakiś teamhunt
Jakis pomysl gdzie mozna szybko wyexpic 20 ek ze skilami 50/50? Chodzi mi glownie o ekstremalnie szybkie expienie zeby troche podgonic z lvl ? Na takim lvlu glownie gra solo obcnie
Annihilator zrobiony, poszliśmy ekipą 125 RP, 116 ED, 110 ED i ja 112 MS
Paladyn i ja zrobiliśmy, niestety ED i drugi MS padł :D
@up
ładnie :D
ja dzisiaj 9 lvli wbiłem, z 119 na 128 i jeszcze wild horsa udało mi się złapać :D
O zdaje sie ze mam jakiegos noobka na falunie, moz cos pogram na double :D
mniej niz miech chyba
10 kwietnia wystartował
Załącznik 364905
dzisiaj już prawie 15 lvli :D
No wiesz jak typy napierdalaja do limitu staminy codziennie to co sie dziwic. na waszej medivce ziomki tez jak mieli bp cckow z dominando to expili 200 w miesiac
Pewnie i tak, miałem na myśli strimerów typu dyuka, sebek, czy szklana. Oni przez pierwszy tydzien zeby wbic te 100+ i utrzymywać się na pierwszej stronie topki trzymali stamine ponizej 20h