Siemanko, dawno tutaj nie zaglądałem.
Dzieje się coś obecnie na secenie OTS? można gdzieś fajnie pograć, coś startuje niebawem?
Pozdrawiam
Wersja do druku
Siemanko, dawno tutaj nie zaglądałem.
Dzieje się coś obecnie na secenie OTS? można gdzieś fajnie pograć, coś startuje niebawem?
Pozdrawiam
tibijka net polecam
a tak naprawde to nie
Witam, zapraszam na www.prlots.pl jak wbijesz teraz to napisz do PRL dam ci Itemki z Smsa za free :)
nic się nie dzieje i nic niestety nie startuje, also za kilka dni startuje nowy serwer na real tibii open pvp, także enjoy
Scena otsow zdechla
seja ratuj nic nie ma
Sa slabe datapaki z bugami a nikomu sie niechce fixowac takto byl postawil jakiegos ots danjelerie 8.6 czy tam wersje 11 retro hardcore pvp :)
tibijka jest okej sie gra ponad 500 graczy stalych administracja stale usuwa wszystkie bugi, antybot client itd. polecam
Chodzi o ten ots gdzie Rafonix sobie banuje ludzi jak leci (bo go biją) XD dodatkowo dostaje hajs i eq za friko od gmów ? Szczerze to polecam RL, która ma się coraz lepiej. Pozdro
On może nawet pobanować cały serwer za to że kinga nie spytała się o pozwolenia na herbatę. Tylko jaki sens grać na takim serwie gdzie patologiczny odpad ma pełnie władzy ?
A korupcja na mediviaots wam jakos nie przeszkadza xD. Jedyna powazna firma na rynku tibijskim to cipsoft i nawet z tym nie dilujcie
moge sobie zrobic herbate?
Tak ale tylko mate (heheheh)
tibijka to ten ots co mial minera czy innego keyloggera w kliencie?
tibijka.net polecam jak nakopiesz klientem bitkojnów to zmotywuje to właściciela do odpalenia nowej odsłony otsa zaraz po upadku aktualnej
Tibijka nie miala zadnej koparki. Gosc se zrobil baita, a ludzie to lykneli jak mlode pelikany
miała.
ma.
i miec bedzie dzieciaczku 2-3 latka max
Nawet nie wiecie na czym to polega, tylko uslyszeliscie i skrzeczycie xD
juz Ci lepiej jak sobie poplakales ?
Tak
Bo ten dzbaniusz by kolegom najebal golden setow i opychal za zlotowki
za bronienie jakiegokolwiek serwera od tych śmieci powinien być ban lol
kolego szanujmy się
seya kiedy torgot bo ostatnio to wbić nie zdążyłem
Czemu kurwa nikt nie postawi yurots 3 albo 4x rejt nie więcej najlepiej 3 z rokiem kurwa z czasem dorobić się expowiska i git
Nic się nie dzieje, tak więc z braku konkurencji możesz śmiało stawiać kolejną edycję TorgOT
Ja wciaz czekam na full custom 1x albo yourOts 1x.
kurwa lacho jesli to nie ironia to szanuje za jurka 1x tez bym nakurwial aczkolwiek ots byl by ciezszy imo niz wasi ojcowie po schabowym.
i szlo by tam dorobic jakies spawny aczkolwiek nie dorabiac miast gdyz 1 miasto starczy no i rukgard kurwa bo main od razu jest dla slabych psychicznie jednostek ktorych bym na taka igle otsa nie wpuszczal
hotarti ale ja mowie o strikte jurku a te torgoty to byly chyba jakies custom mapki nie mowie ze zle ale nostalgia na jurku to kurwa nostalgia
e to jak padaly to slabo jak to tak
wlasnie jurka pobralem i bede single player gejma nakurwial elo xd
przerobcie jurka powiedzcie jaki klient i moze sie cos odpali ;p
iksde http://prntscr.com/j1w0wd
powiem wam ze te raty i inne potworki napierdalaja jak skurczybyk na tym otsie
@edit ubierz sobie kuper szilda pewny ze raty nie beda cie bily > idz na raty > badz napierdalany przez raty
dajcie jakiegos igła otsa na lata bo nakupiłem browarow i mam zamiar od komputera do niedzieli nie odchodzic
Coś trzeba pomyśleć :)