Gdzie kupie dobrej jakosci t shirty? Bez nadruków i z dobrm krojem
Wersja do druku
Gdzie kupie dobrej jakosci t shirty? Bez nadruków i z dobrm krojem
hm
W każdej sieciówce, ja kupiłem sobie w H&M czarny t-shirt z domieszką jedwabiu, dałem 80 zł, ale warto.
Bardzo miła w dotyku i lepiej wygląda, niż jakieś shity za 30 zł.
no a slyszal ktos o Essentials na zalando?
Na pewno nie kupuj szrotu z hm co po 20-30cbl maja bo na szmaty się nie nadaje
aeropostale
polecam zwykłe t shirty marek takich jak polo ralph lauren, emporio armani lub tommy hilfiger. Dobra jakoś za niewielką cenę
ja tam lubie ubrania abercrombie&fitch
fruity of the loom i o jakości 180 czegoś
Do tchibo idz
Levis ma bardzo fajne koszuleczki. Szczerze polecam
TXM. Akurat mam na sobie.
Te kurwa bershki i pull and bery i chuj. Po 5 praniach sie kurczy ale kurwa kosztuje 20 zlotych wiec kupujesz nowe i chuj
W top sikrecie kupiłem dobre ticzerty za niską cenę, białe ale z nadrukami niestety :( nie pamiętam czy bez nadruków były ale chyba nie, użytkuję już dłuższy czas i nic się z nimi nie dzieje nie rozciągają się ani nic. W szczególności te ticzerty z takim pomarańczowym paskiem przy szyi od wewnątrz, one są takie dopasowane i idealnie mi leżą żadne inne i z innych sklepów się tak fajnie nie dopasowują. Nie wiem dlaczego ale w tamtym sklepie jak by na mnie te bluzki skrojone były w sam raz. Ma ktoś jeszcze namiar na jakieś dobre?
hm, zara, primark(xDDD)
A co powiecie o koszulkach z bawełny premium z H&M za 50zł? czuć różnicę między tym a gównami za 30zł, czy to tylko naciąganie na pieniądze?
chuj wie ale na pewno sie nie oplaca kupowac zadnych calvinow kleinow i innych tego typu gowien xD
basicowe z topmana w chuj lepsza jakość w porównaniu do hm, cena 15-20zł za koszulke na zalando
Ogólnie to ja też planuję zrobić większe zakupy tego typu, ponieważ postanowiłam zmienić nieco swój styl i zamierzam przerzucić się z rygorystycznej elegancji na nieco wygodniejszą sportową elegancję. Jeśli nie mieliście jeszcze okazji dowiedzieć się czegoś o tym stylu, to zachęcam do zagłębienia się w ten artykuł http://www.kobiety.pl/lifestyle/elegancja-czy-wygoda-a-moze-by-to-polaczyc
Moim zdaniem jest to fajna opcja, zwłaszcza gdy pracuje się w jakimś biurze.
Otoz to
Po prostu ktos byl na tyle mondry by to wylansowac na jakis "styl" zeby moc sie ubierac "elegancko na sportowo"
Ale ja tam nie wiem bo ja sie lubuje w podartych spodniach, podartych koszulkach i koszulach (menel here nie obrazac) i tylko tak chodze jezeli zakladam cokolwiek innego niz elegancki dres (95%czasu)
A na randkę co założysz? :kappa @Master ;
Sportowa elegancja to adidasy do garnituru bez krawata i krótką koszulą?
no rzadko która dziewczyna ubiera krawat, a poza tym jak dziewuszka jest 8/10 i wyżej to we wszystkim wygląda dobrze, pozdrawiam