Gdzie kupie nasiona jakiejś w chuj ostrej papryki żeby sobie zasadzić w ogródku na ten sezon? Bo na jakimś allegro czy coś to boje się że zamówię, zasadzę, a potem mi wyrośnie chuj wie co, jakiś storczyk.
Wersja do druku
Gdzie kupie nasiona jakiejś w chuj ostrej papryki żeby sobie zasadzić w ogródku na ten sezon? Bo na jakimś allegro czy coś to boje się że zamówię, zasadzę, a potem mi wyrośnie chuj wie co, jakiś storczyk.
Storczyki pięknie kwitną
https://bedziepieklo.pl/Nasiona-papryk-c32
Bierz Scorpiona a potem cierp.
a taka papryka jak wyrosnie to da kolejne nasiona i bedzie takie perpetuum mobile?
bo sie nie znam na ogrodnictwie
nie lepiej se kupić po prostu jedną ostrą papryczkę w jakimś sklepie dla zjebów i se ODZYSKAĆ nasionka?
Filia nacpany, jak zwykle na temat. Ostra papryka ze sklepu =/= w chuj ostra papryka, tylko syf.
A bo ty się kurwa znasz, ja akurat jestem koneserem ostrego jedzenia. Ale takiego faktycznie ostrego a nie tego piachu co wy jedzie xD dlatego uważam że zwykła ostra że sklepu mu wystarczy
podobno jak się samemu posadzi paprykę ostrą i wsadzi się tam jakieś owady do tej papryki, to ona zacznie wytwarzać w chuj dużo kapsaicyny i będzie mega ostra.
Ja w tamtym roku kupiłem na allego coś ziaren za dyche, posadziłem ale mszyce mi wkurwiły moje krzaki, w tym roku już posadzone pierwsze już wyszły i powoli pną się do góry a papryka to Habanero red savina
http://www.ostrakuchnia.pl/pl/n/Red-Savina-Habanero/14
No tak to wygląda. Co prawda (najprawdopodobniej) legalnie nie można tak robić. To tak jak rolnik nie może se kupić jakiejś super duper pszenicy a potem se siać ją w nieskończoność. Z jednej strony głupie, ale z drugiej jest jakieś laboratorium, wydaje miliardy dolanów na badania, a potem Janusz kupuje ziarenko i se kopiuj wklej robi.
cześć decretis, dobrze że cię widzę
co tam z torgowymi awardsami??
i gdzie się podział post użytkownika pingwinq z poprzedniej strony?
pozdrawiam tibia77
normalnie se robisz koreczki z tego w sensie zamiast pomidor ser oliwka to dajesz papryczka papryczka papryczka i se jesz jak czipsy do filmu czy coś
ok dzięki
mój teściu sadzi takie chuj wie co czasem jak przez pomylke wezme gryza to bez litra mleka się nie obejdzie także polecam jak ktoś lubi gdy pali w ryj az cie wykreca xd