Siema. Co mozna fajnego robic we wroclove?
Aquapark, zoo, rynek i?
Jest jakis kryty paintball? Gokarty? Jakis fajny klub/dyska?
Wersja do druku
Siema. Co mozna fajnego robic we wroclove?
Aquapark, zoo, rynek i?
Jest jakis kryty paintball? Gokarty? Jakis fajny klub/dyska?
Można wpaść na wódkę do @Crus ; albo wpaść pod tramwaj.
Krasnoludków szukaj.
mozna spotkac panią basie.
no i to tyle
Potwierdzam, aczkolwiek to drugie bardziej prawdopodobne
Dawaj Haxigi wpadaj, to Cię zbanuję irl, chyba że potwierdzę istnienie oli :kappa
O przepraszam, jeszcze można w korku stanąć
Albo pogadać po ukraińsku
Poza tym co wymieniłeś to Ostrów Tumski i Wielka Wyspa ogólnie, może Hydropolis.
Gokarty są pod stadionem, ale czy są fajne to nie wiem, jak je widziałem to tak średnio fajne się wydawały.
Jeśli klub, to tylko Pasaż Niepolda, każdy z Breslau powierdzi :kappa
Zapomniałem, można też odwiedzić stadion mistrza Polski - Śląska Wrocław. Dziś niestety grają w Krakowie, więc na mecz tej niesamowitej drużyny się nie załapiesz, ale może to i lepiej XD
mozna wpasc na bjj i dostac wpierdol od torgowiczow zapraszam.
klub: demon, maniana, pasaz
Ostrów tumski, hala stulecia i fontanna, panorama Racławicka, można wjechać na punkt widokowy na sky tower, na wierze kościoła garnizonowego, na archikatedrę, na most pokutnic. Balety to ogolnie pasaż niepolda, lub wypić cos w manana ambasada itp. są gokarty itp znajdź se w necie. Jest w sumie tez ogród botaniczny, ale nie wiem jak o tej porze roku. Zoo jest zajebiste, można tez oglądać karmienie zwierząt, w aquaprku jest fajne saunarium. Chuj wie co jeszcze.
Btw gdzie pracujesz crus?
Edit
Na pasażu bywa grubo, ale demona odradzam, sam klub fajny, ale przychodzą tam same wiesniaki w Trzebnicy i małolaty
W urzędzie pracy
Podbijam te opcje, Ogród Botaniczny o tej porze jeszcze nie jest za bardzo worth it, ale za miesiąc jakoś już bardzo
Na Ślęznej, a co? XD @wampiirr ;
[y]_jX3qsyIlHc[/y]
czy w afrykarium można zobaczyć murzyna afrykańskiego?
Afrykanin mi się akurat nie podobało, nie wiem czym tam się jarac. A co do crusa to myslalem, ze gdzieś w knajpie wódkę leje hehehehe
Jade z ziomkami. Latem z ola bede we wro.
Hydropolis ciekawe, nie bylem. Stadion tez. Klub pasaz.
hydropolis residentsleeper chyba że jesteś dzieciaczkiem 5lat
zapraszam ole do siebie
carlo rosi juz czeka
A oplaca sie tak zwiedzic cos w ciagu jakis 3-4h i spadowa? Jesli tak to co takiego obskoczyc w centrum?
Bo chcialbym z lotniska odrazu na miasto jesli w centrum jest cos naprawde wartego uwagi, zobaczyc cos ciekawego i uciekac do siebie.
I wlasnie nie wiem czy rezerwowac bilet lotniczy z lotniska co jest blisko mnie i ladowac kolo 19, czy z troche dalszego i wyladuje kolo 15 to bede mial troche czasu zeby zwiedzic.
To nie klub tylko miejsce gdzie masz kilka klubow/pubow. Nie polecam, bo nacpani gowniarze biegaja chyba, ze tez cpasz twarde. A jak cpasz al'dente to mozesz isc do najwiekszej cpalni we Wroclawiu czyli Das Lokal. Z normalnych klubow to Cherry, Grey, Schody donikad, Poziom 1, Bezsennosc w sumie na pasazu niepolda. Jak lubisz Erasmusy to Mundo. Jezeli disco polo do Banana Club. Na kulturce tez mozna isc do X-Demona. Cafe Mañana jak lubisz milfy.
W rynku po za knajpy nic nie ma.
Ja skakałem we Wrocławiu ze stadionu. Afrykarium bardzo mi się podobało (lubię zoo ogólnie). Rodzice byli w hydropolis. Mówili że zeby fajnie z tego skorzystać trzeba na spokojnie z zapasem czasu
Dużo prawdy napisałeś, ale nie mów m, ze x demon to kulturka, to ze nie wpuszczają w dresach to nic nie znaczy. W miarę kultura jest w Grey i cherry, ale dla mnie za duży banan, tipsy i karki. Niedługo będzie się otwierał klub bodajże black w miejscu starej daytony, to będzie cos podobnego do tych dwóch, ale jeszcze nie wiem kiedy.
No Grey i Cherry to chyba najbardziej kulturalne kluby we Wroclawiu moim zdaniem, ale w Grey'u tam wszystko smierdzi i podchodzi pod sponsoring i hajs niestety. w X-Demonie dawno nie bylem wiec moglo sie pozmieniac, ale na poczatku jak sie otwieralo to bardzo dbali o to, zeby wszystko w porzadku.
w demonie jest dużo nastoletnich prostytutek
No to cherry bo ładnie brzmi
kurwa do klubów latają, piwo po 9 zlotych piją, w żabce za 9 to nieraz czteropaki kurwa Załącznik 364103
Fontanna multimedialna dziala w marcu?
Zgugluj sobie, niby są jakieś zimowe eventy muzyczne
Google mowianze fontanna napierdala 24/7 bylem tam i ciemno... Dzieki google
@Crus ; masz tom wódkem zmrożoną?
Olłejs @Meo ; :kappa
>>>szybkie zakupy na stawowej i na niepolda >>