Moze jest ktos chętny aby zacząć gdzies grac od 0?
Wersja do druku
Moze jest ktos chętny aby zacząć gdzies grac od 0?
jaki świat?
@Sti`
Dla mnie w sumie obojętnie a jaki ci odpowiada?
Ja wlasnie zaczynam grac od zera na pelorii. W sumie calkiem spoko sie wydaje ten serwer. Sporo polakow, nie jest tak przeludniona jak np antica. Jakby ktos chcial sie przylaczyc to zapraszam :D
ja na Pelori 97 rp 50 ek 50 ed 33 ms.
Mnie dzisiaj naszła ochota na powrót do gry, także jutro może coś ogarnę
@edit
też wbiłem na pelorię, zrobiłem paladynka i od jutra ruszę coś z grą ;)
Też mam jakieś konto na pelorii właśnie i chyba zacznę coś tam grać
ja rowniez z kumplami siedzimy na pelorri, mamy jakies 40-50lvle na razie ale mozna zebrac ekipe i cos poexpic :)
Peloria słaby świat do gry - gildia rządzi jedna i większego lvla nie wbijecie bez płacenia :P
Na Dune wbijać ; p xD
Powie mi ktoś czy warto robić w ogóle taski w tych czasach na low lvlach, oraz jakie must have dostępy w przedziale 50-150 dla palka poza yalahar? =D
grajcie na aurera global tam nie kasuja postaci dobry ots mam tam nick lafazutin mikar
Polecam dune, mogę podrzucić jakieś EQ na start
Ja zaczalem na Morta ( retro PVP mode, najlepszy jak dla mnie server an ta chwile ), skilluje na slimach swojego rycka :D, oldschool pełną gębą.
Morta ma tylko wiecej troche ludzi bo trwa akurat wojna. O Dunie to szkoda gadać xD granica 50 online wieczorami jest trudna do pokonania. 30 kapciem gubilem tam pietnastki pod thais depo. Znalezienie kogokolwiek do ubicia 8-40 lvl graniczylo z cudem
Jak ktoś gra na pelori to add Kolo Fifolo, aktualnie ~40ms
Może i tak ale na morcie od 3 lat każdy oporowo latał na bocie dopiero od niedawna wszedł tam BattlEye a na Dunie od 1 dnia startu był więc wiesz ; ) Jak ci to nie przeszkadza ze większość cc i lv wybocona to spoko. Zresztą CipSoft na własne zyczenie uśmierca niektóre servy bo za szybko dodają bądz za duzo tych samych. Zresztą teraz w modzie no-pvp XD
generalnie teraz to na każdym serwie mało ludzi gra.
Obecnie gra po 13-16k ludzi wieczorami i to jest 100% realnych graczy. Zanim wyjebali boty to ciężko było przebić 10k online
no ok na Antice ale obczajcie inne światy i nie mowie o USA tylko Europejskich, na niektórych jest tylko po 100-200 osób max. To gdzie zaczynamy w końcu gdzieś grac?
Ostatnio mam za dużo wolnego czasu i chętnie pograłbym :p nawet od początku..
To który świat Panowie?
Gram z dwoma kumplami na Vicie, zaczęliśmy niedawno. Ja 85 ed, 87 ms i 75 rp also poszukujemy eka do stałej gry
Ja wystartowałem na Vunirze ze względu na sporą liczbę osób online. Zapraszam do gry :)
jakby ktos chcial na antice cos pograc to piszcie priv, mam 40 eda i mozna na low lvlach sie pobawic, jakby byla ekipa to mozna juz sensownie poexpic
ja jakby co zaczalem niedawno na securce, mam 35 eka, ostatni raz na rl gralem daaaaaaaaawno temu chyba w 7.92 takze mozna poodkrywac
jaki nick na tej securze? znalazłbym sobie ziomka do gry, ale nie wiem czy npvp nie bedzie za nudne :P
zapraszam na ANTICE
nick Gary Here
tez polecam 125 ed adelajda chrabonoszcz
Ktos ma jakis pomysl jak to chujostwo (czytac tibie najnowsza) odpowiednio ustawic? bo mi cos kurwa muli, malo fpsow, gdzie mam pcta ze gta V chodzi normalnie, a z tibia problemy....
10 kwietnia startuje nowy serwer więc jak by ktoś był chętny na wspólny start to pisać pw
Ja ek i mam już ed pewnego.
a ja polecam candie :)
powinni połączyć wszystkie serwy w 10 dużych serwerów i byłby spokój a tak to pustki na serwerach i grać sie nie da
Mnie też naszło na gre pytanie teraz gdzie?
ktos pamieta po ile byly tc przez pierwszy tydzien na nowych swiatach ostatnio?
a btw to zaczalem z kumplem grac jakis czas temu od 0 on ek ja ed i fajna zabawa
Ja polecam dla nowych graczy, server Secura, dużo ludzi więc i z itemkami oraz ludzmi do TH nie ma problemów, trochę brakuje druidów ale to norma na serverach :) Sam zacząłem sobie z nudów pogrywać(50EK) więc jak ktoś byłby chętny do wspolnej gry to polecam się na PW:)
19 kwietnia bedzie Monza, wiec na Candi tez sie zrobi bardzo ciekawie
jak można grać na npvp kappa
A co to za roznica czy npvp czy nowe pvp? Gralem sporo czasu na Antice i nawet bylem w guildi ktora miala wojne. Nikt nie odpala pk na main charze, bo konczy sie to deską w ciagu minuty, chyba ze latasz z tym pk na rosha. Cale pvp ogranicza sie do wojen 50 msow sd charow, albo do snejkowania nimi jakiegos maina