siema,
jakich kart uzywacie i jakie z doswiadczenia mozecie polecic?
zalezy na tym aby była jak najtansza a limit tak od 4 do 10k pln no i wiadomo zeby kazdy koszt jak njamniejszy
Wersja do druku
siema,
jakich kart uzywacie i jakie z doswiadczenia mozecie polecic?
zalezy na tym aby była jak najtansza a limit tak od 4 do 10k pln no i wiadomo zeby kazdy koszt jak njamniejszy
ja używam karty mamy, polecam, bez limitu i spłacać nie trzeba
Mam kredytowke z bzwbk, limit ok 15tys, zero oplat, zero wymagan i tego typu rzeczy, jakas promocja wtedy byla. Mialem juz ze trzy kredytowki ale poprzednie byly w promocjach na jakis okres.
Siema. Ja osobiście odradzam kart kredytowych. Do mnie babka kiedyś zadzwoniła z banku i namowila na taką kartę 5k limit wszystko ładnie pięknie. Skończyło się tak że przechulalem te 5k wziąłem 5k pożyczki żeby spłacić kartę bo wyszły mniejsze odsetki niż jakbym splacal kartę w ratach potem znowu zajebalem kartę do limitu i tak wpadłem w spirale... Skończyło się konsolidacja w innym banku oczywiście suma sumarum 54k do oddania w kredycie na 6 lat. Na dzień dzisiejszy zostało jeszcze niecałe 3 lata splacania swojej głupoty. Kolego nie b
Wchodź w karty kredytowe bo głowę traci się przy tym szybciej niż myślisz. Pozdro
Siema. Ja osobiscie odradzam uzywania nozy. Kiedys zadzwonila do mnie babka z hurtowni nozy i namowila mnie na zakup jakiegos zestawu kuchennego. Okazalo sie ze sa mega ostre i przecialem sobie palca. Po powrocie ze szpitala uzylem ich jeszcze pare razy i w koncu ucialem sobie reke. Przy takich rzeczach glowe traci szybciej niz myslisz. Uwazaj!
@BenyHawk na co rozbiłeś te 5 tysięcy?
A bo to jakiś problem rozjebać 5 tysięcy?
Zmierzałem do tego co jest powodem takiego smrodu. W sensie na co się połasił, że przez to będzie musiał obcinać pensje przez wiele lat.
aż mi się przypomniał bum jak wchodziły karty kredytowe i janusze wypłacali po 5k pln z bankomatu a potem zdziwienie ale pani jak to prowizja i odsetki przecie to na karcie było xD
Najle9sze są robaki, które biorą chwilówki na hehe telewizor albo impreze i potem 2k spłacają przez 10 lat. Najlepszym przykladem jest bocian pożyczki, oni mają rrso ok. 900% nie zartuje. Ale te wioskowe glupki nie potrafia czytać to skąd mogą wiedzieć. Firma z której usług nikt zdrowo myślący nie powininen korzystać bije rekordy popularności
ale szanuje bankowcow za jebanie ameb umyslowych na hajs
zadluza ci sie taki robak i musi tyrac w fabryce smrodu do konca swoich dni bo jest debilem ktory nie potrafi myslec
6 lat temu spróbowałem pewnego znanego narkotyku. Oczywiście uzaleznilem się od niego. Nie będę opowiadał szczegółów etc ale stało się tak że byłem narkomanem. Do tego doszły gry na automatach tzw maszyny. Na prochy i głównie maszyny rozchulalem wszystkie pensje plus te kredyty o których napisałem. Wyszedłem z nałogu kredyt został... Ale znam przypadki że ludzie bez takich nałogów wpadli w bagno zaczynając od karty kredytowej dlatego odradzam.
nie widzę sensu za bardzo, skoro nie mamy pieniędzy to nie kupujemy, a jak musimy to typowy kredyt będzie i tak tańszy więc po co płacić kartą?
Ludzie kurwa w polszy na porzadku dziennym takie pary gdxie laska nie pracuje bo wychowuje brajanka a gosc robak tyra w magazynie bioora kredyty 100k na wesele i splacaja 20lat xD To na porzadki dxiennym, bo hehe trzeba rodzinie pokazac ze mamy rozmach. Rotschildowie siedza i zacieraja raczki
i jak, spłaciłeś?
@BenyHawk ;
Mógłbym to splacic na raz jakiś czas temu ale mam spore wydatki i spłacam na spokojnie . Zostało jeszcze około 5k
prosze o oznaczenie jak juz splacisz bo moge miec dla ciebie swietna oferte kredytowa
oczko dla ciebie ;)
czy tym narkotykiem byl mefedron?