Witan
Co wy na to koledzy żeby se pograć w jakąś gierke współnie? dawajcie jakiś tytuł i lecimy jak najszybciej z grajkowaniem - będzie cudownie, zaufajcie mi. tylko max tydzień na wybór tytułu gierki i lecim z tym bo inaczej to się nie uda
Wersja do druku
Witan
Co wy na to koledzy żeby se pograć w jakąś gierke współnie? dawajcie jakiś tytuł i lecimy jak najszybciej z grajkowaniem - będzie cudownie, zaufajcie mi. tylko max tydzień na wybór tytułu gierki i lecim z tym bo inaczej to się nie uda
meinkraft
z mejnkampfem to problem że drogi to raczej za mało chętnych by się znalazło. więc raczej celujmy w darmowe cz0?
Jestem za ale nie mam pojęcia jaka grę wybrać
Może sunwell @Aien ;
Pograłbym, ale nie mam czasu ;/
W tibie??
w haksbala
Hexera dat net polecam
wow global
Bakamony
Może w lola
taern
margonem
altarono
x
d
xd
metin 2
W Black deserta se pogracie
Open pvp i wszechobecny grind spodoba się każdemu tibijczykowi
mention jak cos znajdziecie pogierczylbym w cos nowego/wrocil do starych klasykow
Achtung die kurve
w margonem iks de
a minecrafta mozna na kradzionym pograc pozdro
pamietam jak gralismy na torgowym serwie kameleoneria czy cos takiego i potem @Vadim ; był gamemasterem wtedy
kopiowalem sobie diamenty przez pistony z kumplem i vadim do nas wpadl na działke, otworzyl skrzynke kumpla i wyjebal mu perma XD a ja przezylem ;)
swoje diaxy mialem ukryte hehe
piekne czasy
bez beki bym se zagral z torgowymi smieszkami w margonema na jakims nowym serverku od zera pobil hirosuw w 8 albo na e2 postal
teoretycznie taern tez jest spoko opcja
jakis rpg nie skomplikowany bardzo nastawiony na teamplay to byloby cudowne
no dobra ciebie nei jestem pewien ale @xerax ; byl napewno
i jeszcze ktos
http://torg.pl/showthread.php?412102...light=kameleon
panno swienta dajcie melindrie
elo przegladam sobie to forum czasem od dawna i patrze taki temat to wrzuce xd
nin online 2d gra RP/PVP grasz sobie w swiecie naruto(ale nie naruto xd), do wyboru masz 8 klas/masterek - water, wind, earth, lightning, fire, taijutsu, weapon master, medic(i sub-klasy dla niektorych z nich)
sa 2 wioski - Leaf i Sand i wioska dla tych co odeszli/zostali wyrzuceni przez ktoregos kage.
pvp jest imo mega fajne tylko ze wiekszosc graczy musi zalatwic sobie cos typu pingzapper/noping zeby pograc na dobrym pingu xd
max lvl50 ktory wbija sie dosyc dlugo, grindujac i robiac daily misje.
grindowanie 1-15 jest ciekawe jak obserwowanie rosnacej trawy ale da sie troche to obejsc jesli sie ma kolegow
miedzy wioskami praktycznie bez przerwy jest wojna, robisz sobie 10lvlem misje a dopierdala cie ktos z przeciwnej wioski tak o bez powodu jesli tak akurat chce mu sie
gracze "pelnia funkcje" chuninow, kage itp co daje takie fajne niby-rp dla zjebow
brakuje hardcore tibia players co by sie chcieli napierdalac, w pare ogarnietych osob mozna rozpierdol robic
jest dosyc "zakorzenione" community, wielu starszych graczy tworzacych troche jakby te wioski xd
gra rozwija sie w roznym tempie, albo sie nic nie dzieje przez w chuj czasu albo dzieje sie za duzo i cos sie pierdoli xd
ale ostatnimi czasy tworcy cos tam sie zajmuja gra i wprowadzaja rozne patche/zmiany/cokolwieksiedzieje i w sumie to fajnie jest
moze kogos zachecilem do obczajenia gierki, ponizej jakies skriny i link do gry
Załącznik 363697
Załącznik 363698
Załącznik 363699 przykladowe reakcje na deda
https://www.youtube.com/watch?v=yOMte7fwr3o pvp wioski na wioske xd
link do gierki - https://www.ninonline.org/forum/
jesli kogos zachecilem to moge pomoc w miare jak bede mogl xd elo
nawet fajne toto pograł bym tez w cos z torgami najchętniej w margonem ale to gówno up też by się nadało
jak juz sie zdecydujecie to mention robi sie kanal na torgu osobny i sobie siedzimy i gramy mi to szczerze obojetne w co wazny teamplay + jak pvp jest to duzy plus nawet jakas indie giereczka aka dungeon crawler moze byc jakbysmy se we 4+ przemierzali dungi
@edit
chyba sobie zaloze jakies konto znow na margonem i postac tylko jaki server i klasa?
bo w sumie to pare godzin poswiecic i juz sie mozna bawic jakims 40 levurem na wladcy rzek we 3 w grp
Tera online / POE / nie wiem
jak tą tere kiedyś graliśmy i była tak chujowa
pokexgames kultowe
tutej here nikt nie ma chyba czasu na granie w mmo
proponowalbym cos ala minecraft ze wbijasz se na 30 min cos dorabiasz i nie ma spiny ze koledzy cie odskocza
cos co stoi se, kazdy wbija kiedy chce, a nie ze jakies instancje i umawianie sie na konkretna godzine
moge cos pokminic z minikraftem ale nwm kd jakos w srode moze
bylo tez cos jak terraria ale to 2d i w sumie potem nuda
Trzeba było postawić 1.6 CS'a jak za dawnych czasów ;d
terarria jest w chuj lepsza od minecrafta, duzo wiecej contentu do robienia
hand simulator
euro truck simulator
yyy GTA SAMP???
MU ONLINE??????
Wormsy te najnowsze tylko chuj wie jak zrobic zeby po piracku multiplayer zrobic
https://youtu.be/9KIcm0tnoZ8
Albo postaw ktus war otsa na dwa teamy passy 1/1, podzielimy sie po siedmiu i oro
gameranger? nie wiem w sumie jakie wormsy
ja bym zlozyl team i w lola pogral
https://www.youtube.com/watch?v=l-R4Mluk8Mk
nom jazda w chuj pan bonkol mnie przekonal do tej gierki nie
mowilem zagrac w human fall flat smietniku to nie chciales aha no tak bo gierka kosztuje 9 zlotych
w ogole czemu kazdy tu poleca jakies chujowizny typu mu czy inne kurwa margonem przeciez w takie obsrane guwnem gierki graja tylko polacy i makaki xD w jakiegos pubga czy overwatcha torgowo bysmy pograli
albo jak mi ktos postawi war otsa 7.1 (brabrexie) 1/1 to mu obciagne, ale pewnie to sie nie wydarzy wiec chyba trzeba kurwa sie samemu w to zaangazowac
a tak po za tym to stworzmy jakas potege w EVE Online pozdrawiam