Hej, mam prośbę, mógłby ktoś edytować ten obrazek tak aby zamiast roku 17 r. był 18 r.? Grafik ze mnie żaden i nie poradziłem sobie z tym tak aby efekt był satysfakcjonujący.
Załącznik 363611
Wersja do druku
Hej, mam prośbę, mógłby ktoś edytować ten obrazek tak aby zamiast roku 17 r. był 18 r.? Grafik ze mnie żaden i nie poradziłem sobie z tym tak aby efekt był satysfakcjonujący.
Załącznik 363611
ty no ale przecież już mamy luty
jak sie robi takie rzeczy i ile to zajmuje grafikowi co jest pro?
Po wymysleniu tego jak to ma wygladac 10 minut
no kurwa a jak ma wyglądać ósemka zamiast siódemki.
Mnie wszystko moth robi na zlecenie
ale chujowo robi i duze pieniadze kasuje wiec nie za bardzo polecam, ale jak nie masz wyjscia to pewnie za jakas dwujke ci to ogarnie
tylko nie wiem na chuj ci promocja ze stycznia na luty lol
O to chodziło mniej więcej, nada się, dzięki!
gościu ale co burzysz, robię w takiej jakości w jakiej mam płacone, to dla starego alkoholika który nie ma grosza przy duszy jakie mam robić
jako ekspert który wykonał prace wyżej, pozwolę sobie opisać jak przebiegało jej stworzenie
otóż ściągnąłem obrazek, następnie przy użyciu popularnego programu graficznego MS Paint pobrałem próbkę czerwonego koloru jaki znajduje się w otoczeniu siódemki, zamazałem siódemkę tym czerwonym, wybrałem opcję "pisania"(na początku próbowałem ósemkę zrobić pędzlem, ale wychodziła kurwa tak koślawa że zrezygnowałem z tego), napisałem 8, odpowiednio je umiejscowiłem i Voilà
w sumie dłużej tego posta pisze niż mi zeszło
Szanuj profesje grafika komputerowego, najlepiej by było jakby była potrzebna do tego płatna licencja. Oczywiście nie dla wszystkich, jak ktoś jest zasłużony albo ma dyplom (tak jak ja) to nie musiałby mieć takiej licencji.
Za mniej niż 10k nie ruszę nawet palcem
Font nie czcionka :kappa