Zapraszam na chrona.pl
Jest to serwer który stoi już od 3 miesięcy i dalej hasa
Ale nie jest najgorzej,
Jeśli ktoś ma mało czasu na hardcorowe ots, typy tibianic itp
To zapraszam na mniej wymagający serwer jakim jest chrona.pl
Pozdrawiam!
Wersja do druku
Zapraszam na chrona.pl
Jest to serwer który stoi już od 3 miesięcy i dalej hasa
Ale nie jest najgorzej,
Jeśli ktoś ma mało czasu na hardcorowe ots, typy tibianic itp
To zapraszam na mniej wymagający serwer jakim jest chrona.pl
Pozdrawiam!
ta super szkoda ze 95% graczy z online listy nie jest tak naprawde zalogowanych...
profesur znajdz w koncu jakiegos otsa
No elo 21:04 You advanced from Level 3 to Level 4.
gówniany server i gm smietnik
nie polecam serverka z graczami widmo
ja tam popykam. Jebać to ile ludzi. ale fajnie się gra
nom fajnie sie pyka polecam softy juz kupiles i pacca?
btw jeszcze miesiac temu ktos pisal w temacie tego servera co tez byl na torgu ze se tu pykal i go gm swoim prywatnym charem pare razy zabil xD
No to trochę chujowa opcja. Ale pogram i zobaczę. 10 lvl wbilem. Mam amiar kupić pacc i softy i pograć. Rozmawiałem przed chwilką z jakimś graczem i potwierdził, że na 80os online jest około 45 realnych
Witam,
Pograłem dwa dni i wbiłem 40 lvl. Ogólnie gra się fajnie softy + pacc i jakos leci. Problem jest rzeczywiście w tych przekłamanych graczach. Ktoś mi mówił, że na 80os realnie jest 40 w co wątpie. Nastepna kwestia, że to jest 100% rl, bez djin questa nic się nie sprzeda, ludzi mało i na trade nic nikt nie kupje więc z kasą cięzko. Brakuje mi tu jednak jakiś dodatków z powodu braku ludzi. Np Taski by się przydały co by utrzymało trochę gre w trybie "z zadania na zadanie" i można byloby chwilkę pograć. Reasumując serwer ogolnie spoko, stabilny, z softami mana rośnie około 30/2s, runki chyba robi się x2 albo x3 w poróbnaniu do RL. Tyle
otsik nie warty czasu. Tyle
gosc pewnie ma darmowego vps zfejkowal sobie online stoi juz tak 3 miesiace gral tez swoim charem (ludzie potwierdzali ze gm ich zabijal xD) xinn ma juz wyjebane w otserverliste i nie banuje za spoofa jak kiedys ani za korupcje i rozne takie bo mimo chyba 4 tematow zalozonych przez jakis randomow na otlandzie dalej chrona nie ma bana
I tak sobie liczy na jebanych frajerow co wejda kupia pacca softy aola kase w shopie pograja dzien i wykurwia soczystego x-loga pls robcie chargebacki w takich sytuacjach
@Adposatnr ;
chargeback chodzi Ci o cofnięcie kasy z paypala?
@Ran tu ;
no tak zostales po czesci oszukany przez tego gma wiec wg mnie powinienes sobie cofnac wplate
@Adposatnr ;
Właśnie to zrobiłem, tylko nigdy się to nie bawiłem i nie wiem czy dobrze poszło :P
na tej chrone nawet forum nie ma tak ze ten tego xD tak bym tam poradnik jakis zmontowal jak zrobic chargebacka gm pewnie teraz raz na 2 miesiace wchodzi to by sie nie zorientowal tak szybko ze jednak przychodow nie generuje ots