e czego torg umarl, pamiętam jak tu wchodziłem jeszcze rok temu to była masa (w porównaniu do dziś) aktywnych uzytkownikow i wgl było tak fajnie xD
Wersja do druku
e czego torg umarl, pamiętam jak tu wchodziłem jeszcze rok temu to była masa (w porównaniu do dziś) aktywnych uzytkownikow i wgl było tak fajnie xD
było dużo użytkowników i było fajnie, a potem się zarejestrowałeś i było ich coraz mniej hmm...ja tu widzę jakieś powiązanie
torg znowu zabłyszczy, będzie pękał w szwach - zobaczycie wy, wszystkie niedowiarki....
taidio a bana chcesz
Zbanujesz go i 10% użytkowników zniknie tego chcesz?????
Ludzie umierają, naturalna kolej rzeczy
obejrzyj sobie drabine jakubową a dowiesz się co się stało z użytkownikami
Najlepsze w sumie jest to, ze cala zadyme i drame wywolal wtedy Szulak, ktory rozkurwil wszystko, poklocil wszystkich, zwalil w sumie wine na mandreja po czym usunal se konto i wyszedl jak gdyby nigdy nic. Zimny skurwiel. xD
a kiedy szulak wraca? :zaba
jak to bylo z tym smieciuchem?
Coś więcej o imbie Szulaka?
To niezły szulak, nie znam ale szanuje
No ktos tu sie chyba nie dowie xD
No to usiadzcie w okol mnie moje dzieci i sluchajcie teraz.
A z Szulakiem bylo tak ogolnie, ze wszyscy drame pamietaja w sposob taki, ze Mandrej wpadl do gorszego hp i zaczal warnowac i banowac ludzi za darmo. No i w sumie tak bylo, ale zaczal to Szulak, ktorego ktos nazwal "kurwiem" czy tam jakims innym smieciem i wlepil warnuwe jedna, pozniej jeszcze chyba ze dwie i zaczal krecic guwnoburze, ze go obrazajo tam i w ogole, ze czeba interweniowac bo jak to tak moderatora obrazaja (w sumie racja, ale chuj tam za takie pucowanie sie i zachowanie mu sie nalezalo bo w gorszym cisnal po lepszym hp, a w lepszym hp cisnal po tych z gorszego XD). No i kogos tam powarnowal i oburzenie, ze jakim chujem jakis smiec moderant tematyczny rzadzi sie po za swoim dzialem (to bylo w czasach zanim jeszcze Meo czy inny Rafonix panoszyli sie po za swoimi dzialami, wrecz nie bylo im wolno po za tym tamci users byli pod protekcja aliena to juz wgl). Wybuchla drama itd. do ktorej dopiero wtedy dolaczyl sie mandrej ze swoim slynnym wyszukiwaniem postow z przed dwoch lat i warnowaniem ich, ale to jakby byl juz skutek zachowania szulaka chociaz malo kto to zrealizowal w sumie. No i po tym chwile jak juz wszystko sie rozpierdalalo na mniejsza i wieksza polowke Szulak stwierdzil "to ja lece" usunal se konto i odszedl w niepamiec. xD
W chuj banow wtedy polecialo z tego co pamietam w ogolnym rozrachunku
szulak kurwiu
Tak w dużym skrócie to z biegiem czasu coraz więcej ogarniętych moderatorów przestała moderować z braku czasu, a jako ze Arch dawno temu się już wypiął na forumek to nowych nie było. Zaczął się robić bajzel, userzy coraz bardziej naginali regulamin czując się bezkarnie, poziom dyskusji spadł do poziomu małp w zoo i sporo fajniejszych userów opuściło forumek. Zreszta widać to w każdym temacie. Pare lat temu 99% postów, które pojawiają się teraz na torgu dostałyby warna. Nie da się tu już spytać o nic, ani poprowadzić żadnej merytorycznej dyskusji, bo i tak dostaniesz odpowiedzi w stylu "chuj Ci w dupę, tak mawiał papież Polak".
ej poważnie coś się zmieniło? Bo teraz widzę, że w owionie trollują xd
jedyne co jest w stanie zatrzymac ten forumowy armagedon to cofnac sie w czasie do '96 i dac mi moderatora, tylko ja moge powstrzymac mandarka
eh, gdyby jednak alien cofnal z uprawnieniami.....
Forum tera lepsze niz kiedylolwiek tylko troche aktywnych userow za malo.
Jest 133 użytkowników online. 59 użytkowników oraz 74 gości
kim sa kurwa ci ludzie
Kiedyś to były czasy... nie to co teraz ...
Jakies typy sie podszywaja pod dziewczyny i podrywaja innych typow , ten forumek zszedl na psy, bardzo chcialbyn stad wypierdalac ale pierwsze co robie jak wlacze przegladarke to wpisuje torg i tego nie kontroluje.
Za co mega filip dostał bana?
za bydlaka
no za zdj bydlaka przeciez moth napisal
za niewinnosc