Temat sie wydaje prosty mnie wkurwiają 2 rzeczy
1)tempi ludzie
2) ci co sie wloką idąc ulicą jakby kurwa podziwiali obraz Mona Lisy
Wersja do druku
Temat sie wydaje prosty mnie wkurwiają 2 rzeczy
1)tempi ludzie
2) ci co sie wloką idąc ulicą jakby kurwa podziwiali obraz Mona Lisy
ludzie którzy zostawiają wózek na środku alejki w duzych sklepach
1) jak cos mowie i ktos nie slucha
2) jak ktos cos mowi, a potem sie wypiera ze nie
3) jak ktos jest osrany i sie cyka wszystkiego
4) jak ktos wie lepiej co mowie i mysle
5) jak sa przeszkody w telewizji naziemnej
6) jak ktos meczy dupe i jest natretem
7) jak inni na drodze jada jak pizdy
8) jak ktos nede mną stoi i patrzy co robie, jak pracuje
Jak ludzie wychodzą z tramwaju i biegną bo się spieszą, ale na ruchomych schodach stoją XD (to baby zazwyczaj bo są głupie w Chuj).
Jak do pustego tramwaju chce wejść 10 osób, a pierwsza wchodzi i zatrzymuje się dosłownie na wejściu
powtarzajace sie tematy
pozdro
Jak jakas kurwa jedzie caly czas lewym pasem na dwupasmowej drodze nawet jak prawy pas ma wolny i w dodatku jedzie tym pasem 45 na godzine, a kiedy zaczynam wyprzedzac prawym to zajezdza mi droge i wymusza bo sie kurwisko orientuje, ze przeciez powinien (powinna) jechac caly czas tym prawym pasem, a najczesciej sa to chuje z rejestracja SZY tzn. z ZYWCA nie polecam pozdro.
A tak po za tym to nic jestem mlody, piekny, bogaty, z wlasna posiadloscia wiec nie ma mnie co wkurwic
O, znam to, mnie natomiast wkurwia prawie każdy z rejestracją DTR, DSR, DWR, DOA, DOL
I to, że jak spadnie deszcz, niezależnie czy pokropi sobie czy będzie urwanie chmury, w tym spierdolonym mieście, to z wielkich korków jakie są codziennie, robi się apokalipsa i wszystko stoi w miejscu.
Z twoich rejonów to może jeszcze DGR? ogólnie mieszkam w takim miejscu gdzie takie zachowania preferowane są przez różnorodne rejestracje:
DGR, PGS, PLE, FWS
DGR w sumie się nie spotkałem jeszcze w Breslau, pewnie dlatego, że za daleko im już, ale DLU jeszcze mi się przypomniało XD
Wiejska mentalność i bieda umysłowa
@edit: w sumie moj nick tez mnie wkurwia
Tygrysek
jak jest waski chodnik i idzie jakis smiec z rekami szeroko no i jeszcze jak ide sobie i idzie ktos na przeciwko, ja odbijam w prawo, a ten w moja strone
jak nie ma popielniczek pod jakims sklepem i musze wyrzucic peta pod buta
kurwa na ryju sobie te pety gas
wkurwiaja mnie ludzie ktorzy wyrzucaja pety doslownoe wszedzie
Zacytuje klasyka. "Swiat jest piekny tylko ludzie to kurwy"
użytkownik peres i jak gofer tiltuje
Jak ktoś nazywa się polakiem a korzysta z nazistowskiego forum torg.pl
Moja dziewczyna
Jak ktoś do mnie coś próbuje mówić na lewe ucho
mnie wkurwia jak ktos jedzie autem przez miasto w sposob przypominajacy "spacerek"
wszystko mnie wkurwia, ale tak najbardziej to chyba narodowcy
wkurwia mnie bo dostalem pierwszy awans w zyciu u nas tak to wyglada
zwykly robol - chlop ktory pomaga robolom i melduje szefowi zmiany co i jak - wyjazd na inny dzial bo nasz najhujowszy - biuro lub po szkoleniach szef zmiany
no i ,ze mam zamiar siedziec w rajhu jeszcze max 3 lata to zapierdalalem no i dostalem sie po 8 miesiacach ( wszyscy wkurw bo po 1 roku mozesz nim zostac ) i kurwa dalej musze najbardziej zapierdalac jeszcze gorzej niz zwykly robol by utrzymac ta pozycje JA PIERDOLE
mnie wkurwiaja te roboty w miescie maszyn co wykorzystuja nas jako zrodlo energii, a potem jak umrzemy to przerabiaja nas na jakis olej
no i ze mi nie wgrali jakiegos talentu np. talent gry w pilke tylko zrobili jakiegos lamusa pozdro
Mnie ostatnio wkurwia wiele rzeczy, ale chyba prym wiodą tu mechanicy samochodowi. Serio, nienawidzę skurwysynów. Są gorsi od taksówkarzy.
kabarety (zeby sie z tego smiac trzeba byc jakims kurwa uposledzencem)
wiesniacy co przyjezdzaja do galerii handlowej i nie potrafia odebrac biletu, przez co blokuja ruch
baby za kolkiem
system szkolnictwa wyzszego w tym pierdolonym kraju - ucz się 970 slajdów na kolokwium na pamiec, chociaz w twojej przyszlej pracy zawodowej przydatna bedzie 1/100 tego
i wiele innych
- przejścia dla pieszych, zatłoczone chodniki, ogólny brak umiejętności poruszania się bydła w mieście
- fit zjeby
- danielek
- jak ktoś mi coś wmawia
- jak wyżej, kabarety
- danielek
- wkurwiają mnie lagi, wolę nie mieć internetu, niż mieć z jakichś przyczyn lagi
- niepozmywane naczynia
- danielek
- brazole i madragor na medivii
prawie bym zapomniał, jeszcze danielek
Wkurwia mnie jak idzie jakis smiec ze szlugiem przede mną i dymi tym scierwem smierdzacym albo jakis przyjeb z efajka ktora robi chmure smierdzaca jak z komina fabryki gardze palaczami smierdzielami
3x smierdzace dziękuję dobranoc
mnie wkurwia jak deska w kiblu jest zimna ;/
mnie tez wkurwiaja lagi, jak nie mam internetu to jeszcze ujdzie ale jak z jakiegos niewiadomo jakiego powodu mam lagi to potrafie rzucic myszka bo tak mnie to wkurwia, gorzej jeszcze jak mam i zaczalem rankeda w lolu czy mma w csie to wtedy wkurw totalny xD
no i jak boli mnie jakas mala czesc ciala i nie moge przez to odbic sobie w siatkowke na wfie czy jak maly palec u nogi i kopnac ciezko pilke to tez mnie wkurwia
Leczę się psychiatrycznie, biorę psychotropy i nie wkurwia mnie nic. Na wszystko mam wyjebane i jestem szczęśliwy
Ja podobnie, tyle że nie dlatego że leczę się psychiatrycznie, ale wyznaje odpowiednią filozofie życia
Odkąd zacząłem wyznawać "xD" moje życie stało się spokojniejsze. Nie denerwuję się już prawie wcale, kiedy spotykają mnie sytuacje stresowe, myślę sobie xD i wszystko staje się prostsze.
Naprawdę polecam ten styl życia. Wcale nie robi ze mnie lenia tylko osobę które nie denerwuje się z dupy tak jak kiedyś.
Kolos? xD
Prezentacja przed w chuj dużą grupą nieznajomych ludzi? xD
Wyjebali z roboty? xD
Wyśmiała cię jakaś laska na imprezie? xD
Zrobiłeś coś pojebanego? xD
I od razu lżej i można się wziąć za siebie a nie płakać czy się wkurwiać.
Jadąc dzisiaj do roboty kolejna rzecz mi się przypomniała co mnie wkurwia
Każda spierdolina, która nie wie, że istnieje coś takiego jak kierunkowskaz.
jak biore do ręki długopis a on nie pisze
jak czytam coś i nie rozumiem xD
jak słucham coś na języki obce i za nic nie wiem co ten brytol jęczy sluchając tego 150 tys razy
Życie. Po prostu.
Jeszcze teraz tak myślę, jak jadę autobusem który ma być na styk czasowo na miejscu i kierowca o 5 rano zatrzymuje się dosłownie na każdym przystanku, mimo że w busie 5 osób a na przystanku w promieniu kilometra nikogo i przez to zapewne nie zdążę -.-
wszyscy dookoła
Jak ktoś mnie pyta o tę samą rzecz 100 razy i jak ktoś nie rozumie słowa "Nie".
ze Rychu peja ma szanse uczciwie zarobic
Mnie wkurwia PKP i PiSiorki które dalej boją się jak ognia prywatyzacji bo są mentalnie w PRLu. Nie życzę nikomu być zmuszonym jeździć przez cały kraj kilka razy w tygodniu PKP. Jeździłbym autem ale podatki są tak wysokie, że płaciłbym za benzynę z 3000 PLN miesięcznie. Kur*a nawet strona internetowa do kupowania biletów wygląda jak z lat 90-tych i aż chce się rzygać jak się na nią patrzy.
Jedyne czym się mogą pochwalić to spie*dolino które jeździ tylko na trasie wawa-śląsk więc i tak go nigdy w życiu nie zobaczę na oczy bo nie jestem ani z Wawy ani ze Śląska. Dla całej reszty polski prędkość pociągu 80 km/h to szczyt marzeń. Przed wojną pociągi jeździły szybciej...
Przeciez po 26 roku zycia sie wgl nie oplaca jezdzic tymi pierdolonymi reliktami bo to wychodzi tyle samo co samochod z lpg albo diesel
No
Drogi, autostrady (xD), koleje, poziom zycia, zarobki, to chyba mowi samo za siebie i nie musze za bardzo nic dodawac, ale z drugiej strony jestem w stanie zrozumiec buldupy czlowieka z Polski Y, ktory jako dentysta zarabia tyle co u nas w cywilizacji przecietny magazynier :zaba
Staramy sie wam pomoc, ale z wami to kurwa jak z murzynami - dac wam piniadze to zamiast pomyslec, pokminic, posadzic zarcie, wyhodowac, sprzedac, zarobic i rozwijac biznes to kupicie za polowe zarcie, za polowe narkotyki, a po chwili wracacie, ze znowu zdychacie z glodu ehhhhhhhhhhhhhhh.....