Chetnie przygarne pare drobiazgów na rozruch :P:
Wersja do druku
Chetnie przygarne pare drobiazgów na rozruch :P:
Ja gram ale nic nie dam :D :D
@KastiTV ;
nie moge sie dostac do skrzynki ze swieczka od questa na 5k minosow
wyczysci mi ktos? pls;c
my kiedys gralismy z ekipka, dalej redline smierdziele brazole graja?
nie wiem, mam 12 lv i nie znam sie jeszcze na serwie ;v
Nie, teraz my mamy dominando ;)
Senpais - 95% polacy
@cowboy ;
3/4 serwera w jednej gildii xD
ja bym to nazwał masówką a nie jakieś dominando
ja gram tez na kenorze 188 rp
Makery panie :D
support panie :D
To faktycznie masówka ^^
3/4 ludzi to headlessy z irmady/reszta z old kenory jak ich brazole wyjebały, pare osób z antici i my z 25-30 osób z rowany
https://i.gyazo.com/4574aaf5c1980d3a...bb3602bc5e.png
niedziela 21:25, nas 40 online.
3/4 serwera? xD
jaki nick masz ? ;)
[KENOR NA T.NET]
Kenora będzie lepsza od np. Takiej yuniry nowej dla kogoś kto gra 2x w tygodniu po 3 godziny czy antica ?
500 osób póki co
Cikawe jak będzie za miesiąc
oczywiscie ze tak :)
po 1 na antice masz zapchane respy, nie ma gdzie expic.Na kenorze masz praktycznie puste respy, kazdy znajdzie cos dla siebie. Senapie nie dominuja na serwerze tak ze nie mozna na nic wejsc po prostu maja pierwszenstwo. Jak nie spodoba Ci sie kenora po jakims czasie bo bedzie malo osob to i tak sie dorobisz i wchodzi w gre transfer ;)
Żeby się nie rozpisywać.
Część naszych "rules"
Punkt 3 nie z każdym memberem się sprawdza aczkolwiek w większości tak :DKod:2. You can't power abuse neutrals, if you have problem with any of them, make screenshot as a evidence, and then talk with the leaders, dont make steps on your own.
*3. RESPECT NEUTRALS. If you want to enter a spawn, try to let neutrals finish their hunt, or at least give them 15 minutes to finish it.
3.1 Neutrals can NOT get hunted for bidding a house. If any neutral will prove that you threated him for bidding a house, you will get punished.
4. Random PK - If you kill neutral without a reason, you will have to pay *** for Guild Bank. Simply, you can go to ***.
Respów zamkniętych też nie ma aczkolwiek jak kolega @up napisał my mamy pierwszeństwo
Bossy
Są tylko dla nas.Kod:a) Ferumbras
b) Ghazbaran
c) Morgaroth
d) Orshabaal
e) Omrafir
f) Feroxa
g) Orshabaal
h) Feroxa
Najważniejszy - Gaz'Haragoth jest dla wszystkich i wszelkie bossy poi etc są dla wszystkich.
To tak w skrócie :D
Ale czapke do maga idzie kupic ?
Jak dropnie to jest na sell, 2 poszły na guild bank póki co :D