Tu możecie zamieszczać oferty zleceń na zabójstwa postaci na serverze LEGACY.
1. NICK
2. Stawka
3. SS/Reason (opcjonalnie)
Wersja do druku
Tu możecie zamieszczać oferty zleceń na zabójstwa postaci na serverze LEGACY.
1. NICK
2. Stawka
3. SS/Reason (opcjonalnie)
Kto to będzie egzekwował to? Może torgowa grupa bojowa?
1. Rakshy
2. Pierwsze zamówienie próbne to zgodnie z kanonem tego typu tematów powinno być za darmo w celach rozreklamowania usługi
3. -----,,-----
A ja tam moge rzucic 10k i 10bp gfb.
Za niego to i tak bardzo duzo.
Ile za profesorka?
gie pe
Ale gdzie wy chcecie tego profesorka odjebac? Bo jak na legasi to za 1kk odjebie go waspami i wam to wszystko nagram :kappa
kiedys zajmowala sie tym gildia dombek brotherhud
Profesorka nikt nie zabije.
To Profesorek zabija.
Bubuch
1. Nyko (130 rp)
2. 86k za kazde zabójstwo
3. Okradł mnie dokladnie na 86k, ( jezeli padnie to przed smiercia mozna go poinformowac , ze to za ROH'y) aktualnie mam 400k, ale jezeli bedzie potrzeba to gpki sie skołuje :-)
Jarek J
ten nyko to wyglada na jakiegos randomowego thiefa ktory dostal tam hunteda nie wyplacil sie ale loguje zeby okrasc 20 druida z 5 bp uh i przeslac na druga postac
szczerze watpie ze go cos zaboli jeden dedek a te 80k ktore Ci ukradl to nie majatek w sumie jakby expil to by go trzech 60 ekow zabilo w trapie bo jakby kogos na pomoc zawolal to latwiej maina namierzyc
w sumie jakbys @Shartek ; ogarnal czy on wgle expi i czy robi to na faccu w co watpie to mozna mu rs nabic i zabic ale jak juz mowilem szanse ze ten typ ukradl Ci 80k na dobry start zeby zaczac gre i sobie expic rpg to jakies 0.01%
nastepnym razem jak bedziesz robic takiego 100% legit trade to polecam patrzec czy typ czasem nie gra 30minut w miesiaciu i pad pare razy od 150+ magow