Czesc szukam gry przeglarkowej ale z dobra grywalnoscia - bym nie przestal grac po 2 dniach cos w stylu SFgame, Plemiona czy dawno kiedys Menelgame?
Wersja do druku
Czesc szukam gry przeglarkowej ale z dobra grywalnoscia - bym nie przestal grac po 2 dniach cos w stylu SFgame, Plemiona czy dawno kiedys Menelgame?
thecrims.com
Plemiona dalej są grywalne
Co prawda graczy już nie tyle co wcześniej ale ja gram dalej
eh coś pięknego jakieś ogame bitefight ale to było dobre za dzieciaka
Teraz sobie myślę to tam było więcej p2w niż w dzisiejszej tibii xd
Hero zero
the-west.pl nie jest tak jak w plemionach ze raz nie wejdziesz odrazu po grze
grasz kiedy chcesz
MFO3.pl
The settlers online
@edit
Swego czasu grało się w lotgd, ale nie wiem jak teraz z graczami. Ja w tej grze spędziłem mase czasu xD
@Exteriuss ;
przypomniales the-westa zalozylem nowe konto loguje pogralem 30minut ja pierdole kupowanie punktow umiejetnosci i cech + te bonusy z shopu typu +60 obrazen/+30/+20 w bitwie o fort gdzie chyba 3 rozne przedmioty moga to zwiekszyc fakt 1 uzycie no ale kurwa szanujmy sie
margonemem
shakes and fidget xD
szczerze wam powiem ze z przegladarowych polsich to arena-albionu.pl ma na prawde mega prywalnosc itp , fabula jest mega, mozesz zostac sobie tam krolem zamykac innych gracyz zatrudnaic swoich straznikow i zamyakc miasta dla kogo chcesz mzoesz byc kupcem czy tam zlodziejem itp caly klimat buduja ludzie, niestety gra malo osob bo to stara gra juz od kilku lat praktycznie bez reklamy itp.
Jakby wbilo troche aktywnych torgow to spokojnie moglibyscie sobie tam przejac jakies miasta itp
@up
Podbijam. Mam nick DukeZTroga.
w sumei jak zbierzemy pare osob to mozemy pograc i przejac sobie jakies miasto , mam tam stara postac ktora umarla juz z 20 razy wiec ma sporo energii dodatkowej
@Duke ; jak sie zalogujesz i podjedziesz na droge to Ci rzuce kaske bo i tak za pare godzin umre
@Adposatnr ; niby mozna kupic umiejke ale kazda jedna jest coraz drozsza rzadko kto je kupuje a te przedmioty co zwiekszaja dmg w fortach i pojedynkach mozna samemu wykonac w rzemiośle
@Mega Filip ;
gram xd jak sie jest na bierząco z eventami to nie jest tak zle;d
zbieram caly czas obligacje i nie musze bryłek kupować + co 5 dni dostaje sie 15 bryłek caly czas zbieram i kupuje promo sobie z tego
Ja wchodzę czasem i idę do pracy nawet nie wiem gdzie
co prawda nie przegladarkowa, ale jak dla mnie zdecydowanie leepsze
clash of clans
cos jak plemiona tylko mobilne :)
// moznabyloby zalozyc jakis torgowy klan czy cos
Załącznik 363250
bitefight kozak bylo mam bana do dzis
Clash of Clans
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...740de5c99d.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
na co moge wykorzystywać gold / elixir jak mam juz ustawione budowle w kolejce na ~~12h ? ściany / research w laboratorium ? mam TH4 narazie tylko
// jest sens atakowac innych graczy jak mam juz max elixiru / golda w storage i nie mam nic do budowy / wszystko jest juz ustawione w kolejce ?