Proszę o unban. Ban dany bezpodstawnie.
Wiadomość od moda:
"wolę żeby to forum zdechło z braku użytkowników niż z powodu raka"
aha xD
i nie, nie jestem kontem haxa, jak macie problem z weryfikacją użytkowników to NIE MÓJ PROBLEM
Wersja do druku
Proszę o unban. Ban dany bezpodstawnie.
Wiadomość od moda:
"wolę żeby to forum zdechło z braku użytkowników niż z powodu raka"
aha xD
i nie, nie jestem kontem haxa, jak macie problem z weryfikacją użytkowników to NIE MÓJ PROBLEM
W takim razie danjelka prosze też zbanować bo serio - to co on wypisuje to już kurwa dramat do kwadratu. Całe HP w tematach "XD" pootwierane przez danjelka. Ciągle pisze, że by ssał pałe Mandarkowi. Przecież to jest nie do pomyślenia. Tak zaniżać poziom forum!
danjelek by was sprzedał za kurfa sakiewkę ogórków
Papieża polaka świętego obrażają i warna nie dostają, a ola coś napisze i zaraz ban. Chcecie iść do sądu za dyskryminacje? xD
nie o takiego torga nicnierobiłam
skoro danjelek zna eminencję mandarke, najwyższego moda tego świata - to samo to mówi, że jest on mc. BAN BAN BAN dla danjelka
Powód bana całkowicie zgodny z prawdą, jak to forum już ma umrzeć, to na pewno nie przez takie zera radioaktywne.
Also, nie obchodzi mnie czy ola to Haxigi czy nie, same posty i tematy to już wystarczający powód dla bana, a danjelek wyłapie swojego w swoim czasie zapewne.
Jestem na nie
Również jestem za podtrzymaniem bana. Przecież każdy wie że to mullti, a ten mistrz beki myśli, że robi ludzi w chuja tutaj.
Chcesz bardzo punkty regulaminu?
Proszę bardzo, bynajmniej nie było to pisane w hp tylko ;]
A i widzimisię w tym przypadku, jak w paru innych, byłoby również wystarczające.Cytuj:
a. Jeśli jesteś nowy w społeczności internetowej, należy zapoznać się z netykietą. Jest ona pewnym wyznacznikiem zachowania się w Internecie.
b. Pisząc na forum, zachowaj kulturę. Obrażanie użytkowników będzie surowo karane, niezależnie od tego, kto zaczął i w jaki sposób prowokował. Ponadto nie nadużywaj wulgaryzmów (Uwaga! Wyłącznie od moderatora zależy, czy uzna dane przekleństwo za nadużycie. Bezpieczna liczba przekleństw w jednym poście: 0). Dotyczy to również prywatnych wiadomości, wiadomości w profilu, wiadomości na forach grup, nicków, avatarów, rang, podpisów oraz przyznanych punktów reputacji.
h. Nudzi Ci się? To nie pisz bzdurnych postów, tylko poczytaj sobie książkę lub pooglądaj telewizję. No, albo w Tibię pograj.
i. Przestrzegaj zasad interpunkcji i ortografii oraz nie popełniaj częstych literówek. Przed wysłaniem wiadomości można, a nawet należy przeczytać ją w celu poprawienia błędów.
j. Nie znasz się - nie pisz!
Myślę że ban za krótki o nieskończoność
'zamknij ryj', 'kurwo' itd w wydaniu @Mega_Filip to rozumiem full kulturka?
jak tak stoisz na straży moralności - przejrzyj posty z całego tygodnia i dawaj wszystkim bany
Ty no nie wiem, ale jak na moje występki innych nie są powodem do unbana, chcesz kary dla nich to masz przycisk do zgłaszania postów a nie nic nie robisz i teraz płacz bo mode nie widzi każdego posta
Punkt H przytoczonego przez ciebie regulaminu:
http://torg.pl/showthread.php?467641...1#post10082988
http://torg.pl/showthread.php?467641...=#post10082960
http://torg.pl/showthread.php?467641...1#post10078682
http://torg.pl/showthread.php?467641...1#post10075929
http://torg.pl/showthread.php?467641...1#post10072968
Pan @Meo ; bez problemu mógłby wystawić tobie warna z tytułu "To nie jest HP", więc nie jesteś tutaj idealny.
Według mojego "widzimisie" tobie bym wlepił bana też bo nie podoba mi się co wypisujesz w temacie Piłka Nożna.
Teraz tak
a) Netykieta - całe HP musi zostać zbanowane, albo minimum zwarnowane #80 w tej chwili. Za szkalowanie papieża polaka to już nie wspomnę
b) Kulutra - ola cisnęła po kimś poza HP? Nawet jak jej pisali, że w morde powinna dostać i ją wyzywali, to jednak nie wchodziła w słowną przepychankę
h) patrz wyżej
i) No co jak co, ale bana za interpunkcję? Mam zaraz tobie wyszukać braki w interpunkcji? :D
j) Myślę, że potrzebujemy w tej kwestii dowodów, bo to równie dobrze można tobie przypisać :)
Banówa za taki temat w HP to jakiś żart. Niejednokrotnie w ostatnim czasie pojawiały się bardziej debilne posty nawet w owionie i pozostawały bez konsekwencji, chociażby ten wyżej wspomniany danjelek który ma Mandrejka w avatarze.
Ban poszedł za całokształt użytkownika i jego postów, nie tylko w HP ale poza nim, a nie za ten konkretny temat w HP
Tak jak mówiłem, Danjelka pewnie ktoś odstrzeli w końcu też, jak nie ja to Meo, czy inny Decretis.
Dziękuję za uwagę, niestety takie posty w tym temacie były wcześniej i są teraz:
a) przyzwalane
b) mniejszością
I nigdy nie było z tym problemu z powodu, mimo wszystko, poziomu dyskusji zachowywanego tam bardzo często.
Tak jak już powiedziałem, ja jestem na nie i na pewno nie odbanuję, podałem swoje powody i bronienie się "a on to sobie może" to nie jest argument za. Ktoś stwierdzi, że niesłuszny i powinien być ściągnięty, to go ściągnie.
Na pewno nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję z Tobą haxigi ;]
W sumie to wolałbym zostać na tym forum sam niż takie wkurwiające bezbekowe trolle oglądać.
Tego Danjelka czy innych ananasów też bym wyjebał.
Banuwa 1000% słuszna
No i co ty wnosisz do tego forum? Praktycznie żadną dyskusję nie generujesz. 1 post dziennie. Dzięki takim właśnie użytkownikom to forum żyje, a dyskusja na nim się rozwija.
Może jesteś introwertykiem?
@Crus ; zdecydowanie na moderatora roku.
brawo kurwa!!! @Crus ;
PS zbanujcie jeszcze tego bezbeka haxigiego
i chuj mnie obchodzi, że siedzi tu od przedszkola
ban słuszny pozdrawiam
Człowiek je sobie bułke i pije kawę, widzi temat o wdzięcznej nazwie "Przepraszam", liczy na jakąś odrobinę refleksji, samokrytyki, a czyta o gównie które pociekło no nieźle
Ani tu podyskutować, ani się pośmiać, odpowiedź Mega Filipa jest trafiona w punkt
nk close hp
szanuje za taka decyzje ban w 100% sluszny
wlasnie przeczytałem temat pt " przepraszam" i ban słuszny beka beczka ale to już zniżanie się do poziomu glonojada
a MegaFilip...co moge powiedziec o jego poscie:
https://www.youtube.com/watch?v=wV2mfoBRWJk
Danjelek powinien przed patuska poleciec
ban sluszny pozdrawiam i dziekuje panu Crus za jedyna sluszna decyzje
ola-patola, danjelek, vailandur, gniewny z permem i torg wraca do formy sprzed 10ciu lat
i stary dziad wuzkowy, bardzo prosze bo nie wiem czy jeszcze raz przezylbym zagadki matematyczne ile to 2x2, albo masz na obrazku kwadrat trojkat i prostokat i ktory to kwadrat, podpowiadam ze to na pewno nie bedzie prostokat ani trojkat, kurwa prosze wypierdolcie tego dziada 88 letniego
Wow... co prawda slyszalam, ze poziom tego forum jest jaki jest, ale okreslenie "row marianski" bylo zbyt pozytywne
e tam wawik po co dziadka banowac, dziadek jest spoko xD
zazdro was wpierdala w waszym kregu wzajemnej adoracji ,ze to nie o was jest glosno
#teampatola
#teamhaksigi
patola, haxigi, danjelek, vailandur i dziad widłowy
wtedy będzie komplet i forum znowu rozkwitnie @Crus ;
to już bym wolał kamlifo i kastiego odbanować niż dalej czytać posty tych jebanych bezbeków
z nich to chociaż polew był
Albo jesteś z nami, albo będziesz przeciwko nas.
Widzę rak TMSPIW rozlał się już na cały torg, a nie tylko na jeden temat. Teraz każdy kto nie przypodoba się "elycie" jest wrogiem xD
Czyli zamiast regenerować martwe komórki to wycinamy nawet te lekko dysfunkcyjne?
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/...95/845/2f9.jpg
A przez chwile myślałem, że to forum ma jeszcze jakąś malutką szansę odżyć.
No i bardzo dobrze, od wielu dni prowadze akcje alertową, zeby to forum mialo odpowiedni poziom