Jak jecie zestaw z frytkami z jakiejś sieci fastfood (Makdonald, KFC, burger King itp) to zaczynacie od frytek czy od dania głównego?
Wersja do druku
Jak jecie zestaw z frytkami z jakiejś sieci fastfood (Makdonald, KFC, burger King itp) to zaczynacie od frytek czy od dania głównego?
frytki jem w między czasie
Jak już jem w takich miejscach to praktycznie nigdy nie biorę zestawów, wyłącznie same kanapki, bo w śmieciowym żarciu to właśnie frytki i cola są najgorsze.
A jak już się trafi czasem jakiś zestaw z frytkami to ofc najpierw wjeżdża kanapka, póki jest najcieplejsza. Jebać frytki.
tak jak up
Tylko zaczynanie od frytek. Jak nie są gorące to są niejadalne. A kanapka zawsze spoko.
frytki w międzyczasie
jak jecie obiad to też najpierw schabowego, potem ziemniaki a na koniec surówkę???
Ja nie mogę kanapek, bo gluten. Ale fryteczki i cola sobie szamam ;)
Wrzucam frytki do kanapki, upycham do coli i przez słomkę piję i jem jednocześnie
frytki jem w między czasie
najpierw główne
Ja blenduje wszystko w szejka i pije. Wtedy jest najwiecej bialka.
Najpierw frytki bo ciepłe najlepsze. A w maku to tylko frytki bo kartonu nie lubię. A w KFC to w ogóle jebac wszystko bo paskudne, a zimne frytki u nich jebane 0/10
zjadam wszystko a frytki zostawiam na końcu i wywalam je do kosza
Nie jem w tych fast foodach bo wszystko tam smakuje jak gowno
na koniec zawsze zostawiam najlepsze, żeby smak został
zalecam
Frytki na początku, żeby po zjedzeniu wszystkiego mieć posmak kanapeczki w buzi, a nie ziemniorów.
frytki na początku bo zimne hujowe
Jedyna prawilna kolejność jedzenia
https://www.youtube.com/watch?v=TfM5SNd9B4Y
wy kurwa chyba nie jesteście poważni jak można dzielić 1 posiłek na kilka dań ja nwm rozumiem zupa najpierw a potem drugie danie ale osobno mięso osobno ziemniaki?? wy kurwa macie jakąś godność? ja nwm ale wgl robactwo i tyle pluje na was polaczki robaczki zasrane pluje na was totalnie wypierdalajcie stąd elo
A robicie też tak że jak jecie hamburgera (może być też taki z hamburgerowni) to wyciągacie składniki i zmieniacie kolejność? Np bulka w środku a mięso na dole i górze
jak jestem w domu to tak, tak samo z tostami zjadam kazdy skladnik pokolei polecam takie jedzenie
Wyciągam i pakuję zawsze mięso w chusteczke i w domu jem z Bożym chlebkiem i keczapem (wtedy mam jakby 2 hamburgery co nie?)
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
nie wiem zawsze mi sie wydawalo ze raz nabieram pyrke raz kotleta raz surowke a nie ze po kolei wpierdalam jak jakas kurwa nienazarta
Na początku wpierdalam trochę frytek, potem to pierdolę i jem kanapkę, a jak jestem pełen i zostaje trochę to je wypierdalam, bo to przecież tylko kawałek pierdolonego ziemniaka, który zabił moja matkę, czy jakoś tak to szło.
pierw zupa potem drugie danie
btw do maca wrócił drwal i jest zajebisty
a jak jecie domowy obiad? ja od zawsze kolejnosc kotlet->ogorek (tudziez inna suruwka, przed chwila wpierdalalem z zimnymi burakami bo cieple to guwno) -> ziemnioki
Najpierw 2/3 frutek > kanapka > frytki > picie
500 post
>kolejność jedzenia potraw
>frytki czy bułka w macu tudzież kfc
> xDD
Nie no, ja to nie wiem jak wy możecie tak odpierdalać, żeby to rozdzielać. A o mięsie i ziemniokach to nawet szkoda wspominać. Ja to bym się bał, że ktoś mnie na czymś takim przyłapie i mnie w kaftan bezpieczeństwa wrzuci xd
w miedzyczasie ale jezeli wjezdzam na 2 b smarty to idzie kolejnosc strips+frytki-->longer/i twist-->strips + frytki
a normalnie to mieso dodaj ziemniak dodaj suruwka go gęba
wpierdalam frytki do kanapki i jem w tym samym czasie, najlepsze rozwiązanie
zupa przed drugim
ja pierw wypijam cole, potem jem kanapke a na koncu słone frytki zeby mi sie pić chcialo zeby sie nie rozpieszczać za bardzo
Jak był zestaw big mak za dyszkę i 2 czisy za piątaka, to najpierw zjadałem czisy, potem frytki, potem big mak i potem wszystko zapijane kolom, a jak jest obiad, to najpierw surówkę, potem ryż / frytki i potem mięso maczam w tym płynnym co zostaje z suróweczki (majonez, jogurt naturalny) i jest pyszniutkie, a @tibia77 ; nwm co on wgl o jakimś miensie gada jak u niego same suche pyry wpierdalajom, nie słuchajcie go, pozdrawiam cieplutko
po pierwsze to w polskim języku nie ma takiego sowa jak pyry i wypierdalac do poznania jest kurwa ziemniak albo ewentualnie kartofel. Pyre to wy se możecie przytulić w tibi z combo SD. ja wpierdole se wszystko na raz do gęby a pozniej umiejętnie w jamie ustnej rozdzielam wszystko jezykiem o podniebienie i zeby na czynniki pierwsze i tak po kolei zjadam w zależności na co mam wpierw ochotę. jak mi się chce zjeść frytki to jem se frytki jak burgera to burger jak mam ochtoe zmikoswać smaki to pakuje do gardła oba skladniki. i dzięki temu prostemu trickowi nie wychodzę na dziwkarza tfuuu dziwaka.
Ogólnie chodzenie na drwala zamiast do jakieś normalnej hamburgerowni to XDDDD
taki twoj wyglad polaku
jak wychodze z domu to mine z 10 mak dolanow a lubianych NORMALNYCH HAMBURGEROWNI mniej o ile w ogole jakies
roznica taka ze jak mam ochote i mijam tego maka to se zjem drwala i zaraz zapomne a ty tydzien bedziesz roztrzasac ehh kurwa moglem za tyle samo miec NORMALNEGO HAMBURGERA
Panowie a w jakiej kolejności spożywacie hot doga z Orlenu? Najpierw bułka czy parówka?
kto w ogóle kupuje te zjebane drwale z mcd przecież to jest najgorsze co te śmiecie wymyślili. ciekawostka: to zostało stworzone dla polaków biedaków bo w krajach pierwszego świata nikt nie chciał wpierdalać kartonu z gównem
parówkę tylko liżę z przyzwyczajenia i potem zjadam bułke
ty gościu no nwm jak ty pyry to w życiu na oczy nie widziałeś tylko kluski ślunskie z wynglem wpierdolosz podgrzane w piecu kaflowym i na szychtę, to się nie dziwię że wszystko osobno bo może dzięki temu ci się wydaje że masz więcej @Pingwinq ;