siema panowie, znajdzie sie ktos kto zna jakiegos bota ktory lajkuje posty na insta, albo cos w ten desen ?
z gory dzieki
Wersja do druku
siema panowie, znajdzie sie ktos kto zna jakiegos bota ktory lajkuje posty na insta, albo cos w ten desen ?
z gory dzieki
http://lmgtfy.com/?q=insta+like+bot
nie dziękuj
tylko niestety 95% z nich to fake, szukam kogos kto juz ma jakeis doswiadczenie z tym
zajmuję się promowaniem, jak chcesz to mogę ci taką usługę zrealizować, a w tym:
- like
- kom
- follow/unfollow
wlasnie powinien wychodzic tinda finger, za ok 7 funtow powijasz
https://www.youtube.com/watch?v=IaoDfOaYF4w
@hajer ; Jeżeli twoim celem, jest podbicie sobie popularności na Insta czy w ogóle w sieci. To nie jest dobry pomysł, poza tym jest ryzyko dostania bana. Oczywiście są serwisy, które oferują takie usługi i są w miarę bezpieczne ale to kosztuje spory $. Ogólnie rzecz biorąc, nie opłaca się.
To juz wiem kolego, nie chodzi o mnie :D
Dzieki za odp, szukam dalej tych apkow ziomki, haxigi jak to ma sie do ceny ? :)
do lajkow zdj na insta masz program gramblr, nabijasz zetony swoim fake kontami/kupujesz i mozesz je potem wydac na lajki
polecam zlecenie tego hinduskim gówno pracownikom, którzy cały dzień zakładają konta i lajkują wskazane strony, jak są ogarnięci to nawet te konta nie wyglądają na fake na pierwszy rzut oka
Jak chcesz lajki od byle kogo, nawet arabusów to było kiedyś addmefast, nie wiem czy dalej funkcjonuje. Nabijasz punkty a potem ustawiasz, że za te punkty inni ci lajkują. Z botów kiedyś był zajebisty, ale już nie pamiętam nazwy. Poza tym chyba nie funkcjonuje od dłuższego czasu, cośtam zmieniali, dodawali, miało być lepiej a jest gorzej. Działało to na fb, insta i jakieś inne portale, na fb nabiłem 7000 lajków pod komentarzem nic nie robiąc prawie.
wlasnie na razie chcialbym lajki nawet od fake albo od arabusow, bo te posty ktore promuje musza sie znalezc na popularnych hasztagach, np masz polishgirl, to zeby sie tam znalezc musisz ujebac powiedzmy w 10 min~ 1k-2k like
No to z obecnie istniejących chyba tylko addmefast jest sensowne, z początku nabijanie punktów może przerazić, ale wbrew pozorom szybko można najebać ich mnóstwo na lajkowaniu fot z insta (najszybsza metoda chyba)
korzystałem z tego rodzaju bota za darmo i konkretnie wypromował konto chociaż kontent miałem nieziemski
tzn jak masz dobry kontent to wybierasz jakiegos cwela co chcesz mu podebrac followersow
lajkujesz jego followersom foty
oni wbijaja o kto to
patrza kurwa niezle
masz follow pozdro
napisz se sam, 2018 a ludzie dalej nie umieją into podstawy programowania